9

Onze ervaring met ""mister Chesterfield"" in de persoon van Hans van der Ham is heel positief.

Mooie collectie meubelen waarvan een set overgenomen. Als nieuw! Zijn er heel blij mee. De afhandeling was heel correct , ongedwongen en betrouwbaar. Alles volgens de afspraken en keurig verzorgd geleverd. Echt aanbevelenswaardig !

 • Aanbevelen? Ja
10

1e jubileum van onze hoek Chesterfield !

Onze Chesterfield hoekbank staat inmiddels 10 jaar in onze huiskamer en is voor ons niet meer weg te denken ! Leuk om na 10 jaar terug te denken aan onze aankoop van destijds. Wij hebben een wat ouder huis waarin een hoekbank met de standaard maten niet helemaal naar onze zin was. Na een omzwerving langs diverse zaken kwamen we bij Mister Chesterfield terecht. Na de vele hijgerige en opdringere verkopers in de andere zaken hadden we nu eindelijk een verkoper die een echt luisterend oor voor ons had naar onze persoonlijke wensen. Maar ook iemand die ons tips gaf waar wij zelf door onervarenheid totaal niet aan gedacht hadden. Totaal niet opdringerig, maar juist in alle rust goed nadenken over een bankstel waar je een groot deel van je leven op gaat zitten ! We werden zelfs uitgedaagd om een keer terug te gaan naar een van de andere bedrijven om het verschil te voelen waar we eerder niet op gelet hadden ! We zijn de uitdaging aangegaan en waren heel snel overtuigd. Mister Chesterfield was geen gewone verkoper, hij is een vakman met liefde voor zijn product en oog voor de klant. Wij hebben onze hoekbank precies op maat geschikt voor onze woonkamer laten maken. Leuk detail was dat we tijdens het productieproces in Groot Brittanie foto's kregen van de status van onze eigen bank ! (We hebben de foto's nog steeds) De bank werd exact geleverd zoals onze wens was en staat nu dus voor het 10e jaar te pronken on onze woonkamer. We zijn er nog steeds net zo gelukkig mee als op de eerste dag

 • Aanbevelen? Ja
10

advies opknappen chesterfield banken

Na contact gehad te hebben met dhr Hans over ons 27 jaar oude twee en drie zits Chesterfield bank die we een keer bij een andere firma hebben laten spuiten wat we nooit hadden moeten laten doen. We zijn met de kussens naar de winkel gegaan en kregen het advies om drie kussens die slecht waren het dek en de bies te vervangen en de andere twee kussens zijn gereinigd en opgeknapt het resultaat was boven verwachting. En de afspraak werd ook goed nagekomen en we zijn op de hoogte gehouden. We zijn zeer tevreden dank je wel!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

hele fijne mensen ,en zijn vader ook geweldig ,prachtige bank en fauteuls de aflevering is magnefiek en geweldig wat een kwaliteit bedankt han en je pap en piet groetjes hennie

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles klopt gewoon!!

Ruim een week geleden zag ik op Facebook een prachtige blauwe Chesterfield 2-zits. Meteen gebeld en na uitleg van Hans van den Ham besloten en besteld. Prima prijs/ kwaliteit verhouding! Keurig en tijdig afgeleverd. Kortom mijn volgende aankoop zal weer bij Mister Chesterfield zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden met onze aankoop!

Onlangs een nieuw Chesterfield bankstel gekocht bij "Mister Chesterfield" en onze oude meubels ingeruild. Zeer goede keuzebegeleiding en adviezen door vakkundig eigenaar. Persoonlijke wensen werden serieus genomen, er werd meegedacht over oplossingen van problemen. Ook de planning van aflevering werd zorgvuldig geregeld, zodat de meubels volgens afspraak keurig op tijd thuisbezorgd werden. Al met al een klantvriendelijk en vakkundig bedrijf dat we bij een ieder kunnen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend: kwaliteitsmeubels, advies met ontwerp, afmetingen en keuzes.

Goede eerste kennismaking. Duidelijke offertes en facturatie. Vriendelijk en hoffelijk in de omgang, zeer ongedwongen. Hans geeft aan wat wel en niet werkt in de praktijk, ook qua kleur/stijl. Uitstekende levering(ingepakt, uitpakken, poten erop schroeven). Vakwerk is geleverd. Ik ben voorbereid naar de winkel toegegaan, dan heb je de meubelkeuze zo gemaakt. Maatwerk heeft voordelen, maak daar optimaal gebruik van. 6-8 weken levertijd is te verklaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Charmante en kundige ambachtelijke eigenaar van een bijzondere winkel

Ik heb mijn rode Chesterfield fauteuil laten restaureren en ben bijzonder tevreden! Ik ben blij dat er nog vakkundige ambachtslieden zijn als Hans/Mister Chesterfield en zijn team. Ik kreeg kundig advies. We hebben op een prettige manier gecommuniceerd. Ook kreeg ik een goede prijs en je ziet dat de stoel met liefde is gerestaureerd. .Ook bezorgen is geen probleem voor Mister Chesterfield. Dus alleen maar positieve berichten! Groet, Martine

 • Aanbevelen? Ja
10

Uiterst tevreden over gans de lijn...

Zowel de voorafgaandelijke gesprekken als de uiteindelijke levering van de zetel tonen de degelijkheid van het bedrijf aan. Geen holle woorden met degelijkheid en vertrouwen....

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service vakkundig en prettig geholpen

Goede ervaring Gister besteld vandaag geleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Superzaak

Superzaak voor wie houdt van degelijke kwaliteitsmeubelen voor een eerlijke prijs en goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

De levering was prompt en de service was uitstekend : de oude meubels werden door de leverancier afgevoerd. Het geleverde is in uitstekende staat.

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer mooi product, verkocht door iemand met liefde voor dit meubel

onze rit van 170 km was het zeker waard, om een volledige uitleg te krijgen door Hans ,die zijn product door en door kent, en zeker voldoende tijd neemt om de klant te adviseren zonder zich op te dringen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geëngageerd vakmanschap

De 'vervallen' zetel die we tweedehands aankochten werd zorgvuldig en met passie hersteld en opgeknapt tot een pronkstuk in onze wijnbar. Transparante en correcte offerte, vriendelijke service en knap werk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service, kwalitatief met oog voor detail

Wij zijn zeer tevreden over de zetels die ons verkocht werden. Ze waren kwalitatief onderhouden. We hebben een correct beeld gekregen van wat we van onze aankoop mochten verwachten. Ook de levering is zeer goed verlopen. Vriendelijke mensen en behulpzaam. Kortom echt een aanrader als je voor authenticiteit gaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap!

Door slijtage en nadat onze puppy de 23 jaar oude chersterfield verbouwd had, ben ik op zoek gegaan naar een hersteller. In Belgie vond ik niemand die er voor een betaalbare prijs aan wilde beginnen. Na wat surfen op het internet kwam ik bij Mister Chesterfield uit. Alle contact verliep telefonisch en via mail. Foto’s werden verstuurd, een offerte werd ons toegestuurd, een datum werd afgesproken voor het ophalen van onze chesterfield. Tijdens de herstelling kregen we nog foto’s door gemaild en alles verliep netjes volgens afspraak. We zijn zeer tevreden met het geleverde vakmanschap! Het resultaat was super! Jammer dat ik de voor en na foto’s hierbij niet kan posten! Bedankt voor het mooie resultaat! De hond mag niet meer op de bank en hopelijk genieten wij de volgende 25 jaar weer van onze mooie chesterfield!

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord geweldig!

We hebben heel wat Chesterfield zaken bezocht, maar bij mister Chesterfield was de klik er gelijk. Er werd niks opgedrongen, alles was mogelijk en het uiteindelijke resultaat was prachtig. De zaak ziet er verzorgd uit. Het vakmanschap straalt er van af.

 • Aanbevelen? Ja
10

In alle rust en tijd samen een keuze maken

Perfecte service Niets opdringen en rustig de tijd nemen om een keuze te maken met een uitstekend advies Een antieke schommelstoel laten bekleden die als nieuw weer na een week in onze kamer stond en echt 100% vakwerk

 • Aanbevelen? Ja
10

gewoon goed geen verkooppraatje, eerlijk en recht voor je raap (om het zomaar te zeggen)

We kwamen voor om voor een nieuwe chesterfield tekijken omdat , dachten we onze chesterfield na 33 jaar toch wel op was. Maar hij zei dat een echte nooit op was en een tweede kans verdiende. Hebben we gedaan en het bevalt ons heel goed. We kunnen er wel weer een tig jaar tegen aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en deskundig

Wij zijn erg tevreden over de service en deskundigheid van Mister Chesterfield. Hans luisterde naar onze wensen en heeft ons perfect geadviseerd. Wij zijn heel blij dat wij hier onze bank en stoel hebben gekocht!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles ronduit perfect!

Van het begin tot het eind, van het advies tot de levering aan huis, zeer tevreden. Hans adviseert voor de juiste passende keuze, nadat wij onze wensen hadden geuit. En de bank is inderdaad perfect en precies zoals we verwacht hadden. Ronduit een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende kwaliteit en service!

Hans, de eigenaar, maker en restaurateur van Mr. Chesterfield, heeft de kussens van onze bank in een perfecte staat gerepareerd. Het ziet er zo goed als nieuw uit. Wij komen graag bij hem terug en raden hem en zijn zaak van mooie banken en stoelen zeker aan! Hans, wij danken jou van harte.

 • Aanbevelen? Ja
10

tevreden klant

Wij hebben een 2e hands gerestaureerde 2 en 3 zits Chesterfield gekocht. Ziet er uit als nieuw, keurig verzorgd en volgens agfspraak geleverd. We zijn helemaal tevreden, prettig geholpen en goede informatie gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Een hele klantvriendelijke ontvangst en meedenken met je eigen interieur hoe de chesterfield er in past. Echt super! Ook voorlichting van de meubels en hoe te behandelen, geen vraag te veel, je voelt je op je gemak bij welke keuze dan ook die je neemt. Fijn gevoel en prima service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig! Mister Chesterfield is bij uitstek dé speciaalzaak voor een echte Chesterfield

Al heel koester ik de wens en Chesterfield in huis te hebben staan. Nu doet de gelegenheid zich voor om deze droomwens in vervulling te laten gaan. Maar ja… waar koop je nou juist díé Chesterfield die aan die wens voldoet? Na uren zoeken op het www kwam ik tot de slotsom dat Mister Chesterfield de zaak was die aan het model, kleur en maat van de bank voldeed. Na een telefoontje met Hans (de eigenaar) werd mijn keuze gereserveerd, maar werd mij geadviseerd om het zekere voor het onzekere te nemen en naar de winkel te komen. Dus, op naar de winkel en Hans’ advies bleek niet voor niets te zijn geweest. Een zaak met een zeer ruim aanbod aan Chesterfields, stoelen, banken en in alle modelsoorten, maten en kleuren. Alle meubels bij Mister Chesterfield zijn originele Chesterfields, zowel de nieuwe als de gerestaureerde. De keuze die ik op de website had gemaakt was niet helemaal wat ik ervan had verwacht; te kolossaal. Hans begreep al gauw wat ik zocht en toonde mij een alternatief. Een prachtig gerestaureerde klassiek bruine Chesterfield bank, met bijpassende stoel. Er werden mij nog andere mogelijkheden getoond en ook een aantal opties, om Chesterfields naar wens nog wat te fine tunen. Hans nam alle tijd om te vertellen over zijn Chesterfields, waar ze worden gemaakt, waar hij gebruikte Chesterfields vandaan haalt, hoe ze worden vervoerd en hoe ze worden gerestaureerd. Daaruit werd mij al heel snel duidelijk dat Mister Chesterfield niet zomaar even een zaak is, waar je een Chesterfield koopt, maar dat Hans een uitgesproken liefde voor het meubelstuk heeft en alleen maar gaat voor zowel het allerbeste nieuwe product, als het gerestaureerde eindproduct. Met veel passie, een groot vakmanschap en kalme klantvriendelijkheid weet Hans aan de wens van de klant te voldoen. Natuurlijk ook niet onbelangrijk; de prijs/kwaliteitverhouding is prima. Een Chesterfield is nooit goedkoop, maar bij Mister Chesterfield krijgt je gewoon extra veel kwaliteitswaar voor je geld.

 • Aanbevelen? Ja

Over Mister Chesterfield

Mister Chesterfield doet zijn uiterste best om u goed van dienst te zijn. Deze meubels die volgens de traditionele ambacht in Engeland gemaakt worden, zijn zeker comfortabel en worden in goed overleg met u op maat samengesteld. Dit zijn fraaie vaak intensief te gebruiken meubels waar u zeer lange tijd plezier van kunt hebben. Het herstel aan oude Chesterfields doen wij in ons eigen atelier. Deze werkzaamheden worden altijd onder garantie uitgevoerd. Wij zijn bijna altijd geopend, flexibel / op afspraak of tijdens onze vaste openingstijden. Een bezoek is echter altijd ongedwongen en gelijkwaardig. Of dit nu op afspraak is of niet. U bent van harte welkom!

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina