A lot of choice in the store and an involved staff who is making that moment a rapture.

I came in the store with a reduction for the dress thanks to an online competition. The staff has been meeting my requirements with great flexibility and added value advises. I felt like the prettiest future-bride. I recommend. The quality-price is excellent.

Fijne service, goed geholpen

Fijne service en goede hulp bij het vinden van een bruidsjurk. In het weekend kan het wat druk zijn bij de outlet store van Ann&John, waardoor de wachttijd in ons geval een uur was. Ik zou iedereen aanbevelen om door de week de winkel te bezoeken.

• Vestiging Bruidmode Outlet Store

Goed geholpen, ontzettend deskundig personeel en goede service.

Professionele service

S’Morgens goed ontvangen , tijdens de wachttijd een koopje thee of koffie aangeboden. Snel geholpen door een ervaren verkoopster. Alles is heel vlot en heel aangenaam verlopen. En natuurlijk mijn trouwkleed gevonden. ❤️ Super bedankt , het was een dag om niet te vergeten. MVG Barbara

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Zeer vriendelijke en kundige verkoopster

Je bent heerlijk vrij om zoveel jurken te passen als je wil, je mag zelf lekker rondkijken. de verkoopster helpt je daarna om de juiste jurk bij je paskamer te hangen. Een vriendin mag je helpen in het hokje met de rits en knoopjes en als je het hok uit bent dan kijkt de verkoopster mee om hier en daar een klem op te zetten om hem passend te maken. ze geeft ook tips qua ondergoed of opvulling bij de borst en wat er vermaakt zou kunnen worden aan de jurk. In de winkel is een koffiehoek waar je lekker wat te drinken kan pakken en het is op loopafstand vh centrum met parkeerplaats voor de deur!!

• Vestiging Bruidmode Outlet Store

Super geholpen door Wilma!

Ik ben afgelopen zaterdag geslaagd voor DE jurk dankzij het geduld en hulp van Wilma. Wij waren met zn 5en, hysterische drukke groep en zijn echt top geholpen. Het was gezellig en ik had nooit verwacht om NU al DE jurk de vinden Wilma wist precies hoe of wat, wat ik zocht en luisterde perfect naar wat ik wilde maar ook naar mijn non-verbale. Ze wist feilloos aan te geven wat ik voelde in welke jurk en daar ben ik haar enorm dankbaar voor! Ik trouw pas 15-05-2020 en had zeker niet verwacht nu al te slagen, maar de eerste jurk die ze mij aantrok was het! Ik ben zo ontzettend blij! Wilma, tot over een paar maanden voor het afspelden! Liefs, Robyn en de hele entourage

Goede service & genoeg keuze

Ik ben goed geholpen & er werd net zo lang doorgezocht tot ik de perfecte jurk gevonden had!

• Vestiging Bruidmode Outlet Store

Echt de aandacht en service die je nodig hebt

Wij kregen echt de aandacht toen ik aan de beurt was. Zelfs toen het al na sluitingstijd was. Het personeel had veel geduld met mij. Ik wilde veel passen en ik kon maar moeilijk een beslissing maken.

Deskundig geholpen naar droomjurk

Liep binnen, vlot gekoppeld aan een adviseur/verkoopster. Vriendelijk en kundig personeel, en na slechts een handjevol verschillende jurken gepast te hebben wist ze alle mooie dingen uit die jurken gecombineerd in 1 jurk te vinden, voor mij de perfecte.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

We zijn er prima geholpen door Fred. En ben met wat moois naar huis gegaan. Tenminste het is besteld

• Vestiging Bruidmode Outlet Store

Hele goede service en heel fijn personeel met veel geduld.

Mijn ervaring is alleen maar goed, ze luisteren goed naar wat je wil en kijken dan samen met jou naar een jurk wat bij jou past en in jou smaak valt. Kortom super service en zeker een aanrader om naar toe te gaan!!

• Vestiging Your Style Wedding Fashion

Zeer vriendelijk

Een zeer klantvriendelijke winkel en nemen de tijd voor je en kijken goed naar je als persoon. Ik ben erg tevreden over de hulp en de jurk

• Vestiging Bruidmode Outlet Store

Uitstekend geholpen! Super service.

Even schrikken was het toen ik direct mijn droomjurk vond bij de eerste keer passen. Vriendelijk ontvangen bij binnenkomst, personeel met een goede kijk op hun vak. Mooie jurken voor een leuke prijs. Zeker een aanrader om een kijkje te gaan nemen.

Fijn geholpen

Iets lang moeten wachten door drukte, voor de rest erg tevreden!

Perfect geholpen

Ben perfect geholpen en zeer tevreden

Heel aangenaam.

We kwamen binnen en werden direct begroet. Mochten nog even plaatsnemen omdat het vrij druk was. Nam ondertussen onze jas al aan. Dan kwam de verkoopster (ben even haar naam kwijt) om haar voor te stellen en te vragen of ik al een idee had. Ik toonde haar een foto en ze ging direct aan de slag. Het eerste kleed dat ze mij toonde was er direct op. Het was precies wat ik wilde en wat ik me had voorgesteld. Ze heeft me ook nog andere kleedjes laten aantrekken zodat ik zeker was dat het eerste kleed het was. Ze heeft heel goede tips gegeven naar assecoires en avondfeest toe. Heel tevreden van.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Ruime keus en vakkundig personeel

Mooie en kwalitatieve jurken, veel stijlen, heel betaalbaar. Wel een lange wachttijd op een zaterdag (2 uur). Maar de verkoopster nam echt de tijd voor ons en ik ben goed geslaagd.

• Vestiging Bruidmode Outlet Store

Goed geholpen met oog voor je figuur

Goed en snel geholpen aan een prachtige avondjurk. Er was op een positieve manier aandacht voor mijn figuur en leeftijd. Het gad miet beter gekund.

Very good

I had a very positive experience. I recommend the shop to everyone interested.

Fantastisch

Heel behulpzaam, heel vriendelijk, eerlijk advies

Vriendelijk en klantgericht

Fred heeft ons goed geholpen, fijne ervaring!

Super fijne hulp

Ik heb bij de outletstore mijn jurk gevonden. Het is erg fijn om even zelf te mogen rondkijken en in de rekken te neuzen. Daarna heel fijn geholpen door een van de adviseurs. Ik ben heel tevreden de winkel uitgegaan!

• Vestiging Bruidmode Outlet Store

Erg toegankelijk en gezellig , veel aanbod

Er is een groot aanbod aan bruidsjurken waardoor je hier met elke maat wel terecht kan en het personeel is erg meegaand en behulpzaam. Ze laten je wel ook zelf lekker neuzen dus niet iemand die heel de tijd in je nek staat te hijgen maar ze denken wel met je mee op de momenten waar dit gewenst is .

GE WEL DIG

Uiteraard dol met ze 5e. Meschien wat te luidruchtig. Wisten ze ons tog in toon te houden door een zeer vriendelijke en gastvrijheid aanpak Geduldig en vooral geïnteresseerd Met hulp advies en lekker drinken Zijn wij geslaagt en erg tevrede Dus wat mij betreft. Veel voor betaalbare prijs. Bedankt. Dat mijn grote dag al een beetje bij jullie begon. Liefs Octavia

Hele fijne ervaring

Nooit gedacht dat ik zenuwachtig zou zijn voor het passen van trouwjurken. Maar een paar weken van te voren sloeg de twijfel toe. 'Wat als er niks staat, wat als ik niks pas?'. Natuurlijk onzin. Verkoopdame Torina was geweldig! Ze voelde alles uitstekend aan zonder het te benoemen. Ze gaf je een warm en vertrouwd gevoel. De eerste jurk die ik aantrok is het geworden. Bij Ann & John, of in mijn geval Your Style wedding nemen ze echt alle tijd voor je. Ze hebben een ruime collectie plussize jurken en Torina dacht fantastisch met mij mee.

• Vestiging Your Style Wedding Fashion