Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Denken met je mee en komen hun afspraken na.
16 December 2025
Fam. Konings
Ospel
Compliment voor dit bedrijf. Zij denken echt met de klant mee.
22 October 2025
Fam Cooleb
Helmond
De baas zelf kwam de deur monteren. Hele prettige man, die het leuk vindt om gewoon, zelf, vol passie, te klussen. Alles precies op tijd, goeie planning, gezellig een bakkie gedaan, goede uitleg, en alles werkte meteen goed. Jammer dat ik maar 1 garage heb. Top bedrijf.
10 April 2025
Peter
Someren
Goede uitleg en advies van André. Al onze wensen aangegeven en een super mooie poort gemaakt. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
28 March 2025
Rene Janssen
Venlo
Onze aannemer verklaarde dat onze wensen onmogelijk, dan wel onbetaalbaar waren. Via twee buren in contact gekomen met Verbeco en in samenwerking is onze droom garagedeur gerealiseerd. Prachtig in alle details en echt vakmanschap. Wij bevelen hen absoluut aan!
15 November 2024
Fam Hendrickx Claessens
Helmond
Na offertetraject, inmeten , engineering maken en monteren van een sectionaaldeur en 2 loopdeuren is de carpoort omgebouwd naar een nieuwe garage welke een toegevoegde waarde is voor onze woning , een voor ons optimaal resultaat. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en alles conform de met Verbeco besproken en gemaakte afspraken.
2 November 2024
Fam Janssen
Horst
Snelle en heldere communicatie. Mensen denken goed mee. Garagedeur sneller geleverd dan verwacht. Keurig geplaatst, erg mooi resultaat ondanks de complexiteit van de situatie vd gevel. Top!
3 April 2024
Fam vd Berkmortel
Deurne
Goede service en advies, doet geen werkzaamheden die niet nodig zijn. Heeft deuren gecontroleerd en opnieuw afgesteld en onderdelen vervangen die nodig waren.
26 March 2024
Dhr inno
Helmond
In de showroom goed geholpen. Bedrijf met eigen werkplaats, dat geeft al een goed gevoel. Deur op tijd geleverd en geplaatst. Ik zou Verbeco zeker aanraden!
26 November 2023
Henk
Best
Mijn garagedeur was na botsing met een auto flink gedeukt. Helaas niet meer te repareren. Dus nieuwe panelen voor de deur besteld. Deze werden al binnen twee weken geleverd en geplaatst waardoor ik mijn garagedeur weer kon gebruiken. Montage werd snel en vakkundig uitgevoerd. Ik zou Verbeco zeker aanbevelen.
8 November 2023
Mevr Engelen
Someren
In de mooie showroom helder en duidelijke geadviseerd. De deur is netjes geleverd en geïnstalleerd. Dus helemaal tevreden.
16 October 2023
Gerard
Beek en Donk
Erg mooi en stevig product, goede voorlichting in showroom en vlekkeloze afwerking bij het monteren. Aanrader.
13 October 2023
Fam
Korte
Ben erg tevreden over het advies en uiteindelijk resultaat.
16 June 2023
Edwin
Deurne
We kwamen met een specifieke wens. In goed & vriendelijk overleg werd onze garagedeur vakkundig gemaakt en geplaats. Komt daarbij keurig zijn afspraken na & denkt goed mee in het geheel!
15 May 2023
Siem Claessens
Venray
Al 30 jaar mijn vaste steunpunt voor het onderhoud van onze garagedeur. goede prijs en kwaliteit, vlotte service
19 April 2023
Fam Juffer
Eindhoven
Je voelt bij het kopen dat je bij het juiste adres beland bent. Goede levering, goede uitleg, prima prijs.
31 January 2023
Fam Wanten
Helden
Vakwerk!!
26 October 2022
willie
Helmond
Sectionaal garagedeur laten bekleden met eigen hout. Eindresultaat precies zoals gewenst. Duidelijke afstemming. Strakke planning en komt afspraken na!
12 August 2022
Mike
Helmond
Zeer vakkundig gemeten en gehangen. Netjes geholpen in de showroom. Wij zijn erg blij met onze electrische garagdeur.
18 June 2022
van Lieshout
Asten
Bij bezoek showroom waren we er snel uit, en binnen een paar weken kon de garage deur al geplaatst worden. Hij was snel gemonteerd goede uitleg gekregen. Al met al super blij mee
14 June 2022
Ralf
Lieshout
De deur is binnen 4 weken gemonteerd en ziet er prachtig uit. Werkt uitstekend. Daarbij is de deur binnen deze levertijd ook nog in een speciale kleur gespoten.
22 March 2022
Miriam
Asten
Wat een verademing is dit bedrijf. Vriendelijke ontvangst, eerlijk advies. Mooie producten. Afspraken allemaal nagekomen, professionele inmeting en montage tegen een eerlijke prijs. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.
1 February 2022
Fam. Kovacs
Helmond
Goed advies gekregen en netjes geleverd en geplaats volgens afspraak.
26 January 2022
Luc
Horst
Zeer tevreden over de deuren Denken mee om een perfect resultaat te krijgen komen afspraken na Kortom gewoon een goed bedrijf waar je zaken mee kan doen
16 December 2021
Dhr Voermans
Venray
Eerlijke mensen die echt met je meedenken en ook zeker niet het duurste aan je willen verkopen. Van begin tot eind goede service. Wij zullen ze ook zeker aanbevelen bij anderen.
4 October 2021
Fam Hamers