Betrokken en vakkundig.
Vriendelijk, volgens afspraak.
Gebeld met de centrale die gelukkig snel iemand konden sturen een week later. De man die bij ons was kon het probleem niet verhelpen, zeurde over de oude haard (die zij zelf jaarlijks in onderhoud hebben) en vroeg meermaals of wij niet iemand kende die handig was. Weggegaan zonder het op te lossen en zou nog terug komen maar niets meer gehoord.
Beste meneer Pruiksma, Wat vervelend dat u het zo ervaren heeft. Onze schoorsteenveger heeft dit niet zo ervaren, uw vrouw was vriendelijk en ook heeft ze haar nummer gegeven zodat we haar konden bellen als er een tweede persoon beschikbaar was om deze klus te doen. Helaas kregen we na twee dagen deze review. Telefonisch contact met u gehad maar we komen er niet uit. Vriendelijke groet.
Vakkundig werk en heel vertrouwd.
Zeer goed geholpen ..klant vriendelijk
Zeer goede ervaring en deskundig
Oost Gelderse Schoorsteenveegcentrale komt al enige jaren bij ons, naar volle tevredenheid. Wat mij opvalt is dat ze in prijs niet of nauwelijks omhoog zijn gegaan, en het zelfde goede werk blijven verrichten.
Uitstekend onderhoud van mijn schoorsteen waar ik niet naar om hoef te kijken. Regelen ieder jaar pro actief de afspraak waardoor ik er niet over na hoef te denken, ideaal.
Ons partycentrum heeft goede ervaring met de Oost Gelderse Schoorsteenveegcentrale. Correcte manier van werken, tips van de schoorsteenveger en de garantie dat hij ieder jaar weer terugkomt!
Alles netjes schoon. En zeer vriendelijk
Elk jaar wordt ik actief benaderd dat het weer tijd is voor de veegbeurt. Dit verloopt soepel, snel en zorgvuldig en daarnaast voor een realistische prijs.
Jaarlijks worden we gebeld om een afspraak te maken Schoorsteenveger is altijd stipt op tijd Schoorsteen goed geveegd Bewijs van vegen Prijs/kwaliteit uitstekend Altijd een gezellige babbel en geeft goed advies!
Bedankt voor u reactie.
Vriendelijk, wordt netjes gewerkt Bij vragen goed advies. Wij zijn tevreden
Bedankt voor u reactie, fijn dat u tevreden bent met ons.
De veget doet goed en netjes het werk, we kletsen altijd gezellig wat en hij geeft advies waar nodig. Wij zijn heel tevreden.
Bedankt voor u reactie fijn dat u tevreden bent met ons.
Vakkundig, gezellige kletser, snel gewerkt. Tevreden!
Bedankt voor u reactie fijn dat u tevreden bent met ons.
Altijd op tijd met een belafspraak voor het vegen van de gevel kanalen. En super netjes professioneel werk afleveren met certificaat. Kortom een 10!
Schoon en correct
Bedankt voor u reactie, fijn dat u tevreden bent met ons.
Veel ervaring. Komen afspraken na. Prima bedrijf.
Bedankt voor u reactie, fijn dat u tevreden bent met ons.
Nemen zelf ieder jaar contact met mij op, dus prima geregeld.
Bedankt voor u reactie, fijn dat u tevreden bent met ons.
Een no nonse bedrijf, goede uitvoering en een afspraak die je maakt staat. Geweldig, hou ik van!!
Bedankt voor u reactie, fijn dat u tevreden bent met ons.
Meneer komt 1 keer per jaar bij ons de schoorsteen vegen. We worden daarvoor elk jaar rond dezelfde tijd netjes gebeld voor een afspraak. Meneer bedekt zelf het plateau en de vloer rondom de haard. Dus minimaal vuil na het vegen. We maken altijd even gezellig een praatje.
Vakman
Bedankt voor u reactie.
Niets op aan te merken, ze zijn top!