De zenuwen waarmee ik was opgestaan, waren als nel terug verdwenen na de ontvangst.

fantastische ontvangst aangename wachtrij eerlijke verkoopster/styliste verteld wat ik graag wilde en prachtige jurken gekregen om te passen na jurk drie zat ze er volledig op aangename prijs/kwaliteit

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Goede kwaliteit, lieve medewerkers en uitstekende service

Ik vond de medewerkster die ons geholpen heeft heel deskundig en heel aardig in omgang. Ik had snel mijn droomjurk gevonden!

Heel fijn!

Ik heb vorige week mijn jurk gekocht in de outlet, niet gedacht dat ik direct zou slagen! Geholpen door een fijne vriendelijke dame die echt de tijd nam!

Deskundige medewerker

Heel fijn geholpen. Ze had snel door wat ik mooi vond en wat bij mij paste. Ze gaf me de tijd en deed moeite om het mij zo prettig mogelijk te maken.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Ze nemen de tijd voor je en geven je een goed beeld van een jurk.

Fijne ervaring!

De verkoopster was heel vriendelijk en behulpzaam. Hoewel er redelijk wat volk voor ons zat te wachten, was je toch snel aan de beurt! Tijdens het wachten kreeg je een kopje koffie of thee. Ik zou Ann & John zeker aanbevelen!

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Geweldig geholpen met het uitzoeken van mijn bruidsjurk. De eerste winkel die ik bezocht en direct geslaagd! Erg veel keuze, fijne sfeer en fantastisch geholpen door Kim!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Super ervaring tijdens de zoektocht naar mijn droomjurk!

Heel vriendelijke bediening. Goed ontvangst met een drankje en geen lange wachttijd. Mevrouw die ons geholpen had was zeer vriendelijk en niets was te veel. Klein minpuntje: van de jurken die ik had uitgekozen op hun site hadden ze er bijna geen op voorraad in de winkel. Bedankt voor deze leuke ervaring!

Fantastisch

Geslaagd voor mijn jurk. Door een goed luistert oor en een hele leuke dame die ons geholpen heeft bij de zoektocht. Er werd met alles rekening gehouden om mijn dag de mooiste te maken van mijn leven.

Meteen mijn jurk gevonden

Ik begon om zelf jurken te kijken, daarna de medewerker heeft mijn selectie laten passen. Ik heb goed advies gekregen en uitleg over mogelijkheden met de coupeuse. Alles was snel geregeld. Een goed en ontspannen ervaring.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Nette zaak, vriendelijk personeel en ruime keuze

Prettig dat je zelf mag rondneuzen tussen al die prachtige jurken. De sfeer is aangenaam, de verkopers zijn vriendelijk, meedenkend en niet opdringerig. Ondanks dat je hier geen afspraak kunt maken wordt er toch de tijd voor je genomen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je nog eens op het gemak je jurken bekijken en een top-3 tot 5 maken voor je gaat passen. Ik ben hartstikke blij met mijn jurk en heb een super gezellige middag gehad!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Geweldige service en aandacht!

Bij Ann & John heeft de verkoopster alle tijd voor je. Door de grote collectie aan trouwjurken en de kunde van mijn verkoopster Sandra heb ik mijn jurk gevonden! Niet alleen wist ze te pakken wat ik mooi zou vinden, ze legde ook iedere stap tijdens het passen uit, waardoor ik me helemaal op mijn gemakt voelde en een heerlijke ervaring heb gehad. Dankjewel Sandra!

GEWELDIG

Ik werd super vriendelijk geholpen! De verkoopster begreep meteen welk soort kleed ik in gedachten had en ik heb dan ook mijn droomkleed gevonden! Een super ontspannen sfeer, vriendelijke dames en een lekkere koffie. Wat moet je nog meer hebben!! AANRADER !! Lieve groetjes Sophie

Vriendelijk en Eerlijk geholpen

Goed geslaagd in de Outlet. Ondanks de drukte en de redelijke lange wachttijd tot dat we konden passen, zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Er werd ruim de tijd genomen en we konden uitgebreid passen. De verkoopster die mij hielp was professioneel, eerlijk in wat wel en niet stond! Voor mij een erg prettige manier van geholpen worden. Uiteindelijk met een hele mooi jurk de zaak verlaten. Een geslaagde dag!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Ik heb een hartstikke goede service gehad ik ben in 1 keer geslaagd dankzij de goede adviezen van de dames helemaal top is zeker een aanrader

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Ik vond het erg prettig.

Er werd goed de tijd genomen en ik werd goed geholpen.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Instruction and attent was good

I liked it because it was clear instruction how to choose the dress and the trying process was nice. Good recommendations by the staff was given. Only problem you cant take a picture. I liked the shop as i could buy my dress right away.

Super fijne en top hulp

De hulp dat ik kreeg om men kleed te vinden was geweldig ... verkoopster was super vriendelijk... en geen vraag wa teveel ... heeft heel enthousiast veel verschillende jurken getoond tot ik mijn perfecte vondt !!! Super bedankt

• Vestiging Ann & John bruidsmode

We zijn afgelopen zaterdag ontzettend fijn geholpen door Marjolein. Ze voelde heel goed aan wat ik wilde en gaf me alle ruimte om de ervaring volop te kunnen beleven. Ik heb de jurk van mijn dromen gevonden en zowel ik, als mijn 'aanhang'', hebben genoten. ik zou Ann en John dan ook bij iedereen aanbevelen.

Prachtige jurken, trage service

Bij binnenkomst zélf aangeklopt voor ontvangst. Daarna prima en vriendelijke uitleg gekregen. Vervolgens 50 min (!) moeten wachten tot het passen, waarbij geen contact vanuit verkoper (bijv: het duurt nog .. min of we komen zo bij u). Het was verder niet druk in de winkel (vrijdagmiddag, 3p personeel, 2 klanten in de winkel). Eenmaal dé jurk aan, vriendelijkere service en bleven na openingstijd helpen. Al met al, erg lang moeten wachten, weinig vriendelijke service vóór het vinden van dé jurk, prima service ná het vinden van de jurk.. Het is dat we hier een mooie jurk hebben gevonden, anders zou ik het bezoek zeker niet aanraden.

Top - service!

Wij werden met de juiste aanpak en advies verholpen. Heel betrokken en vriendelijke aanpak. Zowel van het 'onthaal' als van het verdere verloop bij het passen en kopen van de jurk. Ook de uitleg bij het kopen van de jurk was duidelijk. Hopelijk verloopt het verder verloop (bewerking, passen, nabetaling, ...) even vlot. Dan was dit een super ervaring bij 1 van de mooiste dagen van mijn leven. DOE ZO VERDER!

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Er wordt er met je meegedacht en de tijd voor je genomen. Ik heb er een hele middag over gedaan, maar heb mijn droomjurk gevonden. Daarnaast is de service geweldig. Mijn droomjurk was er alleen in de kleur lichtroze. Er is toen naar de leverancier gebeld of de jurk ook in andere kleuren beschikbaar was, en ja dit was het geval. Torina heeft vervolgens een stuk stof aan de jurk vast gemaakt, zodat ik de jurk in de juiste kleur kon zien. Wat een top bedrijf!

Geweldig!

Ik ben heel goed geholpen bij de bruidsmode outlet! Mocht alle jurken passen die ik wilde en er werd echt de tijd genomen voor je. En heb mijn jurk gevonden! Helemaal blij!! Bedankt!!

Totaal niet professioneel

Mijn ervaring ..... Pretty woman momentje!!

• Vestiging N.v.t.

Heel fijn en deskundig geholpen!

Ik was van te voren best nerveus om een jurk uit te zoeken, maar dat was nergens voor nodig. We kregen een kop thee en ik werd gerustgesteld door Antonie. Tijdens het passen nam ze alle tijd voor me en heeft ze me op alle punten goed geadviseerd en geholpen. Nooit opdringerig en altijd eerlijk, en dat was ontzettend fijn! Uiteindelijk heb ik een prachtige jurk gevonden, en heb ik daarnaast ook een hele fijne middag gehad.

• Vestiging Your Style Wedding Fashion