Laden reviews...
30 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews zijn overwegend positief. Klanten prijzen de vakmannen als kundig en vriendelijk, met duidelijke communicatie en kwaliteit. De uitvoering is vaak snel en doelmatig, met aandacht voor afstemming en naleving van afspraken. Over het algemeen waarderen klanten de service als betrouwbaar en professioneel.
Zoals altijd goede service.
3 August 2026
Anneke Mevissen
Heemskerk
makkelijk een afspraak ingepland en op de afgesproken tijd langs gekomen, onderhoud weer keurig gedaan
31 July 2026
Leo
Heemskerk
Ik had een lekkage probleem. Afspraak kon snel gemaaakt worden, TOP! Loodgieterswerk goed gedaan, TOP! De jongen was erg vriendelijk en aardig, TOP! Verder heeft hij mn radiator met vervuild roestwater in mijn tuin leeg laten lopen op mijn tuintegels, vlekken krijg ik bijna niet uit mijn tegels. Slang van de wasmachine niet terug gestopt in de afvoer... waardoor van zolder naar beneden een flinke lekkage opgelopen...... waarmee verder niets word gedaan na telefonisch contact.... laat maar opdrogen... werd er gezegd......heb hierdoor nog meer opgelopen water schade.... muren en plafonds moeten opnieuw geschilderd en de spiegel in mn badkamer is helemaal naar de knoppen... ZEER ZEER ONPROFFESSIONEEL EN NIET NETJES OM HIER VERDER NIETS MEER MEE TE DOEN. MOGELIJK ZAL DE VERZEKERING NOG VERHAAL OP HET BEDRIJF DOEN.
31 July 2026
Diliane Van Henten
Goedemiddag mevrouw van Henten,
Bedankt voor uw feedback.
Het is uiteraard erg vervelend dat de wasmachine een lekkage heeft veroorzaakt toen u deze nog voor de definitieve afronding van onze werkzaamheden heeft aangezet.
De reden dat wij hebben aangegeven dat het eerst moet opdrogen is omdat dan de daadwerkelijke schade inzichtelijk word, waterschade lekt, hoe vervelend ook, langer door.
Over het roestwater op de tuintegels zijn wij eerder niet geïnformeerd maar ook hier zijn oplossingen voor.
Het is zeker nooit onze intentie geweest om hier niets mee te doen en hebben u daarom ook verzocht contact met ons op te nemen als het droog was, helaas lezen wij dit hier niet terug en hebben wij tot uw review aan toe, niets meer vernomen.
Wij nemen vandaag nog even telefonisch contact met u op om een en ander inhoudelijk te bespreken en op te lossen zoals altijd onze intentie is geweest.
Met vriendelijke groet,
Tessa - Loodgietersbedrijf Prent.
Snel en goed gehandeld
30 July 2026
B
Heemskerk
Goede en duidelijke afspraken mee te maken. Goed advies en vriendelijk personeel.
30 July 2026
Paula
Beverwijk
Had waterlekkage. Medewerker van Loodgietersbedrijf Prent heeft meegedacht naar een zo goed mogelijke oplossing waardoor onnodig sloopwerk kon worden voorkomen en de lekkage snel werd verholpen. Top service!!!
Menno
Heemskerk
Ze zijn op tijd en werken door en laten na de klus geen troep achter , snelle en goede service bedankt voor de onderhoudswerkzaamheden
Ger Becht
HEEMSKERK
Geweldig bedrijf waar ik al vele jaren mee bekend als klant. Fijn contact en snelle reactie als ik ze een keer nodig heb als er iets mis is. TOP!
Carina
Geweldig.
José van der Poel
Heemskerk
Ik heb Prent ervaren als een kundig bedrijf met eerlijk advies en een snelle service.
Joost
Verlinden
Lekkgae in de hoofdwaterleiding , Prent gebeld en het werk werd verdeeld onder de monteur zodat ik dezelfde nog geholpen werd.Netjes opgelost en achtergelaten als nieuw
Henk
Prima en goed geholpen
B.
Heemskerk
Ik krijg duidelijke offertes voor gevraagde aanpassingen aan sanitair en leidingwerk. Regulier onderhoud van de cv ketel verloopt vlekkeloos. Prettige backoffice en een vakkundige buitendienst.
23 July 2026
Roel
Beverwijk
Prima bedrijf, vakkundig vriendelijk personeel.
20 July 2026
Thea
Beverwijk
De intake was erg nuttig en goed. Onze bestelling ging snel en de ketel kon ook snel worden geïnstalleerd. Installatie verliep soepel en wij zijn blij met onze nieuwe ketel
16 July 2026
Maurice Oudejans
Beverwijk
Al sinds jaar en dag ben ik een tevreden klant. Voor grote klussen (nieuwe badkamer), of kleine klussen (vervangen wasmachinekraan), ze staan altijd voor je klaar
8 July 2026
Jaap
Beverwijk
De werknemers die ik heb gehad zijn vriendelijk en beleefd. Snelle voltooiing van de opdracht. Top!
7 July 2026
Ella
Beverwijk
Monteur is zeer kundig en vriendelijk. Hoop alleen dat deze met slecht weer zijn schoenen uit wil trekken, omdat hij met deze schoenen wel over de vloerbedekking van de trap gaat. Misschien is het een idee om van de blauwe schoenhoesjes, die je ook in het zwembad hebt, mee te nemen dan kan hij overal lopen zonder dat het tapijt vies wordt en hij ook zijn schoenen niet hoeft uit te trekken.
Marco Zwart
Beverwijk
Was een lastige klus in de beperkte ruimte van het gootsteen kastje en is goed uitgevoerd
Cor
Deskundig. Meedenkend. Netjes
Wil
Beverwijk.
Vriendelijk personeel en goede service!
Britt
Beverwijk
Een lekkende hoofdkraan in het stookhok. Afstemming was benodigd met de technisch gebouwbeheerder. Dit goed uitgevoerd en afgestemd.
Nico
Beverwijk
De kleine knop van de wc werkte niet meer. We hadden een afspraak voor over 5 dagen maar onverwachts kon de monteur de volgende dag al. Dat is nou klantenservice.
Joan
Beverwijk
Goede ervaring, vriendelijke monteur en netjes gewerkt.
Sanne
Al jaren tevreden klant
P.J. van Steijn
Beverwijk
J. Prent b.v. Loodgieters- en installatiebedrijf.
Erkend vakman sinds 1955 !
Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf voornamelijk werkzaam in de particuliere markt.
Voor een nieuwe c.v. ketel, badkamer, toilet, sanitair, dak- en zinkwerk, riolering bent u bij ons op het goede adres.
Tevens bieden wij u als zorg installateur het aanpassen van sanitair aan, zoals van een bad naar een inloopdouche, compleet met anti-slip tegels, wandbeugels, douchezitje en overige benodigde aanpassingen.
Wij werken met vaste ervaren monteurs en hebben een vaste tegelzetter en stukadoor in ons netwerk.
Arendsweg 36
1944JE Beverwijk