Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews zijn overwegend positief. Klanten prijzen de vakmannen als kundig en vriendelijk, met duidelijke communicatie en kwaliteit. De uitvoering is vaak snel en doelmatig, met aandacht voor afstemming en naleving van afspraken. Over het algemeen waarderen klanten de service als betrouwbaar en professioneel.
Monteur is zeer kundig en vriendelijk. Hoop alleen dat deze met slecht weer zijn schoenen uit wil trekken, omdat hij met deze schoenen wel over de vloerbedekking van de trap gaat. Misschien is het een idee om van de blauwe schoenhoesjes, die je ook in het zwembad hebt, mee te nemen dan kan hij overal lopen zonder dat het tapijt vies wordt en hij ook zijn schoenen niet hoeft uit te trekken.
Marco Zwart
Beverwijk
Was een lastige klus in de beperkte ruimte van het gootsteen kastje en is goed uitgevoerd
Cor
Deskundig. Meedenkend. Netjes
Wil
Beverwijk.
Vriendelijk personeel en goede service!
Britt
Beverwijk
Een lekkende hoofdkraan in het stookhok. Afstemming was benodigd met de technisch gebouwbeheerder. Dit goed uitgevoerd en afgestemd.
Nico
Beverwijk
De kleine knop van de wc werkte niet meer. We hadden een afspraak voor over 5 dagen maar onverwachts kon de monteur de volgende dag al. Dat is nou klantenservice.
Joan
Beverwijk
Goede ervaring, vriendelijke monteur en netjes gewerkt.
Sanne
Al jaren tevreden klant
P.J. van Steijn
Beverwijk
Voor het aansluiten en installeren van een vervangende gaskookplaat den ik snel en uitstekend door een vakman van Loodgietersbedrijf Prent geholpen.
Jan
Beverwijk
Nadat ik zelf constateerde dat de gasleiding onder de vloer zeer slecht was kwam de firma Prent binnen een paar dagen in actie. Dit gaf ons vertrouwen in de firma Prent. Nogmaals bedankt. Gr. Hans
Hans van der Klooster
Beverwijk
Dit maal een afspraak ingepland voor onderhoud van de ketel. Goed geholpen. Allemaal netjes verlopen. De ketel kan er weer tegenaan.
Ingo
Heemskerk
Super technisch onderlegd, komen afspraken na. Een klein verbeterpuntje is dat de prijs specificatie D’r. Schuitstraat 13-A en Groenelaan 27 te Beverwijk niet als zijnde EX BTW was omschreven in mijn offerte. Zou bij andere klanten een andere situatie kunnen opleveren….. super blij met jullie! Mvg Jaap vd Berg
Jaap
Beverwijk
Zeldzaam tegenwoordig. Gewoon een bedrijf die doen wat ze zeggen. Snel en tegen acceptabele prijs.
Remco
Heemskerk
Vanaf het moment dat we (o.a.) Prent hebben gevraagd een offerte uit te brengen, hadden we als VVE bestuur een goede indruk. Als enige wilden zij (alleen) een totaal-aanpak en dat is gedurfd voor een relatief klein bedrijf. Onze leden zijn unaniem tevreden, ondanks dat we allemaal een flinke tijd koud hebben moeten douchen. Een bewuste keuze voor een relatief klein bedrijf, alle mensen van Prent hebben hun kwaliteit laten zien. Zeker geen geringe prestatie in een (wat ouder) appartementen-complex waar bij de uitvoering altijd verrassingen tevoorschijn komen. Wij kunnen jaren vooruit met compleet nieuw ingerichte CV-ruimte's op elke verdieping! Respect voor Prent!!
1 August 2025
Wim
Goedegebuur
Afspraak gemaakt voor vervangen CV ketel... prima uitgevoerd en gemonteerd. alles ook schoongemaakt. kundige vakmensen. omdat de stucadoor komt hebben ze in de gang de radiator verwijdert...als die klaar is plaatsen ze een door ons bestelde nieuwe radiator. toppersss
21 August 2024
F.X.Kuyl
Heemskerk
Alles rustig verlopen, en heel vakkundig!
28 May 2024
Arie en nelleke
Heemskerk
Een afspraak gemaakt die prompt en op tijd is uitgevoerd. Opvallend is dat de monteur precies de regels en wetgeving kent over onderhoud en aanschaf van ketels en daar na overleg ook naar handelt. Chapeau !!!!!!
1 February 2024
N.H. Schoute
Heemskerk
Vriendelijke en vakkundige monteurs. Na de werkzaamheden wordt alles weer netjes en opgeruimd achtergelaten.
18 April 2023
Martin
Heemskerk
Na een ontdekte lekkage deze nog dezelfde dag verholpen
17 April 2023
Roel Datema
Wijk aan Zee
Zeer goede ervaring. Vriendelijke en behulpzame loodgieters. Goede communicatie, betrouwbaar en flexibele planning als nodig.
31 March 2023
Anne Res - ten Doesschate
Haarlem
Na weekend storing snel geholpen.
29 March 2023
Theo
Wijk aan Zee
zeer goed geholpen door vakkundig personeel
27 March 2023
a
Beverwijk
Ik ben zeer tevreden, wordt keurig te woord gestaan door de telefoon en er wordt veel moeite gedaan om zo snel mogelijk langs te komen als reparatie dringend is. Bij mij in dit geval problemen met het toilet op de begane grond. Zelfde dag nog vakkundig gerepareerd.
22 March 2023
Petra
Beverwijk
goede ervaring met het loodgietersbedrijf prent bv
14 March 2023
Robert Johan Siks
Beverwijk
Er werd goed meegedacht toen ik het probleem bij mijn ouders van 81 had verteld. Er werd zeer snel geschakeld en er kon binnen 1 week een nieuw toilet worden geplaatst. Jongens echt TOP!!!
13 March 2023
V Koelman
Beverwijk
J. Prent b.v. Loodgieters- en installatiebedrijf.
Erkend vakman sinds 1955 !
Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf voornamelijk werkzaam in de particuliere markt.
Voor een nieuwe c.v. ketel, badkamer, toilet, sanitair, dak- en zinkwerk, riolering bent u bij ons op het goede adres.
Tevens bieden wij u als zorg installateur het aanpassen van sanitair aan, zoals van een bad naar een inloopdouche, compleet met anti-slip tegels, wandbeugels, douchezitje en overige benodigde aanpassingen.
Wij werken met vaste ervaren monteurs en hebben een vaste tegelzetter en stukadoor in ons netwerk.
Arendsweg 36
1944JE Beverwijk