Mijn ervaring was geweldig. Ik was die ochtend naar een andere zaak geweest (SYTTD) en dat was een hele nare ervaring. Bij binnenkomst van Ann & John Bruidsmode werden wij heel vriendelijk ontvangen. Snel bleek dat wij in de verkeerde zaak waren, maar dat mocht de pret niet drukken. Wij werden verteld waar we de outlet konden vinden en gingen meteen op weg. Meteen al bij binnenkomst was de sfeer heel erg warm en gezellig. De vriendelijke dame vertelde even hoe het daar werkte en toen gingen wij op zoek. Ik en mijn entourage hebben zo ongeveer 9 jurken uitgezocht. Daarna kwam Ronnie om de eerste 4 jurken te halen en toen mocht ik gaan passen. De eerste jurk was niet echt wat ik zocht, dus gingen we de volgende jurk passen. Wauw, waanzinnig... ik voel me prachtig, ik voel me mooi. De tranen rollen over mijn wangen. Deze jurk is het en mijn vriendinnen beamen dat ook meteen. Eigenwijs als ik ben wil ik natuurlijk doorgaan met passen. Dus de volgende jurk aan gedaan. Maar ik wist eigenlijk al: nee het wordt toch echt de vorige jurk hoor. Yes I found my dress. Mijn jurk weer opnieuw aangedaan en een mooi haarsierraad in mijn haren en ik straalde. Dit is het, zo ga ik naar het altaar. Toen kwam de schoenkeuze. Ik kan wegens omstandigheden geen sierlijke pumps dragen dus mijn keuze was de bruids sneaker. Helaas platte want de halfhoge waren ook in de andere zaak helaas uitverkocht. Met een buik vol vlinders heb ik het financiële afgehandeld en vertrokken wij weer richting huis. De volgende dag ( gisteren ) moest ik naar de fysio en die ging nadat ik had verteld over mijn jurk en schoenen even bellen met de orthopeed......tja, die schoenen is een No.....en wat nu.....ik pak mijn telefoon en bel met de winkel om te vragen of het mogelijk is de platte schoenen te annuleren. Natuurlijk mevrouw, helemaal geen probleem. Dat noem ik nog eens service. Dank jullie wel, jullie hebben mijn dag gered. Gr. Jolanda
Hele fijne benadering, zonder tijdsdruk uit een ruime keuze een aantal jurken uitgezocht die ik wilde passen en de nummers genoteerd. Daarna rustig genoten van een kopje koffie terwijl de adviseuse (Kim) de jurken verzamelde. Alle jurken aangepast en steeds totaal aangekleed de paskamer uitgekomen. Echt een totaalbeleving gehad!
Dankzij Ronnie voelde ik me op mijn gemak en heb ik echt een weloverwogen keuze kunnen maken. Tot mijn verassing heb ik mijn prachtige jurk gevonden bij mijn eerste bezoek aan een bruidsmodezaak.
Na 2 uur wachten tot we aan de beurt waren, konden we eindelijk gaan passen!! Ik heb denk ik 10 jurken aangehad, eigenlijk de hoop opgegeven en besloten verder te gaan kijken. Toen kwam Fred nog met een jurk aan, dat was DE jurk!! Zo goed was er geluisterd naar waar ik naar op zoek was!! Echt geweldig, kan niet wachten tot mijn jurk binnen is en ik hem in mijn maat kan passen!!! Enorm bedankt!!!
Ik heb zaterdag 11/10/2019 mijn droomjurk gevonden. Ik werd geholpen door Wilma, die heel goed wist hoe ze mij op mijn gemak kon doen voelen. Ze wist waarmee ze bezig was en had meteen door waar ik naar opzoek was. Het was wel jammer dat er heel wat wachtende voor me waren, waardoor ik en mijn entourage heel lang hebben moeten wachten. Van zodra we geholpen werden, heb ik wel nooit het gevoel gehad dat het vooruit moest gaan. Ik kreeg rustig de tijd om te passen wat ik wilde.
We werden hartelijk ontvangen en enorm goed geholpen bij het kiezen van DE juiste jurk. De mevrouw die ons verder hielp aan de paskamers was heel lief, geduldig en vooral eerlijk. We hebben uitermate genoten van ons bezoek en kunnen dit zeker aanraden aan toekomstige bruiden. Nu ongeduldig wachten op DE jurk, die in hun eigen atelier aangepast zal worden. TOP!
Wat ik erg fijn vond is dat we bij binnenkomst gelijk ontvangen werden en er uitleg gegeven werd over hoe zij in de winkel te werk gaan. Bij het passen werd ook fijn advies gegeven. En er is een mooi aanbod voor betaalbare prijzen.
Erg fijn geholpen, winkel was op dat moment gelukkig erg rustig.
Ik was de gelukkige winnares van de wedstrijd en kreeg een waardebon van €450. Heel fijn. Het is heel fijn dat je die waardebon in alle drie winkels, ook in de outletwinkel. Ik had verwacht in de outletwinkel dat je zelf moest nemen en passen zonder begeleiding, maar dat was allesbehalve het geval. Ik werd zorgvuldig bijgestaan door een vriendelijke dame die echt haar tijd nam om mij alles te laten passen en nogmaals en nog wat te gaan halen, ... Uitstekende begeleiding gekregen. Dankje!
Ik ben afgelopen zaterdag rond kwart over 9 jullie winkel binnen gelopen. Ik werd meteen geholpen en konden meteen aan de slag, ik werd geholpen door Louisa. Heb ongeveer 7 jurken aangehad, en wist bij jurk 1 en 3 dat het een van deze zou worden. Heb beide jurken aangehad en wist meteen dat jurk 3 mijn jurk was. Alle tijd werd genomen voor mij .. heb een hele goeie ervaring met deze winkel!!
omdat ik meteen bij openingstijd in de winkel was, ben ik snel geholpen. de verkoopster was erg vriendelijk, luisterde naar mij maar liet mij en mijn familie ook goed zelf zoeken. ik snap waarom de winkel niet met afspraken werkt, maar daardoor zijn er veel wachtende. misschien een tip om mensen in rondes binnen te laten komen? tussen 9 en 10 en dan van 12 tot 13u dan komen er geen mensen tussen 10 en 12. en tegen de tijd dat er nieuwe mensen komen zijn de mensen die al tussen 9 en 10 binnenkomen al redelijk op weg.
Ik heb iets langer gewacht maar wel tevreden
Heel fijne en persoonlijke ervaring, waarin vooral de professionaliteit naar voren kwam. We werden fijn ontvangen en erg goed geholpen.
De sfeer is de zaak is zeer goed. Mooie gevarieerde collectie, deskundig personeel dat zeer welwillend en inlevend is.
goede ontvangst, professioneel!
Ik behoor reeds tot "de ouderen" die al in een vorig leven huwden. Graag had ik mijn beide dochters bij het uitkiezen van mijn jurk. Door omstandigheden kon mijn oudste dochter er niet bij zijn en was ik wat gestresst. Het was even wachten: je hoeft geen afspraak te maken maar dit wordt perfect opgevangen. De rust die iedereen uitstraalt, het kopje koffie/thee of frisdrank die je bij het wachten krijgt en ondertussen bladeren in de bruidcollectieboeken... Tijd vliegt voorbij. Dan is de verkoopster er die naar je luistert en perfect vindt wat je wenst. Bruidsjurk 4 was mijn droomjurk maar omdat mijn oudste dochter er niet bij was, wou ik nog niet bestellen. Je krijgt op geen enkel moment het gevoel dat je je jurk moet bestellen dus stelde de verkoopster voor toch een foto te nemen en vooraf te bellen als ik opnieuw wou passen met mijn oudste dochter. Za. ll kon ik met mijn beide dochters de jurk passen en kiezen. Onvergetelijk geluksmoment dat gedeeld werd met verkoopster en de man aan het onthaal. Dank jullie voor zoveel professionaliteit.
Heel erg goed geholpen door Louisa. maar een half uurtje hoeven wachten. in die tijd kun je mooi even in de boeken kijken die ze hebben liggen onder het genot van een lekker bakje koffie. Louisa was alleraardigst en kundig. zonder enige twijfel ging ze door tot we DE jurk gevonden hadden. Ik heb enorm genoten van deze ervaring en de fijne begeleiding. Ik raad iedereen deze winkel aan!!
Ongeveer een maand geleden voor een trouwjurk gaan kijken. Ik was heel zenuwachtig en onzeker, wist niet zo goed wat me te wachten stond. Maar de lieve verkoopster stelde mij gerust en door aan te geven wat mijn wensen waren, wist zij meteen de juiste jurken voor mij te kiezen. Er werd alle tijd voor genomen en heb ook mijn jurk gevonden! Nu helaas nog even wachten op onze mooie dag!
Fijn geholpen door Ester volgens mij, had de tijd voor me. Dacht met me mee en was eerlijk. Erg dijn geholpen en te woord gestaan.
Mijn ervaring van deze winkel is echt geweldig! Je mag zelf jurken uitzoeken die jij mooi vindt. 1 minpuntje is wel dat je lang moet wachten, want ik had geen afspraak gemaakt omdat je ook zo binnen kan lopen. Maar ik moet zeggen het was het wachten absoluut waard, want na de eerste jurk was ik al helemaal verkocht! Goede service en ze helpen je uitstekend bij de keuzes van je jurk! Ik heb genoten van de dag!
Een zeer goede ontvangst. Ook bij het uitkiezen was het zeer aangenaam. Ze zijn betrokken en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt, ze helpen je super goed verder en blijven enthousiast meezoeken naar het juiste.
Alleen de ontvangst was al super, dus meteen een goed gevoel bij deze winkel.. en ik had een klein budget maar toch haalde ze de mooiste jurken tevoorschijn. Ze keken echt naar wat ik wilde en lieten me steeds mooiere jurken passen. Uiteindelijk heb ik de 4e jurk mee genomen. Maar wat een lieve mensen, ze denken echt mee echt super.. Bedankt!! Foto volgt nog ik trouw in November!!
Ik kwam als een grote uitdaging binnen. Trouwen binnen 5 weken en hoogzwanger. Maar ze hebben me super goed geholpen, ook hun eerlijk waardeerde ik zeer. Sommige jurken pasten wel maar stonden me niet mooi door de zwangerschap en dat werd dan ook eerlijk gezegt. Maar ik zelfs ik ben geslaagd en Said yes to the dress!!! Kortom uitstekende service met veel persoonlijke aandacht!
Zeer vriendelijke mensen die je helpen! Zijn super behulpzaam, weten wat bij je past en wat niet. Deze winkel is echt een aanrader voor alle bruiden! Enkel misschien 1 tip/vraag: waarom niet gaan werken op afspraak?