Zie hierboven
Vriendelijk, goede service
Was prima, netjes en schoon gewerkt. Geen troep na het schoonmaken van kachel.
prima geregeld
Goede afspraken vroegtijdig geregeld ,net en schoon werk afgeleverd, klantvriendelijke mensen..
Gewoon top!
Prima, tijd zoals afgesproken. Snel en schoon. Een vriendelijke medewerker.
Keurig uitgevoerd, geen rommel, geen problemen. Echt vriendelijk oostgelderlandse kwaliteit.
top
Goede service, vriendelijke mensen en geen gedoe met verplicht abonnement.
De schoorsteen veger werkt altijd erg netjes!
Correcte telefonische afspraak, correct op tijd. Snel, zorgvuldige afwerking. Rekening bij afrekenen. Vriendelijk
Zeer vriendelijk
op tijd , netjes en geen roet op het interieur
Heel fijn dat hij zo snel kon komen. Beantwoordde mijn vragen correct, ging zorgvuldig en netjes te werk. Fijn dat ik nog in bestand opgenomen kom worden voor de jaarlijkse schoonmaak
Goed werk geleverd.
Keurig op tijd, netjes gewerkt. Proffesioneel. Merk dat jullie ook verder kijken en open staan voor nieuwe ontwikkelingen. Tot de volgende ronde Groetjes
Supergoed geregeld en echt klantvriendelijk.
Super!
Bedrijf maakt zelf weer afspraak na een jaar en gaat mee met de wensen van de klant.
Ja ging goed en snel
Goed bedrijf. Gewoon goed werk voor een goede prijs. Erg vriendelijk