Filters

9

Dit bedrijf levert vakwerk en een complete oplossing tegelijk

Familiebedrijf Den Hartog behoort tot de toprietdekkers in Nederland. Zeer vakkundige vaklui met liefde voor het vak en voor de klant. Duidelijke communicatie, alles gebeurt in overleg. De werkzaamheden worden efficient uitgevoerd met voor elk onderdeel in het project een apart team. Ons project bestond uit het verwijderen van de oude kap, het aanbrengen van isolatie, en het aanbrengen van een mooi nieuw schroefdak dat er erg mooi uit ziet en tientallen jaren meekan. Dit is binnen de overeengekomen planning behaald en het resultaat is echt netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, betrouwbaar en betaalbaar

Na een grondige renovatiebeurt en regulier onderhoud van de rieten kap op mijn huis kan ik zeggen dat Den Hartog Rietdekkers hun afspraken goed nakomen. Zij werken zeer efficiënt, geven een eerlijke prijs en de kwaliteit van hun werk en hun geleverde materialen is uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
9

zie hieronder

het begon met een nette, gedetailleerde offerte, daarna de uitvoering van het werk, en toen alles netjes opgeruimd. tgv van Corona heeft het werk langer geduurd dan verwacht, maar regelmatig op de hoogte gehouden omtrent het waarom en de te verwachten vertragingen goed personeel , en geen tegenvallers.

 • Aanbevelen? Ja
8

prima bedrijf wat doet wat beloofd

prettige samenwerking , in overleg veel mogelijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

professionele en vakwerk geleverd

Onze ervaring met de firma den Hartog is uitsluitend zeer plezierig. een misverstand werd zonder verder discussie opgelost naar tevredenheid. daarnaast de mensen die bij ons werkzaam waren keurig en vriendelijk. de firma Den Hartog is een aanrader, wanneer er bij ons werkzaamheden aan het dak gedaan moet worden is de keuze al gemaakt. Marianne en Sander Allard. Zijderveld

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en effeciënt rietdekker bedrijf

De Hartog heeft actief meegedacht aan een nieuwe oplossing voor het isolatiemateriaal bij het vervangen mijn rieten dak. Meer isolatie onder het schroefdak om een aanzienlijk hogere isolatiegraad te halen. Voordeel is dat wij, naast een nog lager energieverbruik, ook in aanmerking komen de SEEH overheid isolatie subsidie. Hierdoor worden de extra kosten voor een betere isolatie nagenoeg geheel betaald uit de subsidie. Afspraken worden door Den Hartog stipt nagekomen en bij de uitvoering wordt rekening gehouden met de bewoners. Den Hartog levert riet van hoge kwaliteit en deskundige rietdekkers. De rietdekkers zelf waren uitermate vriendelijk, dachten mee en lieten een prachtig strak dak en een schone tuin en paden achter. Net dat beetje meer gaat in de toekomst ruimschots gecompenseerd worden door een rieten dak met een langere levensduur. Kortom meer waar voor je geld....

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles naar onze verwachtingen gerealiseerd

Na goede ervaringen uit het verleden Den Hartog Riet gevraagd of zij, in dit geval, een groot gedeelte van het rieten dak van onze boerderij konden vervangen. Na op korte termijn een zeer complete en passende offerte te hebben mogen ontvangen is opdracht verstrekt waarna wij meer dan een jaar hebben moeten wachten op de uiteindelijke uitvoering. Deze lange wachttijd was bij ons bekend maar is door het zeer mooie resultaat meer dan de moeite waard geweest. Bedank !

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed bedrijf, werkt nauwkeurig en schoon

Keurig geholpen, goede kwaliteit!!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi werk. Communicatie kan een stuk beter

..

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk en ontzettend goed georganiseerd.

Geweldig goed georganiseerde en uitgevoerde renovatie- en nieuwbouw werkzaamheden. De sloopwerkzaamheden verliepen heel snel en efficiënt. Ook de Hongaarse (Nederlands sprekende) rietdekkers waren uiterst professionele, nette en harde/snelle werkers. Over ongeveer 2 jaar hopen wij de laatste fase van de restauratie van ons boerderijtje te realiseren en zullen dan voor 100% zeker weer voor den Hartog Riet BV kiezen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes, volgens afspraak

Netjes zoals afgesproken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meer dan tevreden!

Hoewel wij geen vergelijkingsmateriaal hebben, immers: je laat je dak niet door 2 aparte rietdekkers bedrijven uitvoeren, zijn wij zeer tevreden over Den Hartog Riet. Fijne hardwerkende mensen, denken met je mee, maar dringen je niets op. Ruimen zoveel mogelijk na iedere werkdag het afval op. Het was best een grote klus, niet alleen buiten, maar ook binnen was er het één en ander te doen en dat alles is naar zeer tevredenheid uitgevoerd. Buurtgenoten keken er vanop dat het geheel binnen 3 weken geklaard was. Niet dat we hopen dat we snel weer een nieuw rieten dak nodig hebben, maar als dat zo is, zouden we zeer zeker weer voor Den Hartog Riet kiezen. Iedereen hartelijk dank voor jullie inzet en vakkundige uitvoering. H. C. van Daalen

 • Aanbevelen? Ja
8

Overwegend dik in orde

Ondanks het feit dat corona toesloeg (of misschien wel juist daardoor?) is het werk in een goed tempo en met een goed resultaat uitgevoerd. Wel was er sprake van een aantal (schoonheids)foutjes, maar die zijn vervolgens naar tevredenheid opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

goed georganiseerde werkplanning en uitvoering

Heldere offerte met opties. Goed advies bij bespreking offerte. Volgens planning begonnen en opgeleverd. Goed uitgevoerd werk, ziet er erg verzorgd uit. De oplevering compleet met afvoeren oud riet en vuil is allemaal verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hoge kwaliteit en prima afwerking

Het dak ziet er weer perfect uit en is nu ook helemaal up to date. Het werk is snel maar vooral ook vriendelijk gedaan (top mensen). Ondanks corona problematiek zijn ook de laatste details prima afgewerkt. Kortom: helemaal top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk, fijn in de communicatie

Prima werk, fijn in de communicatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig gewerkt. Goed gepland.

Netjes gewekt. Goed eigen initiatief. planning gehaald. Weer mooi dak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Rieten dak vervangen. Professionele harde werkers, alles piekfijn in orde en super netjes achtergelaten! Mijn dak ziet er fantastisch uit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service met klantvriendelijk personeel

Aanvraag gedaan voor het plaatsen van dakramen en onderhoud van ons rieten dak. Hiervoor een mooie uitgewerkte offerte ontvangen. Afspraak gemaakt voor een datum en alles keurig en professioneel uitgevoerd in de week die werd afgesproken Alles in 3 dagen uitgevoerd met een enthousiast team mensen. Wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leveren goed en mooi werk

Rieten dak netjes gelegd en snel. Denken mee qua oplossingen mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig om die vakmensen aan het werk te zien.

Wij hebben vorig jaar ons rieten dak laten renoveren en groot onderhoud laten doen. De afspraken met Den Hartog verliepen goed en vlot. De werkzaamheden zijn vakkundig gedaan. De service en na-service is geweldig. Het ziet er weer als nieuw uit. Echt vakwerk!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en communicatie met een top resultaat!

Het bedrijf is goed bereikbaar en de werknemers denken mee tijdens de uitvoering van het project. Er wordt netjes gewerkt en na het afronden van de werkzaamheden wordt alles netjes opgeruimd.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima

professionele aanpak; goed contact

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige keurige hardwerkende mensen

Houden zich keurig aan de afspraken, denken mee in één woord een super bedrijf!!

 • Aanbevelen? Ja
9

uitstekende kwaliteit

Zeer professioneel rietdekkersbedrijf dat onze stadsboerderij van een prachtig nieuw riten dak heeft voorzien. Twee aandachtspunten: 1) de communicatie van sommige medewerkers met andere aannemers die bij ons werkten verliep af en toe wat hoekig 2) er zijn nogal wat restant rietsnippers achter gebleven op ons grind waar wij al lange tijd last van hebben en zullen blijven houden omdat we die (nog) steeds naar binnen lopen. Het terrein had (zeker met grind als ondergrond) in onze ogen afgedekt moeten worden.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd