TOP

Ik werd geholpen door Wilma. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar en ze had weinig woorden nodig om mijn stijl te begrijpen. Sterker nog, het eerste kleed dat ze me heeft laten passen was hét kleed. Super gedaan! 100 maal dank :-)

Zeer goed geholpen

Ik ben zeer goed geholpen en er werd alle tijd voor me genomen.

Geweldige service!

We hadden een tophulp, super leuke klik en enorm gelachen.

Super goed advies!

Ga hier naartoe! Je wordt super goed geholpen. Ze kijken en denken met je mee en zo vind je zeker je droomjurk!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Na wat langer wachten, super service!!

Doordat het vrijdag ochtend wat druk was hebben we wat langer moeten wachten. Maar het personeel was heel vriendelijk en we zijn super geholpen!! Prima!!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Rustig en heel vriendelijk geholpen

Erg mooie zaak, boven verwachting, aanrader!

Heel prettig geholpen!

Prettig ervaren! Gelijk derde jurk geslaagd. Super gevoel!! Bedankt

• Vestiging Your Style Wedding Fashion

Prachtige winkel, veel keus, vriendelijk personeel

Heel veel keuze uit mooie jurken. Zeer vriendelijk personeel, zelfs als het druk wordt helpen ze iedereen zo goed mogelijk.

Drukke zaak, vriendelijk personeel

Grote zaak met veel jurken. Op zaterdag was het wel erg druk. Gelukkig konden we ons op een wachtlijst zetten en belden ze ons op wanneer het onze beurt was. Pasruimtes zijn niet zo groot, geen gezellige banken waar mijn mama en getuige konden zitten. Personeel was wel vriendelijk en professioneel. Aanbod van jurken ook top. Jammer genoeg was de jurk waarvoor ik kwam niet op stock (ookal stond in hun systeem van wel, had er ook voor gemaild) Heb uiteindelijk wel mijn jurk hier gekocht (had ook een waardebon van 250€ gewonnen via hun nieuwsbrief). Ben dus benieuwd naar hun verdere service.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Hele lieve mensen die goed naar je luisteren, en je helpen om jouw droomjurk te vinden tussen al die jurken. Veel geduld ook. Ben zeer tevreden tot nu toe en weet zeker dat de komende pas data's ook soepel gaan verlopen. Een aanrader dus.

Zeer goed geholpen

Heel vriendelijk ontvangen en ze namen ook de tijd . Goede service.

Super kleed gevonden

Super kleed gevonden met zeer behulpzame en eerlijke verkoopster.

Super fijn geholpen!

Wat een fijne tijd heb ik gehad in de bruidszaak. Erg vriendelijk geholpen. De dagen erna nog met plezier op terug gekeken.

Ervaren!

Wij zijn op zaterdag langs geweest om jurken te passen en hadden er op gerekend dat we even moesten wachten. Dit was maar 5 minuten! Ook de mevrouw die ons geholpen heeft was erg vriendelijk en zeer ervaren.

Geweldig!

We zijn vriendelijk ontvangen met koffie en thee Ik ben heel goed geholpen met het uitzoeken van mijn jurk door Sandra. Ze begreep meteen wat ik graag wilde (geen witte jurk) en kwam uiteindelijk met een hele mooie bruidsjurk voor mij op de proppen. Ze gaf ook eerlijk aan wanneer een jurk niet zo goed bij mij paste. Ook goede vermaakopties gegeven om de gekozen jurk nog meer te laten aansluiten bij mijn wensen.

Zeer prettige ervaring

Fantastisch geholpen!

Ik zocht voor het eerst een avondjurk voor mij. Heb een uitnodiging gekregen voor een “Black Tie” feest. Als mijn dochters ervoor kiezen om te trouwen kom ik zeker terug! Voor hun en voor mijzelf!

• Vestiging Ann & John bruidsmode

ondanks dat mijn bruiloft al vrij snel is was er veel mogelijk en werd ik heel goed geholpen.

helemaal WOW

Een heerlijk relaxte afspraak waarbij alle tijd genomen werd im meerdere jurken te passen. Fwikkeling na keuze erg gemoedelijk en goed geinformeerd. Een echte aanrader! Enige nadeel was lange wachttijd maar genoeg te dien jn de buurt maar ook genoeg boeken om door te snuffelen.

Te lange wachttijd

Ik vond het jammer dat je heel lang moest wachten voordat je aan de beurt bent. Kun je beter op afspraak doen. De styliste die me hielp was wel fijn.

• Vestiging N.v.t.

Vriendelijk geholpen!

Ik was dan ook de enigste klant maar ben super geholpen en heb een mooie jurk uitgekozen! Klantvriendelijk en behulpzaam!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Goede service en lekker gewoon

Ik ben goed geholpen, heb een mooie jurk en vond het erg fijn dat we zelf konden passen. Fijn dat we zonder afspraak terecht konden en een lekker bakje koffie konden drinken tijdens t wachten. Eenmaal aan de beurt, voldoende tijd en keuze om tot mijn mooiste jurk te komen.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Geweldige dag! En geslaagd!!

Fantastisch geholpen. En dus ook geslaagd. Helemaal gelukkig en in de wolken met mijn jurk.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Zeer ervaren stylisten die precies weten wat je zoekt

Met een hartelijk ontvangst en na een paar vragen naar wat ik precies zocht, ging de styliste op zoek naar de perfecte jurk. Afgaande op mijn figuur en wensen kwam ze al snel met mijn droomjurk tevoorschijn. Ik voelde me erg welkom, zeer positieve ervaring. Wanneer je de perfecte jurk zoekt die perfect bij je past is deze winkel zeker aan te raden.

Fantastisch!

Leuke, vriendelijke mensen. Zeggen eerlijk wat ze er van vinden, wat maakt dat je met een zeker gevoel de winkel uitloopt. Hebben snel door wat je wel en niet wil, al met al een super leuke dag en super goed geslaagd!