Goed advies en overleg.
altijd netjes en correct. ondanks dat jullie maar 1 keer per jaar komen toch altijd een vraag over hoe het gaat. echt persoonlijk geïnteresseerd.
Je wordt tijdig gebeld voor een nieuwe afspraak.
Betrouwbaar, geduldig, super goed in zijn werk
Ervaren en vakkundig
Bedankt voor u reactie!
Leveren altijd net en goed werk.
Bedankt voor u reactie!
Werkt heel netjes en de schoorsteen is schoon!🔝
Bedankt voor u reactie!
Na al die jaren als klant van uw bedrijf ben ik nog steeds goed tevreden. Met dank, groet van Peter Ravensbergen
Bedankt voor u reactie!
hele goede ervaring is niks op aan te merken word netjes achtergelaten het was een buurman van ons nu doet de schoonzoon maak ook reclame voor jullie
Bedankt voor u reactie!
Leuk persoonlijk contact en goede zorg voor woning inventaris als de schoorsteen gereinigd wordt.
Prima vakman.
Vaste,betrouwbare veger,al vele jaren,
Bedankt voor u reactie!
Afspraak wordt ruim van tevoren gemaakt. Personeel erg vriendelijk.
Bedankt voor u reactie!
Al 21 jaar een schone schoornsteen.
Bedankt voor u reactie!
Ben zeer tevreden. Zal zeker iedereen dit bedrijf aanraden. Een vakman. Die na het vegen het prima achter laat. Geen roet.
Bedankt voor u reactie!
we hebben een speksteenenkachel en onze schoorsteen moest op een speciale manier geveegd worden. Hebben een aantal schoorsteenvegers benaderd en werd ons verteld dat ze het niet deden vegen en door Google zijn we bij u terecht gekomen. We werden meteen netje behandeld en de veger kwam kijken en heeft hem meteen geveegd. Zijn nu al een aantal jaren bij u en het bevalt ons heel goed. met vriendelijke groet, fam snelting
Bedankt voor u reactie!
Elk jaar worden we ruimschoots van te voren gebeld voor het maken van een afspraak. Heeft altijd een goed humeur. Heeft zijn zaakjes goed in orde en na afloop kun je niet zien dat hij is geweest zo schoon gaat hij te werk.
Bedankt voor u reactie!
Word Zeer netjes gewerkt en een prettige persoonlijkheid
Bedankt voor u reactie!
Prima schoorsteenveger, zeer vriendelijk!
Bedankt voor u reactie!
Een zeer kundige klantvriendelijke schoorsteenveger! Had mijn schoorsteen al 5 jaar niet laten vegen, vanwege een zeer onvriendelijke en rommelige schoorsteenveger! Die presteerde het om mij te veagen if ik een stofzuiger heb! Ja, maar die is niet voor roet!! Moest dus nodig geveegd worden! 👍👍👍👍👍
Bedankt voor u reactie!
we zijn al jaren klant en hebben nooit een onaangename ervaring meegemaakt. Er wordt erg schoon gewerkt.
Bedankt voor u reactie!
Komen hun afspraken na,werken netjes,ik zeg toppie.
Bedankt voor u reactie!
Ze bellen zelf elk jaar voor een afspraak.
zie boven
alles is goed geregeld