Wij zijn net voor de kerst bij jullie geweest voor een damesfiets. Na eerst even rustig rond te hebben gekeken, werden wij geholpen. De mogelijkheid eerst voor je zelf even vast wat dingen op een rij te kunnen zetten, vond ik prettig. Er kwamen drie fietsen uit die geschikt leken voor het doel wat ik voor ogen had. Ik heb ze alle drie uitgebreid kunnen testen, informatie kunnen inwinnen en uiteindelijk is het de fiets geworden die ik zelf de minste kans gaf. Onze keus gemaakt op basis van de uitgebreide informatie, geduld en de proefritjes. De volgende dag kon ik hem al ophalen, dus heel erg blij met de service. Daarnaast ook heel blij met de keus die gemaakt is en ik hoop er een hele lange tijd plezier van te hebben. Volgende week start ik met mijn nieuwe baan, dus dan wordt hij frequent gebruikt in de week. Ik ben tot nu toe zeer tevreden
Mooie winkel met ruime keuze in fietsen. Proefrit op verschillende fietsen geen probleem. Vriendelijke verkoper die goed advies gaf.
Goed geholpen met niet goed werkend fietslampje. Prima hoor!
Nette bediening. Nemen de tijd voor je
Mooie zaak, leuk personeel veel kennis van zaken Goed contact i.v.m prijs afspraak enz.
Kom je in de ochtend, middag of avond, altijd even vriendelijk te woord gestaan en adequaat geholpen. Fijne winkel!
Fijn en aardig personeel
Goede service en erg vriendelijk geholpen
Goede uitleg over de elektrische fietsen.Ook verschillende uitgeprobeerd.
Reparaties snel klaar en niet te duur en met goede materialen
Duidelijk geïnformeerd over e-bike aankoop. Testrit gemaakt en prijsafspraak gemaakt. Keurig op aangegeven tijd fiets afgeleverd inclusief afgesproken aanpassingen op de fiets.
Goed geholpen ben zeer tevreden.
Mijn ervaring is dat ik altijd netjes en snel wordt geholpen, ookal is het druk in de werkplaats zullen ze er alles aan doen zo snel mogelijk te helpen en ik krijg altijd een hele mooie leenfiets mee
Mooie winkel , goede uitleg en veel keus.
mn Koga voor grote revisie gebracht, in mum van tijd klus geklaard. Vakkundig, kwaliteit en betaalbaar
Alles goed
Erg blij met deze winkel al meer fietsen gekocht. Erg betrouwbaar .
op verschillende fietsen kunnen proefrijden en een fiets zelfs een heel weekend mee naar huis mogen nemen, levertijd slechts 2 weken nieuw model 2018 helemaal blij mee
Ik heb een heel goed advies gekregen en de medewerkers waren zeker niet opdringerig
Klantvriendelijk en lekkere koffie 😂
Ok
Aankoop 3 wielerfiets
Wij kwamen voor de 21% btw actie. Helaas was dit alleen op de modellen in de winkel. Aangezien we de laatste dag kwamen was er weinig keus. Toch maar een model 2018 gekocht, met korting en gratis fietsmand.
Goede deskundige servuce
t Woud 4
3232LN Brielle
Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland. Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.