Zeer vriendelijk , secuur erg opgeruimd en schoon. Positieve man.
Ptima
Bedankt voor u reactie
Vriendelijke schoorsteenveger, werkt heel netjes en goed door. Aankomst op afgesproken tijd Minpuntje: bij maken afspraak wordt er geen andere keus gegeven, dan wat de telefoniste voorstelt
Bedankt voor u reactie!
Aardig, rustig en bekwaam.
Bedankt voor u reactie!
Schoorsteen snel schoongemaakt zonder rommel in huis. Afspraak is afspraak echt goed!
Bedankt voor u reactie!
Hoef er nooit zelf aan te denken dat de schoorsteen moet worden geveegd. Ze bellen zelf voor afspraak. Ontzorging
Bedankt voor u reactie!
Werkt heel erg netjes geen rommel laat alles weer schoon achter
Bedankt voor u reactie!
Vervelende ervaring gehad, toen ik probeerde de afspraak te verzetten door prive omstandigheden werd ik afgebekt en op een manier toegesproken waar de honden geen brood van lusten. Geen manier om met je klanten om te gaan.
Bedankt voor u reactie, wij hebben dit anders ervaren dan hoe u het hier omschrijft.
prima service en vakmanschap
Goed.
Bedankt voor u reactie!
Wij hebben goede ervaringen met het bedrijf. Volgens afspraak nemen ze zelf na een afgesproken tijd contact op voor het maken van een afspraak voor het vegen van de schoorsteen. Alles wordt ook weer netjes opgeruimd. Een prettige meneer komt vegen - en hij geeft ook goede tips.
Idem
Bedankt voor u reactie!
Dit was de eerste keer met dit bedrijf. Kreeg netjes een belletje terug volgens afspraak. Aardig personeel en goede service.
Goede service, aardige man
Bedankt voor u reactie!
goede service en afspraken perfect nakomen.
Bedankt voor u reactie!
Op tijd, snel, doeltreffend en.... super schone arbeid!!!
Bedankt voor u reactie!
goede schoorsteenveger. Werkt netjes, aardige mensen.
Zeer goed te vreden.
Bedankt voor u reactie!
Wij laten onze schoorsteen ieder jaar vegen. Altijd vooraf een telefoontje om een afspraak te maken en altijd keurig op tijd.
Bedankt voor u reactie!
Schoorsteenveger zag bij aankomst, bij het uitstappen van de auto, al dat het een vrij nieuw kanaal was, Na het vegen wat tips gekregen voor het behoud van de kachel. Top! Betreft een vakman.
Er was een duidelijke afspraak gemaakt die prima nagekomen werd. Uw medewerker werkte schoon en snel en had de benodigde kennis van de constructie van onze haard om vanuit de kamer te kunnen vegen, wat de voorgaande firma nooit gelukt was. Hij was vriendelijk en attent. We zijn blij uw firma gevonden te hebben en zullen deze in voorkomende gevallen aanbevelen.
super
Vakkundig, nette werkwijze, en een gezellige persoonlijkheid.
zie hierboven. zeer tevreden.
De persoon die bij ons de schoorsteen veegt kan ik bij iedereen aanbevelen.