Alles goed geregeld!
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 256 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Uit de getuigenissen blijkt dat de dienst overal als duidelijk en behulpzaam wordt ervaren. Klanten waarderen de snelle afhandeling en heldere uitleg. Er wordt regelmatig benadrukt dat de begeleiding betrouwbaar en professioneel is. Kortom, de service komt over als efficiënt en geruststellend.
Alles goed geregeld!
Betrouwbaar, en Glashelder!
28 May 2024
Ger
Den Haag
De mediator heeft ons met respect en met transparantie behandeld. Alle de ontvangen informatie waren duidelijk. Email worden snel beantwoord.
27 May 2024
danila sinolli
Ooij
In juni 2016 gingen mijn ex-partner en ik scheiden en wij kwamen bij Samen Gratis Scheiden terecht. Heel goed en fijn geholpen, zeer deskundig, goed bereikbaar en alles verliep heel vlot. Absoluut een aanrader en er zitten inderdaad "geen addertjes onder het gras"!
22 May 2024
Ilse Peters
Velserbroek
werden positief , vakkundig en vriendelijk benaderd tevreen over het eindresultaat
18 May 2024
Kees
's-Hertogenbosch
het was prettig om op deze manier een echtscheiding te realiseren
15 May 2024
Erg goed
7 May 2024
Monique
Reusel
Super goed geholpen alles was heel duidelijk en erg snel
6 May 2024
Sevgul
Capelle aan den IJssel
Ze waren heel geduldig over mijn situatie en ze begrepen de situatie heel goed waardoor het voor mij overkwam alsof hun met mij de last mee sjouwde. Elke keer als ik er een ongeval was kon ik bij hun terecht voor advies
12 April 2024
Nian
Dordrecht
Goed bereikbaar per mail en telefoon. Goed mee gedacht voor deadline voor subsidie
27 March 2024
Groningen
6 March 2024
Piet
Amsterdam
Duidelijk, behulpzaam en voor iedereen
6 March 2024
Sanne
Hilversum
Snel geregeld en met luisterend oor.
25 February 2024
Ibrahim
Bergen op Zoom
Goed prettige ervaring
23 February 2024
Hedhili L.
Abcoude
Het was een hele fijne ervaring. Alles was snel geregeld. Er werd naar beide partijen geluisterd en als er een vraag was buiten de afspraak om, dan werd er ook snel gereageerd.
23 February 2024
Vanessa de Lima Oliveira
Bergen op Zoom
Als heel goed en supersnel geregeld zoals geschreven wordt op de site.
Janny
Nijkerk
Wij werden zeer vakkundig geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd. De papieren werden per mail verstuurd en alle zorgen werden uit handen genomen. Heel fijn in zo'n situatie.
M.
Wamel
Hoewel mijn expartner en ik al wel eensgezind waren, was de hulp en informatie erg fijn. Ze zijn duidelijk en nemen enorm veel van je over.
Sebastian
Ermelo
Snelle afhandeling. Duidelijk en vriendelijk.
Steven
Gouda
Een goede, snelle en duidelijke begeleiding !
14 February 2024
R.C.
Den Haag
alles geregeld dus zeer tevreden
14 February 2024
william
den haag
heel fijn samen gewerkt dankbaar .
8 January 2024
tommy hagen