Na verschillende rijwielhandelelaren bezocht te hebben was ik er uit, terug naar van Oudenaarden waar ik de liefde voor fietsen had gevoeld de 1e keer dat ik daar was. Twee mooie e-bikes uitgezocht, vooral voor mij belangrijk een ebike die compleet bij mij past daar ik versleten nekwervels heb en Johan heeft mij daar geweldig in geadviseed!! Ook de aflevering verliep super wat een uitleg kregen wij op de zaterdag. Misschien nog terug voor wat fine tuning m.b.t. de afstelling voor mijn nek maar ook daar wordt gewoon tijd voor gemaakt... Ik kan gerust zeggen dat door Team van Oudenaarden het plezier in fietsen weer helemaal terug is. Bedankt voor jullie geweldige service en geduld!
Goede fietsenmaker we zijn er zeer blij mee.en fijn dat we nu 2 nieuwe elektrische fietsen hebben aangeschaft zeer tevreden over en vriendelijk geholpen. geweldig allemaal gr.ab van winden en tineke
Wij zijn door de medewerkster heel goed geholpen bij het uitzoeken van een e-bike met toebehoren . Alles is goed uitgelegd en ook het advies inzake de hoogte van de fiets omdat ik twijfelde .
Op de juiste manier geholpen
De fietsen die ik wilde hebben waren er niet maar wel leverbaar toen een proefrit gemaakt op een ander merk en die beviel ons ook wel de koop was snel beklonken en naar ieders tevredenheid.
Kwam voor een reparatie aan het achterwiel van mijn fiets. En ging na 1,5 uur weg met de aankoop van een nieuwe fiets.
een paar fietsen geprobeerd en de derde fiets was de fiets voor mij.
Goede service en binnen een dag mijn nieuwe fiets.
Super service en snelle levering!
Een aanrader deze zaak...!!
Bij aanschaf van nieuwe E-bikes hadden troffen we een medewerker die begreep voor welk model we kwamen en kregen goede ondersteuning voor onze uiteindelijke keuze. We hopen dat de 'aftersales' van het zelfde niveau is.
Goede voorlichting. Geduldige uitleg. Voldoende mogelijkheden fiets te proberen.
Goede verkoper. Was deskundig en gaf goede uitleg. Enige minpunt was dat er een beschadiging op de (nieuwe) fiets zat. Deze werd ‘weggewerkt’ met een lakstift.
Wij zijn heel vriendelijk geholpen..en ze zijn allemaal erg kundig. Ze weten ook goed wat er in de winkel staat .mijn fiets stond ook gelijk de volgende dag al klaar .Dag daarvoor uitgezocht ..
Mooie fiets gekocht, prima geholpen
Prettig ontvangen door Johan. Proefrit maken was zo geregeld. Order goed uitgevoerd. Ook het andere personeel staat klaar om te helpen met advies en indien gewenst installatie of ondersteuning. Kortom: niets op aan te merken; gewoon zeer goede service.
Altijd goede service
Ik ben vriendelijk en geduldig geholpen met de keuze van een fiets. Niet goedkoop maar goede kwaliteit.
Ik kom al heel lang bij Van Oudenaarden en word altijd goed geholpen. Mooie zaak met heel breed assortiment. Aanrader!
Na mijn verhaal aangehoord te hebben met mijn beperkingen werd mij een fiets aangeboden die precies bij mij past
Ik heb een speedpedelec gekocht als Belg bij deze winkel. Ik werd heel hartelijk verwelkomd en geholpen. Ook de papieren voor export werden goed in orde gebracht. Heel vlot en vriendelijk mailcontact. Conclusie en vriendelijk en fijn bedrijf zonder verkopers die zich opdringen. Zeer behulpzaam en betrouwbaar. Vlotte en behulpzame verkopers met echt en kwalitatief advies. Een hele fijne ervaring gehad.
Plezierige omgang van de verschillende medewerkers. De afspraken die gemaakt zijn werden nagekomen
Ik heb vertrouwen in deze zaak
Alles top
Een fiets voor mijn partner gekocht en mijn nog bijna nieuwe fiets hierop ingeruild. Daar kreeg ik een goede prijs voor.
t Woud 4
3232LN Brielle
Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland. Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.