Zoals gezegd, altijd goed, altijd schoon en altijd aardig!
Werkten netjes, gaven goede uitleg en advies.
Fijn dat u zo tevreden bent
Ieder jaar wordt onze schoorsteen geveegd. De eigenaar doet dat snel en goed, en daarnaast is hij ook heel vriendelijk. Een aanrader!!
fijn dat u zo tevreden bent
prima service en fijne mensen
zeer goede ervaring netjes schoon en correct
bedankt voor u reactie fijn dat u tevreden bent
Op tijd, en taak naar behoren uitgevoerd. Vriendelijke man.
Prima service, aardige schoorsteenveger, zeker een aanrader!
Fijn dat u zo tevreden bent
Maakt netjes werk.
Goed advies, netjes, altijd op tijd. Top!
Fijn dat u zo tevreden bent.
Wij hebben een contract met het Oost Gelderse Schoonsteenveegcentrale. We worden op een prettige geholpen bij het maken van een afspraak. Als de Schoonsteenveger komt dan heeft hij een schone manier van werken, is prettig in de omgang, kortom een toppertje.
Bedankt voor u reactie
Al jarenlang onze schoorsteenveger, nooit klachten gehad
fijn dat u zo tevreden bent
Snelle service
Plezierig
Netjes van te voren gebeld. Op tijd aanwezig. Top kerel. Alles weer netjes achter gelaten.
Bedankt voor u reactie
Komt al jaren bij ons netjes op tijd. Prima kwaliteit.
Bedankt voor u reactie
Bellen altijd netjes voor een afspraak en komen deze na
Bedankt voor u reactie.
Altijd accuraat en vriendelijk
Betrouwbare en deskundig
Bedank voor de reactie.
Ook in deze moeilijke tijd is de schoorsteen vakkundig geveegd.
Ook in deze tijd volgen wij de regels van het RIVM en staat de veiligheid bovenaan voor onze klanten.
Vriendelijk, vakkundig
De schoorsteen weer netjes geveegd. Netjes gewerkt en alles schoon achter gelaten. Nog een paar stooktips als service. Kortom, prima geregeld!
Fijn dat u zo tevreden bent.
1. Gemaakte afspraak w.b. dag en tijd wordt prima nagekomen 2. Werk wordt netjes en schoon gedaan 3. Geen stof of andere bijzonderheden na afloop van het werk
Fijn dat u zo tevreden bent.
Wordt zeer secuur en zorgvuldig gewerkt.
Vakbekwaam en er wordt netjes gewerkt