Zie boven
Vriendelijk snel en goed
Aardige mensen
Ik kom al jaren met veel plezier en tot volle tevredenheid bij Petra.
Ik ben zeer tevreden
Altijd fijn en deskundig geholpen door Petra.
Ruim 15 jaar ben ik klant bij Peels Haarmode, altijd tot volle tevredenheid. Mocht er toch iets zijn dan wordt dit direct door Petra of Jeroen opgelost.
Privacy, en veel kennis van zaken. En eerlijk. Ik word erg fijn geholpen.
Er is gekeken naar mijn verhaal en wat passend zou zijn. Super geholpen. Nemen de tijd voor je.
mee denkend, vriendelijk,
Er wordt voldoende tijd en aandacht besteed
Voel me er op mijn gemak mede door goede begeleiding van zowel Jeroen als Petra met recht vakmensen!
Klantvriendelijk, goed advies
Mijn ervaring bij kapsalon Peels is gewoon weg SUPER!! Vanaf de eerste stap binnen tot nu 4 jaar later. Ze denken erg goed mee met wat bij jou als persoon past. Ik denk er niet aan om ergens anders een pruik te kopen omdat ze voor mijn gevoel vakkundig genoeg zijn. Dank voor jullie tijd en geduld dat jullie voor mij hebben. Bernadette
ik ben zeer blij met mijn haarstukje
Prima service....al jaren klant
Hier heb ik geen ander woord voor. Met buikpijn kwam ik binnen omdat mijn haren door de chemo eraf gingen en dat mijn hoofd kaal geschoren moest worden. Ik ben zo super goed geholpen en ging met een mooie pruik naar buiten. Het was zo'n fijne begeleiding dat ik blij ben dat ik nu een groot compliment kan maken !!
Alle tijd en prima advies. Niets is teveel.
Advies was perfect. En ik ben ook prettig geholpen
Petra weet precies wat je nodig hebt en geeft heel goed advies.Alles is vrijblijvend en er word je niks opgedrongen. Ik kan iedereen Peels aan bevelen. Maria
Bij Peels krijg je een goede voorlichting . Bij het kopen van een haarwerk is de begeleiding en het advies heel goed . Ik heb alopecia en heb in het verleden mijn haarwerken elders gekocht. Bij Peels haarmode ben ik altijd goed geadviseerd en zie er met mijn haarwerk netjes uit. Zelfs mijn vrienden roepen er over dat het er zo natuurlijk uit ziet. kapsalon Peels Bedankt en tot snel
Heel vriendelijk medewerkers Altijd glimlachen altijd koffie klaar
Wordt hartelijk ontvangen en van alles wordt uitgeprobeerd en er wordt goed geadviseerd Is er iets wordt het als het mogelijk is opgelost
Vriendelijk, behulpzaam, professioneel
Veel kennis in huis en ook meedenken met de klant. Vrijblijvend goed advies
Strijpsestraat 158
5616GT Eindhoven