Goed, betrouwbaar, vakkundig, meedenkend
Al lange relatie, prima bedrijf.
Goed en degelijk
Super, jaarlijks je oproep weer ontvangen om de schoorsteen te laten vegen. helemaal super
Goed gereedschap voor de werkzaamheden aanwezig en zeer zorgzaam om geen rommel te maken.
Vriendelijk, goede communicatie en goed werk.
Ik ben onervaren met een kachel, en was erg angstig voor brand. Fijne uitleg gehad. En gerustgesteld.
Prettig
Prima en snel laat alles schoon achter
Eerste ervaring met schoorsteenveger
* Duidelijke afspraken. * Professioneel werk. * Goede prijsvoering.
Keurig op tijd.Alles netjes opgeruimd.prima geregeld
We maken al vele jaren met veel plezier gebruik van de diensten van de Oost Gelderse Schoorsteen Veegcentrale.
Dit bedrijf bel je als het weer tijd is om de schoorsteen te vegen ik heb goede ervaringen met dit bedrijf vriendelijk en werk netjes niet te duur.
Ik was verast , Een vriendelijk en net persoon, En hij deed rustig z’n werk .Ik ben erg tevreden
Zijn zeer tevreden met Hr Jansen die de werkzaamheden bij ons verricht. Vriendelijke groet fam.Polman
netjes zorgzaam vriendelijk en spontaan
De schoorsteenveger die voor onderhoud kwam, ging zeer netjes te werk en wist waar hij het over had.
Vakman, goede service, prettige omgang
Op tijd, snel, netjes gewerkt.
Alles netjes en snel geregeld
praktisch en zakelijk
Goede service , vlotte afhandeling. Schoon werk