Nu al een aantal jaren de schoorsteen laten vegen. Duidelijk over de tarieven en raad onnodige extra inspecties af zeer klantgericht.
Bedankt voor u reactie!
Al jaren laten wij onze schoorsteen vegen door dit bedrijf. Een prima vakman die netjes te werk gaat en bovendien heel vriendelijk is. Heel prettig is dat je meteen kunt pinnen na afloop.
Gewoon top!
Bedankt voor u reactie!
Keurig op tijd. Werkt schoon. Is behulpzaam en geduldig. Wij zijn al heel lang klant en zeer tevreden met dit bedrijf.
Bedankt voor u reactie!
Eerste ervaring en meteen een goede!
Bedankt voor u reactie!
Heeft verstand van zaken.
Zie hierboven
Bedankt voor u reactie!
Stipt op tijd, en alles weer netjes en schoon achter gelaten.
Bedankt voor u reactie!
Komen al jaren bij ons en wij zijn er zeer tevreden over.
goede ervaring
Bedankt voor u reactie!
Goede bereikbaarheid Komt afspraken goed na Belt van te voren indien gevraagd Zeer deskundig Werken snel en netjes
Bedankt voor u reactie!
Fijn dat ik gebeld word om een afspraak te maken. Hoef ik er zelf niet aan te denken. Goede service. Keurig op tijd. Levert prima werk.
goede communicatie, nette afhandeling.
Bedankt voor u reactie!
Mijn ervaring is zeer prettig.
Altijd goede service en aardig.
Bedankt voor u reactie!
Goede service en uitleg over gebruik van de haard
Een aardige en vriendelijke man. Die weet wat hij doet. Legt alles netjes uit en neemt de tijd. Top dus!
Bedankt voor u reactie!
Komt de afspraak na ,levert netjes werk.
Goed en vakkundig
Zo lang wij een kachel hebben komt dit bedrijf onze schoorsteenvegen weet niet hoeveel maar tiental jaren zeker
Bedankt voor u reactie!
Goede afspraken en prettige omgang, snel en schoon werken.
Goed en vakkundig
correct en netjes,afspraak wordt nagekomen