Hele plezierige ervaring en de werkzaamheden worden efficiënt uitgevoerd.
Aardig personeel, zowel de mevrouw op kantoor als de schoorsteenveger. Denken ook altijd met je mee. Ik beveel ze zeker aan!!
Geen rompslomp alles bij de hand en werkt schoon.
Positieve ervaring!
altijd vriendelijk en op tijd en interesse in de klanten. het word altijd weer netjes achter gelaten. top
Altijd klantvriendelijk met het maken van de afspraak. Op tijd aanwezig en gaan zeer goed te werk. Komen dus hun afspraken na. Fijn dat je zelf niet in de gaten hoeft te houden wanneer de open haard/schoorsteen schoongemaakt dient te worden.
Het voelt net zo vertrouwd alsof een familielid op de koffie komt.
zeer goede ervaringen. worden elk jaar gebeld om een afspraak te maken, zodat wij het in ieder geval niet vergeten.
werkt netjes schoon. Zeer tevreden.
Neemt op tijd contact op voor nieuwe afspraak. Vriendelijk
Het was prima, snel en schoon alles achtergelaten!
Schoorsteen vegen was snel en netjes gebeurd.
vriendelijke hennie, goede adviezen, correct. alleen prijs is erg omhoog gegaan
Netjes, prima en echt goed.
Zeer vakkundig Netjes naar de klant Correct afspraak nagekomen Top ga zo door
De medewerker was ruim op tijd en ded zijn werk snel en grondig zonder enige overlast tijdens of achteraf de klus. Daarnaast nog enkele nuttige tips gekregen. Hele fijne ervaring!
Vriendelijk ,accuraat.
Door toevallige omstandigheden deze schoorsteenveger ontmoet. Deze mensen hebben hem bij ons aanbevolen voor zijn manier van afspraken maken en werken. Is ons prima bevallen!
Zeer positief
ik kan het met een paar woorden zeggen gewoon goed.
Al jaren klant bij dit bedrijf. Wordt vriendelijk geholpen. Goede adviezen gekregen in de loop der jaren. Alles wordt keurig opgeruimd.
Vriendelijkheid.mooi op tijd. En mooi opgeruimd
Zeer goede ervaring, zie hierboven
Inmiddels enkele jaren ervaring met uw bedrijf en dat naar volle tevredenheid.