Wij zijn op een zaterdagmiddag gegaan, zonder afspraak dus we moesten lang wachten. Nou wisten we dat van te voren dat die kans er in zat, alleen hadden we het prettig gevonden als we kondenzien of merkenhoe lang we nog moesten wachten of na wie we precies aan de beurt waren.
Been to the outlet twice and did get the wedding gown of my dream! Among the wedding gown outlets that I've been to, I think this outlet has to most choices with good price. The staffs are very patience and do help to give good advice. However, I was not informed that I would require to get a corset to go with my wedding gown until the atelier whom I was going to, reminded me to bring along my corset.
Het is fijn dat je door de winkel mag lopen om een jurk uit te kiezen. Personeel was vriendelijk. Het advies was helaas slecht. De verkoopster gaf aan dat ik bij de jurken maat 38 moest kijken, ze vallen namelijk smal. Ik had een mooie jurk uitgezocht, deze werd met klemmen aan de achterkant kleiner gemaakt en hij stond mooi. Deze kon volgens de verkoopster worden vermaakt naar mijn maat: 34/36. Thuisgekomen zag ik dat het een maat 12 was, dit is maat 42. Veel te groot dus. Mijn coupeuze heeft de jurk zo veel mogelijk ingenomen maar i.vm. het kant/gaas aan de achterzijde was dit beperkt. De jurk zat nog steeds te wijd en het vermaken heeft mij 350 euro gekost. Als de verkoopster meer verstand van jurken innemen had gehad had zij dit moeten zien. Zij had mij moeten adviseren deze jurk niet te kopen.
Bedankt voor uw recensie, ondanks dat deze natuurlijk minder goed is dan we zouden willen. Wij hopen dat u een mooie trouwdag heeft gehad en willen van de gelegenheid gebruik maken u van harte te feliciteren met jullie huwelijk. Wel wil ik graag even ophelderen dat bij de designer van uw trouwjurk (Sincerity Bridal) een maat 12 (USA) toch wel echt een Nederlandse maat 38 is en geen 42. Het is jammer dat u niet eerder contact met ons heeft opgenomen hieromtrent. Wij hadden dit uiteraard graag goed willen oplossen. Bij deze wensen jullie een goed huwelijk toe en veel geluk voor de toekomst! Met vriendelijke groet, Ann & John bruidsmode Group
Ik ben naar de outlet geweest. Wij zijn zeer goed geholpen. Het personeel kent alle artikelen goed en weten perfect wat waar past, enz. Het feit dat mama mij moest helpen in de pastkamer was net een zeer leuke ervaring. Dat zorgt toch voor een extra band.
Prettig ervaring met ilse. Ze dacht mee en uiteindelijk maar 5 jurken gepassed en de mijne gevonden! Ze heeft ook naar mijn moeders wensen geluisterd 😂 eenige min punt en daardoor 1 ster minder, ik werd niet verteld dat als ik minder dan de helt aanbetaald dat mijn geld NIET verzekerd was. Alleen omdat de mevrouw aan de Bali iets van zei had ik niet gedaan en niets beter wist
Men spreekt met ervaring en weet de juiste jurken aan 't dragen
Ik ben ontzettend goed geholpen. 2,5 uur lang heb ik persoonlijke service gehad wat echt heel fijn was!
Ik had een geweldig goede luisteraar die me perfect kon aanbevelen waar ik naar op zoek was! Ik heb me op geen enkel moment gepusht gevoeld. Enkel begrepen en gehoord.
Zeer vriendelijk personeel en perfecte service! Ik werd geholpen door Esther, een zeer lieve en vlotte dame. Ze stelde me meteen op mijn gemak. Na een kort kennismakingsgesprek wist ze goed waar ik naartoe wou. Ze nam alle tijd om samen met mij mijn droomkleed te vinden. Zonder aandringen heb ik mijn volledige outfit (kleed, juwelen en schoenen) gevonden. Dankzij jullie heb ik er samen met mijn bruidsteam een onvergetelijke dag van kunnen maken!
Ruim assortiment goede prijs kwaliteit verhouding
Ik ben bij de outlet geweest van ann en John. Ik werd daar geholpen door Marieke, en ben daar heel tevreden over. Ik ben denk ik geen doorsnee bruid en hou niet van al die poespas. Gelukkig was dit ook niet het geval er ging een fijne sfeer, top dat je gewoon zelf rond kan lopen en kan kan uitzoeken wat bij je past. Erg goed systeem. We hebben een hele leuke ochtend gehad! Ook dankzij Marieke!
Dame die mij hielp was zeer vriendelijk en begripvol. Ik had een zeer positieve ervaring.
Goed georganiseerde en zeer vriendelijke ontvangst, Voldoende keuze en wij werden geholpen door een hele leuke heer.
Er werd super goed rekening gehouden met alles wat ik wou en met het budget. Kritiek op de jurk werd gegeven op een opbouwende manier zodat na een uur en half de perfecte jurk werd gekozen! Super leuke ervaring!
Ik ben heel goed geholpen en heb mijn jurk in het outlet gekocht. Heel tevreden. Ik had er zelf een paar uitgekozen, maar de jurk die het is geworden heeft jullie medewerkster uitgekozen!
super vriendelijk en een zeer goede service
Snelle levering en goede klantenservice. Op mijn vragen werd zeer snel antwoord gegeven.
De winkel zag er ruim uit. Veel keuzes in verschillende maten. Alle jurken zijn tussen €500-€1000 euro. De medewerkers geven je de ruimte om zelf rond te kijken. Van top 5 jurken waar je foto's hebt gemaakt, pakken ze eruit om je ze te laten passen. De medewerker was erg attent en vriendelijk.
We werden vriendelijk onthaald met een drankje. Er werd super rekening gehouden met mijn wensen en mijn figuur. De eerste jurk die ik kreeg aangeboden is ook meteen DE jurk geworden. Het personeel handelt met veel vakkennis en ook met (niet onbelangrijk !) mensenkennis. Het was ongelofelijk te merken hoe zij mij na een kort al konden inschatten wat wel of niet bij mij paste. Een ongelofelijke ervaring zoals het zou moeten !
Ik heb genoten van de warme ontvangst en begeleiding bij het zoeken naar de juiste trouwjurk bij de outlet store. Bedankt voor het professioneel advies en de enthousiaste hulp! Ik raad deze winkel bij iedereen aan.
Everybody there is interested to make the best choise for you! They have patient and competence!
Erg vriendelijk! Ze nemen hun tijd en geven jou ook de kans om rustig na te denken. Ze komen met verschillende ideeën en hebben respect voor jou keuzes; absoluut niet opdringerig.
We kwamen van belgie dus vrij vroeg doorgereden om zeker op tijd te komen. De ontvangst was super. We kregen onze uitleg. Super dat je zelf tussen de bruidsjurken mag zoeken naar diegene die je wilt passen. Dan was het even wachten tot het onze beurt was om te passen met natuurlijk een drankje bij. Het passen de mensen helpen je ook weer super goed geven eventueel suggesties. Heb mn jurk gevonden moet wel nog wat aan gebeuren maar dat komt dik in orde. Had dan ook een paar dingen die ik echt wou aan mn jurk. Ik vond het een hele fijne beleving bij jullie. Ik raad dit iedereen aan. Want jullie doen dit super.
Ben bij jullie mijn trouwkleed komen kopen en heb super goede hulp gehad. De verkoopster probeerde niet het duurste kleed te verkopen maar wel wat echt mooi bij me stond.
Mooie grote bruidzaak. Met een ruime keuze aan jurken. De medewerkers nemen nog echt dé tijd voor elke as bruid. Super fijne dag gehad.