Sinds jaren zijn wij klant bij de Oost-Gelderse Schoorsteencentrale. Er is geen reden voor ons om een ander bedrijf te zoeken. Met vertrouwen maken we ieder jaar een afspraak voor het schoonvegen kanaal. Schoon wordt de ruimte, waar het kanaal is, opgeleverd.
Het is correct en schoon uitgevoerd ik ben zeer tevreden
fijne omgang en belangstellend, (schoon)vader succes in Amerika gewenst :)))
Er wordt gebeld voor een afspraak, wanneer je niet kunt, geen probleem. Gemakkelijk een nieuwe afspraak. Op afgesproken tijd ook aanwezig. Er wordt netjes en rustig gewerkt.
snel en goed
Prettige en deskundige dienstverlening, al jaren en jaren !!!
Idem
Prima professioneel bedrijf waar wij ieder jaar terugkomen.
Al tientallen jaren zijn wij een tevreden klant!
Openhaard kanalen schoongemaakt met ruime voorzorg maatregelingen genomen om de roet overlast zoveel mogelijk te minimaliseren.
Prima en er wordt netjes gewerkt
Keurige meneer super vriendelijk, wij zijn heel tevreden. Hartelijk dank voor de nette service.
zeer goede ervaring.
Prettige samenwerking
zie boven
De eerste x toen ze kwamen duurde het erg lang voor dat het kanaal weer vrij was. Maar ze gaven niet op.
In ons bedrijf nemen wij de rotzooi altijd zelf mee!
Top bedrijf, schoon, vakkundig en geen onzin.
Uitstekend kwaliteitsbesef met een prima planning en service.
Jaarlijkse veegbeurten. Altijd alles netjes volgens afspraak en opgeruimd !
Reeds jarenlang klant tot volle tevredenheid
Het bedrijf komt al vanaf 1992 bij ons zijn altijd zeer tevreden.
deskundig
Grondige en kordate aanpak met een gezellige babbel.