Zeer goed en behulpzaam en vriendelijk
Met lood in mijn schoenen de eerste keer naar binnen. Wat moet ik verwachten hoe gaat alles in zijn werk, is er voor mij wel een pruik? Dit rot gevoel ging vrijwel meteen weg. Ze weten wat je wil. Tonen begrip en luisteren goed. Ik ga naar geen andere meer. Top familie bedrijf!!!
Deskundig advies eerlijk
Goed passend haarstuk gekocht,heb nog steeds,na 8mnd,moeite met de kleur die niét aansluit op eigen haar!
Altijd vriendelijk en goed geholpen.
Ik ben prima geholpen en nu nog steeds
Bij tweede pruik geslaagd. Meteen beslist om alles in orde te maken en toen ik in de spiegel keek was ik zeer tevreden en iedereen was positief dat ik er mooi uitzag.
Je wordt rustig geholpen Geven goed advies en denken met je mee. Veel privacy.
Ben goed begeleid en erg tevreden met mijn haarwerk
Prima bedrijf .vele jaren klant goede Goede service.
Ik wordt altijd zo snel mogelijk geholpen. Personeel is vriendelijk, behulpzaam, discreet en kundig, en zet je op je gemak!
Er werd heel snel een afspraak gemaakt. Er werden mij op een persoonlijke en discrete manier een aantal haarwerken getoond en gepast. Het haarwerk van mijn keuze past goed bij mijn uiterlijk.
heel goed geholpen
Kan er altijd terecht
Vanaf het eerste moment ben ik goed en met respect behandeld, heel fijn.
Vriendelijk en behulpzaam. Grote kennis van zaken
Super goede service en advies tijdens pruiken passen.
Je krijgt alle persoonlijke aandacht, tijd en ruimte. Superfijn!
Ik kom hier al de nodige jaren, hier word ik altijd keurig netjes en correct behandeld als klant, als ik een keer niet kan komen dan word er maatwerk geboden, erg blij met de klantvriendelijkheid van de familie Peels
Mijn man en ik gaan 1 x per jaar voor mijn nieuwe pruik. Ik heb alopecia Het is een belevenis voor mij om weer te passen en een nieuwe 'look' te hebben. Wij worden zo leuk ontvangen en beleven veel plezier met het passen en kiezen. Mensen komen via onze mondreclame ook!!
ik ben goed begeleid en prima geholpen
Erg vriendelijk geholpen en ze praten je door het proces hem, je voelt je op je gemak. Niks moet ! Ondanks dat het niet leuk is als heel positief ervaren
Na een goed adviesgesprek diverse pruiken besteld en uiteindelijk mooiste gereserveerd. Fijne begeleiding bij overgang naar pruik en verzorging. Prettige behandelruimtes.
Toen ik mijn haren begon te verliezen was ik ten einde raad. Ik maakte een afspraak en ze namen alle tijd voor mij en met een grote glimlach ging ik weer naar huis
Zeer goed behandeld.
Strijpsestraat 158