Ik werd erg op m'n gemak gesteld,want ik was heel zenuwachtig, maar Petra is heel aardig en keek wat het beste bij mijn paste voor een haar stuk, en liet diverse modellen zien En samen zijn we er uitgekomen Bedankt daarvoor chapeau!
Ze hebben voor je tijd niks is te veel snelle service. Ze geven je aandacht en advies . Ben zeer tevreden.
Kom er al jaren met plezier,en ben nog steeds super tevreden. Vriendelijk en hulpvol personeel Ga zo door team Peels
Na een bestraling op het hoofd hield ik haar over dat erg dun was geworden en kaalheid op de bovenkant van mijn hoofd. Sinds ik een haarstuk draag dat precies op maat gemaakt is krijg ik zelfs van andere kappers te horen dat zij het niet herkenden als een haarstuk. Vakwerk! Ik kom zelfs terug vanuit mijn huidige woonplaats in Spanje voor een nieuw haarwerk....
Na het uitzoeken can mijn pruik kwam het onvermijdelijke verliest van mijn eigen haren, ondanks de ijskap. Met een hoed op een kaal hoofd ben ik naar jullie toegegaan. Met een fraaie vermomming bijna niet van echt te onderscheiden kwam ik weer thuis.
Fijne mensen en duidelijk in uitleg. Niks is te veel. Bij mij was er een lichte twijfel tussen 2 haarstijlen en ze hebben gewoon beide besteld zodat ik het allemaal rustig kon passen. Niks veranderen want zoals ze het doen doen ze het goed. Dank je wel voor alles.
Vriendelijk personeel, vakkundig uitleg .er word niets opgedrongen en ze laten je allerlei modellen passen .prachtig haar werk met een fijn draagcomfort. Al met al Top !
Mijn ervaring bij Peels haarmode is dat ze goed naar de klant luisteren. En dat je zonder problemen altijd bij ze terecht kunt!
Door chemo haar verloren. Pruik uitgezocht ,geholpen door mevr. Peels. Kreeg voldoende tijd, geen haast en volop keus. Begripvol en goede voorlichting. Lichtpuntje in een moeilijke tijd.
Snelle service… betrouwbaar… prachtige pruiken… geholpen door zeer vriendelijk personeel… ik beveel jullie bij iedereen aan…
Kom er al 28 jaar, mooie salon, vriendelijk personeel, ga er altijd bij weg :)
We werden heel hartelijk ontvangen en er we konden kiezen uit vele modellen. Het was voor mijn vrouw een zeer emotionele ervaring om haar haar te verliezen, maar werd door Jeroen op een zeer prettige manier geholpen en ze ging met een lach op haar gezicht weer naar buiten
Toen ik voor t eerst kale plekken kreeg en ging kijken voor een haarstukje moest ik huilen.wat een confrontatie.maar eenmaal het haarstukje in voelde ik me weer heel zeker en gelukkig. Ook de service is top en ze denken met je mee. je gaat de deur weer uit met een big smile
Zorgvuldig omgegaan met juiste keuze maken . Kon meteen terecht
Ik heb heel moeilijk en dun haar en was al bij verschillende kappers geweest, echter nooit echt tevreden over het resultaat. Toen kreeg ik van een vriend het advies om het bij Peels te gaan proberen. En daar ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij mee, want ik werd erg goed geholpen en geadviseerd hoe mij haren te verzorgen en behandelen. Helemaal TOP
Ik ben echt super blij met mijn kapsel. Peels Haarmode is een salon waar het personeel veel tijd en aandacht heeft voor de klant, echt heel goed!
Ben erg tevreden, geweldig advies en de ontvangst in één van de aparte ruimtes om mijn pruik aan te meten vond ik ook erg plezierig. Ben blij dat ik jullie gevonden heb!!!
Weinig empathie voor mensen die een haarwerk moeten dragen door ziekte. Opmerkingen als "van het geld dat je uitspaart met naar de kapper gaan" tot "Ach het zijn maar haren" vliegen je om de oren. Verder werd er totaal niet geluisterd naar wat ik graag zou willen. Voor mij nooit meer.
3-8 voor de vierde keer geweest weer niet tevreden over hylights had ook het gevoel dat er flink tempo in zat. Vlug vlug. Heel jammer mischien wel voir de laatste keer geweest.
Al meer dan 40 jaar is Peels Haarmode mijn haarspecialist voor mijn haarwerken. Om de 2 jaar kom ik hier voor een nieuw haarstukje en dan word ik op een hele fijne gemoedelijke én deskundige manier geholpen. Zelfs in Corona tijd waarbij ik afhankelijk ben van levering van haarstukje buiten Europa is er voor mij een oplossing bedacht waarmee ik helemaal tevreden ben. Er wordt echt met je meegedacht. Superservice!!!!
Door medicijnen en leeftijd, werd mijn haar steeds dunner. Met een klem mijn haar opsteken, lukte niet meer. Nu met een haarstuk ondersteuning, gaat dit heel goed. Ook los dragen staat prachtig. Petra Peels had meteen het goede haar stuk in de goede kleur. Vervolgens werd het geknipt op maat. Jarenlange ervaring van Petra merk je meteen. 2 uur na binnenkomst, liep ik naar buiten met een prachtig " natuurlijk" kapsel!
Een van de weinige haarsalons waar ik zonder ongemak naar binnen liep. De sfeer was zeer aangenaam en de mensen erg professioneel. Wat een top zaak is dit zeg! Als ik ‘n minpunt moet geven dan is ‘t: De prijzen liggen aan de hoge kant.
Complimenten Petra Peels! Heel erg bedankt voor je tijd, geduld, het meedenken en helpen in het proces. Vandaag heb ik mijn haarwerk al op kunnen halen. Je hebt het in ‘mijn eigen’ onmogelijke kleur rood geverfd en ook nog een permanentje gegeven zodat het opgaat in mijn eigen haar. Klasse! Heel erg bedankt. Ik ben er super blij mee.
Strijpsestraat 158
5616GT Eindhoven