De consulente had veel geduld. Ze gzf prima uitleg en liiey me vrij in mijn keuze 😉
Ik werd in de bruidsmode outlet geholpen door Fred, een erg vriendelijke verkoper! Hij hield goed rekening met wat voor jurk ik graag wilde hebben, maar liet me toch verschillende modellen passen om zeker te zijn! Toen mijn entourage en ik dé jurk gevonden hadden, haalde hij er een sluier en alle accessoires bij om het plaatje volledig af te maken! Het was ook leuk dat we vooraf met z'n allen mochten zoeken tussen alle jurken. Kortom, een top ervaring!
Ik werd geholpen door Antonie, een hele lieve vrouw met duidelijk veel ervaring! Ze had alle tijd en kreeg de kans om aan te doen wat ik wilde.. 3 uur later liep ik de deur uit en heb ik een jurk gevonden die helemaal het einde is!
We kwamen binnen en werden hartelijk ontvangen. Mijn naam werd op de lijst gezet en de spelregels werden uitgelegd. Een dik uur hebben mijn ouders, zoontje en ik door de rekken staan neuzen. Super leuk als je allen jurken goed kan bekijken en beoordelen (vooral als je niet goed weet wat je wil). Wij waren er op een zaterdag waardoor wij bijna 2 uur in de koffiecorner moesten wachten. Wat best lang was en het geduld van mijn zoontje op de proef werd gesteld. De dames bij Ann en John werkte hard door en behandelde je tijdens het passen op een super manier. Wat mij betreft een geweldige ervaring. En ik heb ook nog eens een goedkope trouwjurk gescoord
Super fijne ervaring. Personeel heel vriendelijk en hulpvaardig. Zeker aan te raden
In de Outlet is er veel keuze in verschillende prijsklassen. Er wordt goed te tijd voor je genomen en ze denken met je mee. De keuze om niet op afspraak te werken is begrijpelijk echter is de wachtperiode wat rommelig. Wat meer informatie tijdens het wachten (hoeveel er nog voor je zijn bijvoorbeeld) zou prettig zijn.
Je wordt leuk ontvangen en mag zelf lekker rondkijken. Ze geven je een schatting hoelang je moet wachten maar dit werd uiteindelijk dubbel zo lang. Ik snap dat je dit nier precies vsn inschatten maar maak het wachten iets aangenamer en houd de klant op de hoogte. Misschien een tv met netflix? Na 3 uur wachten zijn de tijdschriften er wel doorheen. Toen ik aan de beurt was werd ik heel goed geholpen door een leuke verkoopster en ik vond het prettig dat ik in de kleedkamer mocht met iemand van mijn eigen familie. Hele mooie jurken voor een leuke prijs!
Fijne gemoedelijke sfeer en heel fijn geholpen.
* Aardig personeel
Na een warm welkom, wordt er heel duidelijk naar je wensen geluisterd. Men dringt niet op en probeert echt naar iets te zoeken dat bij jou past. Ook het budget wordt in acht gehouden. Je vergeet compleet dat je met verkopers te maken hebt! De verkoopster waar ik mee te maken had was gezellig, lief, en zorgde ervoor dat ik me compleet op mijn gemak voelde. Kortom, top! Ik zou het iedereen aanraden, want ben ook in een andere zaak geweest waar het er echt anders aan toe ging....
Het fijne aan Ann&John bruidsmode vond ik dat je geen afspraak hoefde te maken. Eenmaal in de winkel was er een kort gesprek over mijn wensen qua trouwjurk. Hier werd heel goed naar geluisterd. Ik vond het fijn dat ik zoveel verschillende jurken mocht passen. Ik had nooit gedacht dat ik na een keer mijn trouwjurk al gelijk zou vinden. Nu is het nog even wachten maar ik ben elke dag nog steeds blij met mijn jurk!
Na een minder prettige ervaring bij de gewone zaak van Ann & John, werden we uiterst prettig geholpen bij de outlet store. Er werd tijd voor ons genomen en werd behandeld als een echte bruid. Mijn complimenten!
Ik voelde mij direct goed in de winkel en de verkoopster voelde mij goed aan. Er werd geen druk gezet en alles ging zeer gemoedelijk. Een ervaring die je als bruidje moet meemaken.
Goede tips, mooie aftersales.
Het was een heel prettige ervaring , de dame die mij geholpen heeft was heel geduldig en behulpzaam wat ik heel fijn vondt . Ik was eigenlijk alleen nog maar aan het kijken een beetje oriënteren wat er bij mij zou passen , maar door haar hulp had ik al snel mijn droomjurk gevonden . Het enigste wat ik jammer vindt , is als je je jurk gekocht hebt niet meer meedingt naar de gratis trouwjurk erg jammer . Maar verder dik oké !
Beste Marjolijn, Bedankt voor uw positieve resensie! Ik vermoed dat er wat betreft onze win een trouwjurk actie een misverstand in het spel is. U kan meespelen tot aan uw trouwdag voor deze prijs, mocht u de gelukkige winnares zijn dat zal de prijs in mindering gebracht worden op uw aankoop! met uw inschrijving speelt u automatisch drie maanden mee hierna kan u zich weer opnieuw aanmelden voor de volgende drie maanden. Met vriendelijke groet, Team Ann & John bruidsmode
Het was een prachtige dag voor mij! Het is heerlijk dat je zelf rustig de tijd krijgt om alle jurken zelf uit te kiezen. Enige nadeel was dat we daarna meer dan 2 uur moesten wachten voordat we aan de beurt waren. Het was fijn geweest als ze dat van te voren hadden aangegeven, want dan waren we even de stad in gegaan. Ze zouden bijvoorbeeld kunnen bellen als je bijna aan de beurt bent. Als je eenmaal aan de beurt bent, wordt je super goed geholpen en komen ze met hele mooie jurken. Ze nemen echt de tijd voor je!
Ik heb een hele fijne ervaring bij Ann & John. Ze zijn erg vriendelijk en mee denkend.
Het zoeken naar mijn trouwjurk was een fijne ervaring. Ik had vroeger nooit nagedacht over welke trouwjurk ik wilde hebben. Maar dankzij de geweldige hulp en het geduld van ervaren mensen, heb ik mijn jurk gevonden!
Super goede service, heel vriendelijke dames. Helemaal niet opdringerig. Proberen elke wens te voldoen. Niets is teveel. Blij dat ik mijn droomkleed bij jullie gevonden heb!
Snel kunnen schakelen, top!
Het was te verwachten dat we even moesten wachten bij een bruidszaak zonder afspraak op zaterdag, maar 2,5 uur was wel heel lang! Eenmaal aan de beurt was het een fantastische ervaring. De verkoopster wist precies mijn smaak te vatten en ik kon daardoor uit een geweldig selectie kiezen. Uiteindelijk ook geslaagd en mijn jurk bij hen gekocht!
Heel fijn en goed geholpen. Zou het zeker aan andere aanbevelen.
top service veel geduld en ze wisten perfect wat er bij mij zou passen
Langs geweest om een trouwjurk uit te zoeken en zeker geslaagd! Vriendelijk personeel en heel goed geholpen!
Met moeder en schoonmoeder een trouwjurk uitgezocht. Op basis van mijn wensen een aantal prachtige trouwjurken gepast. Daarnaast ook nog wat andere modellen gepast. Bijzonder plezierig geholpen en geadviseerd door Wilma. Niets was teveel en uiteindelijk een prachtige jurk gevonden waar we alle drie volmondig JA tegen hebben gezegd.