Ik weet niet meer hoe ik bij de firma terecht gekomen ben, maar ben nog steeds tevreden. En wat betreft telefonische bereikbaarheid: ik word altijd gebeld en hoef het dus niet te onthouden.
Vakkundig en betrouwbaar.
Werkt netjes kortom een basis van vertrouwen wat wij hebben al heel veel jaren.
Erg klantvriendelijk. Ze bellen zelf ieder jaar op voor het maken van een afspraak. Dan vergeet je het dus nooit. Verder correct en prima werk geleverd.
goede service
Wordt secuur gewerkt
Prima bedrijf, Correct
Vriendelijke mensen. Onze excuses voor het gedrag van de hond :) 😀
Bedankt voor u reactie!
Goede morgen, de werkzaamheden zijn voor ons naar 100% tevredenheid uitgevoerd, graag tot volgend jaar. Gr.
Deskundig en werken netjes
Bedankt voor u reactie!
Uitstekend werk geleverd, zeer vriendelijk personeel
Bedankt voor u reactie!
Hierboven wordt de ervaring weergegeven.
Altijd te vroeg!
Bedankt voor u uitleg naar ons telefonisch gesprek, gelukkig dat het om een grapje gaat! (wij bellen namelijk altijd de klant op als ze ergens niet tevreden over zijn, zodat wij de volgende keer hier rekening mee kunnen houden)
Bedankt voor u reactie!
Goede afspraken en er wordt goed werk geleverd
Vriendelijk en vakkundig
Wet niet
Vakkundig en betrouwbaar
heel simpel een topbedrijf
Nooit geen klachten gehad , werkt heel schoon 👍
Nvt.
Bedankt voor u reactie!
De service werd verleend binnen 24 u. Heel goed!
Bedankt voor u reactie!
Fijn dat er gebeld wordt voor een afspraak. Vriendelijk en goed overleg. Vakkundig en snel werk.
Bedankt voor u reactie!
We zijn al enkele decennia tot volle tevredenheid klant bij de Oost Gelderse Schoorsteencentrale.
Bedankt voor u reactie!
Zeer vakkundig en secuur. Iemand die zijn werk serieus neemt en vooral gericht is op een goede dienst leveren.