Helemaal geweldig

Ik voelde me ontzorgd. Er wordt meegedacht, pro-actieve houding. Alles wordt duidelijk uitgelegd.

We werden als nabestaanden discreet begeleid, maar ook vrijgelaten in keuzes.

Als kinderen leefden we toe naar het moment van overlijden van onze tweede ouder. We hadden zo onze eigen wensen. Hier ging de begeleider adequaat mee om. Hij gaf tips, hielp bij keuzes die niet mogelijk leken maar er wel bleken. Hij betrok achterkleinkinderen heel mooi bij het afscheid. We hebben een goede herinnering aan het afscheid.

Alles prima in overleg geregeld

Met veel liefde en zorg en eerbied afscheid kunnen nemen.

Prima verzorgt en altijd respectvol naar de overledene en nabestaanden.

Fijne ervaring

Erg fijne begeleiding!

Helaas hadden we jullie binnen een jaar weer nodig.... Nu voor pa, jullie hebben ons begeleid vanaf de IC. Prettig, laagdrempelig contact. Dat is enorm fijn is die zware tijd. Goede begeleiding, goed overleg, maar we hopen jullie voorlopig niet weer nodig te zijn ;)

Super tevreden over hoe alles verlopen is ! Alles in goed overleg geregeld, mooi op terug te kijken dank !!

Een goede begeleiding bij een droevig afscheid

De samenwerking was goed. We kregen rustig de tijd om te werken naar een persoonlijk en passend afscheid. We waren blij dat we bij Uitvaartzorg Salland terecht zijn gekomen.

Goede communicatie en begeleiding in een verdrietige periode.

Na het overlijden van onze moeder hebben we Erik benaderd. De goede communicatie, de korte lijnen en de toegankelijkheid - open houding van Erik spraken ons erg aan. Hij had goede tips en suggesties. We kijken met een voldaan gevoel terug, op een toch wel verdrietige en hectische periode. Absoluut aan te bevelen. Eric Tieman Oldenzaal.

Betrokken en persoonlijk!

Met grote betrokkenheid zijn we begeleid en ondersteund tijdens het afscheid van onze moeder en oma. Er is rekening gehouden met alle wensen van onze moeder en ons. Erik heeft veel ervaring en doet zijn werk met passie! En dat is prettig in een moeilijke tijd.

Eerbied vol

Ze hebben hart voor wat ze doen en staan voor je klaar.

Je kunt er terecht voor al je vragen en nemen de moeite om je te helpen in lastige situaties. Ze brengen een stukje menselijkheid mee en is dus niet alleen maar “hun werk”.

Alles was goed geregeld

Geen verdere aanvulling nodig

De uitvaartverzorging en de begeleiding waren heel goed.

Als partner van de overledene en mijn kinderen samen hebben we heel prettig samengewerkt met Jan Slagter en zijn zoon om alles in goede banen te leiden en er een mooie begrafenis van te maken.

We zijn super begeleid, veel persoonlijke aandacht. Veel tips maar ook ruimte voor eigen inbreng.

Bedankt voor jullie fijne, warme, persoonlijke begeleiding. Ondanks de drukte voelden wij ons absoluut niet 'de zoveelste' in de rij. Vanaf het overlijden tot aan de uitvaart is een rollercoaster maar gelukkig werd ons veel uit handen genomen en kregen wij veel handreikingen en tips. Heel fijn was ook hoe de achterkleinkinderen bij alles betrokken werden. Bij de auto nam Richard daar ook alle tijd voor. Bedankt!! Gerda Seinen

betrokken, meedenken. Nette manier van omgang

Een betrokken uitvaartverzorger. plezierig in omgang goed de emoties aanvoelen.

Mooie dagen maar wel 20 jaar te vroeg.

Soms wat zoekende maar wel onze eigen inbreng kunnen leveren. Het was op sommige elementen fijn geweest om iets meer te kunnen putten uit voorbeelden van anderen. Om een beeld te vormen van een gelegenheid waar geen ervaring mee is zou het wellicht fijn zijn geweest wat voorbeelden te kunnen zien. Nu het fotoboek bijvoorbeeld klaar is geeft dat zeker een goed beeld van de dagen die we konden verwachten.

Heel correct.

Geheel naar wens.

Betrokken

Erik staat voor elk idee of suggestie open en geeft een goeie begeleiding.

Alleen is er kennelijk weinig tijd voor nazorg. Wij hebben Jan niet weer persoonlijk gesproken na de begrafenis.

Prettige samenwerking

De begeleiding was rustig, praktisch en duidelijk.

Uitstekend en meelevend rust gevend

Uitstekend en meelevend rust gevend

gewoon goed

alles zoals we wensten ,goed verzorgt

Tevreden

Bij een gebeurtenis als deze is het lastig om van geweldig te spreken, maar wel als dusdanig ervaren.

Goede begeleiding

Goed geregeld alles volgens plan

Nieuwelandstraat 6

7731 TH Ommen

Over Vechtdal Uitvaartverzorging en Begeleiding

Uitvaartverzorging Vechtdal Vanuit de rust werken we samen, op weg naar een persoonlijk en respectvol afscheid.