Super positieve ervaring door verkoopster Vivianne. Eerlijk advies, ziet wat je denkt en neemt alle tijd voor je!
Degene die mij hielp (sorry ik ben de naam vergeten) was erg rustig en erg professioneel. Ik was erg zenuwachtig, dus dat zorgde er voor dat ik ook rustig werd. Verder heeft ze de stijl van jurken uitgezocht die ik mooi vond en is hier niet ver van af geweken. Uiteindelijk mijn trouwjurk gevonden :)
Er was een dame, ik meen te herinneren dat haar naam Esther is, die ik hoopte dat ze me zou helpen. Er was iets aan haar waarom ik dat wilde. Ze heeft het perfect gedaan. Wat voor mij een enge ervaring was, heeft zij omgetoverd in een prachtige ervaring. En ik heb mijn jurk gevonden!
Ondanks de lange wachttijd die je er op zaterdag moet bijnemen (+/- 2u30 moeten wachten), mag je er zeker van zijn dat je in deze bruidsboetiek met de jurk van je dromen buitenkomt! Sandra luisterde perfect naar mijn voorkeuren, nam ruim de tijd om hiernaar te luisteren en haalde verschillende jurken boven die helemaal in de stijl paste waarnaar ik op zoek was. De eerste jurk die ik aandeed, gaf me meteen dat wauw-gevoel dat ik in andere bruidszaken niet had. Een welgemeende dankjewel dus aan Sandra om samen met mij op zoek te gaan naar de droomjurk! :-)
Ik was om zaterdag om 8.55 aanwezig en daarom gelijk aan de beurt. De verkoopster ziet goed wat bij je past qua kleur model, maar geeft je alle vrijheid te passen wat je wilt. Ook geeft ze goed inzicht hoe een jurk gaat passen in jouw maat. Enige minpuntje was dat het servicepakket (passen/op maat maken) uiteindelijk tóch buiten de totaalprijs viel, terwijl ik bij een andere jurk begreep dat dat inclusief was. Ik weet niet of dat een misverstand van mij is of dat dat verschilt per jurk. Ik ben tot nu toe heel tevreden over hoe het is gegaan en had door de goede begeleiding al binnen 10 jurken passen al mijn jurk gevonden!
De bedoeling was een beetje oriënteren op wat voor bruidsjurk bij mij zou passen. Uiteindelijk liep ik met de jurk van mijn dromen de deur uit. Ondanks dat het druk was nam Vivianne de tijd voor ons. Hoewel ik zelf altijd erg goed weet wat ik wil, was zij degene die een jurk voor mij uitkoos. Samen wat kleine aanpassingen gedaan, glittertje eraf, lintje erbij, topje eroverheen, lange sluier en toen paste hij helemaal bij mij. Het was een superleuke ervaring dankzij Vivianne. Heel dankbaar voor!
Ik had nog niet echt een idee wat ik wilde en wat bij mij zou passen. Ik heb allerlei jurken mogen proberen en werd erg op mijn gemak gesteld. Erg vriendelijk personeel en uiteindelijk mijn jurk ook mogen vinden bij Ann&John! Ik ben er heel blij mee.
Ik ben heel vriendelijk ontvangen , super vriendelijk mensen die daar werken , helpen je heel goed met je jurk . Ik zou iedereen van mijn vrienden aanraden om zeker tot daar te gaan . Vriendelijke groeten Natasja
Zeer vriendelijk ontvangst bij het binnengekomen, gelijk drinken aangeboden gekregen. Geen "pusherig" gevoel tijdens het nemen van de beslissing of dit 'de jurk' wordt. Voldoende tijd en keuze gekregen om te passen.
Ik ben zowel in de outlet als in de winkel fantastisch geholpen door de stylistes. Ze geven eerlijk en goed advies, maar de laten de keuze altijd bij jou liggen. Ik ben blij dat ik hierdoor een goede eerste ervaring had met een bruidsmodezaak en daardoor ook meteen mijn droomjurk heb gevonden.
Toen ik binnenkwam schrok ik hoe druk het was. Ik moest foto's maken van de jurken die ik mooi vond en dan heb ik in het koffiehokje gewacht totdat ik aan de beurt was. De wachttijd viel echt mee (+/- 10 min). Tweede jurk was meteen 'de jurk'! Ze hebben veel keuze bij de outlet. Ook voor een maatje meer (mijn geval) is er genoeg te vinden. Goed advies gekregen. Ik ben echt tevreden!
Wij zijn zeer goed onthaald met voldoende uitleg op onze zoektocht te starten. Nadien super geholpen door Kim. Ook al was het al relatief laat vooraleer we aan de beurt waren, was niets te veel om me de perfecte jurk te helpen. Bedankt!
Vrijdag ochtend 9:45 stond ik als 2de "bruid" voor de deur te wachten, 10 uur werden wij (3 wachtende bruiden ondertussen) binnen ontvangen. Wij kregen een korte uitleg over de werkwijze, daarop volgend mochten wij ieder zelf door de winkel lopen en 5 favoriete jurken fotograferen. Aan de hand van mijn keuze werden de jurken verzameld door de medewerkster, zij wees mij een pashok toe en hielp de jurken uitpakken. Het is de bedoeling dat iemand van het gezelschap dat je meenneemt je helpt de jurk aan te trekken, de medewerkster wou wel graag elke jurk zien die ik aan had. Dit om zo achter je smaak te komen en wat ik wel of niet mooi vond. Al heel snel (3de jurk) had ik DE JURK gevonden! Van € 2200 voor € 995, een heerlijk gevoel dat je een prachtig jurk met een zéér goede kwaliteit van stof voor deze prijs kan kopen. De service was voor mij meer dan voldoende, ik hou zelf niet van die poppenkast zoals je dat op TV ziet. Ik mocht de jurk gelijk meenemen en kreeg een coupeuse in de buurt aangewezen (zeer fijn). Alles bij alles, ben ik zeer tevreden over de werkwijze, de service, kwaliteit en alles eromheen! Nogmaals bedankt!
Ik werd gelijk goed geholpen en had al snel wat gevonden door het ruime aanbod. De mensen waren vriendelijk. Goed bereikbaar.
Ik ben goed geholpen. In een keer geslaagd. Had nog niet precies een idee wat voor een jurk ik wilde hebben, maar de verkoopster luisterde goed en hield ook rekening met mijn figuur en de sfeer die we die dag willen hebben. Ook werd er de tijd genomen.
Vriendelijk ontvangst, heldere uitleg. Genoeg keuze. Je krijgt de tijd die je nodig hebt! Goed geslaagd!
Heel goed en fijn geholpen door Sandra. Ze wist precies de goede jurken uit te kiezen!
Hele fijne winkel waar je ook echt zelf mag kijken! Goed en kundig personeel! Het enige nadeel is dat je niet op afspraak komt, dus het kan zijn dat je ook lang moet wachten. Ikzelf heb even moeten wachten, maar het was het meer dan waard! Ik ben enorm blij met mijn jurk!
Zo ontzettend goed geholpen door Marieke in de outlet store! Had alle tijd, geduld en begrip. Uiteindelijk met de aanpassingen aan de jurk die ik wilde echt een topjurk gevonden, zo blij mee!
Anthonie, onze verkoopster, heeft het echt geweldig gedaan. Ze begreep mij onmiddellijk en bevestigde mij enorm waardoor ik met een zalig gevoel naar buiten ben gegaan. Het was ver rijden voor ons, maar het was het volledig waard.
Na een miscommunicatie, waardoor we wat later geholpen werden, echt een super ervaring gehad. De adviseuse luisterde echt naar wat ik wilde hebben en kwam met de jurk aan die al mijn wensen voldeed, en waarvan ik niet wist dat hij er zo mooi uitzag!
Ik wist niet goed wat ik van een pasbeurt van een trouwjurk moest verwachten. Heel eerlijk zag ik er een beetje tegenop, maar mijn bezoek aan ann&john is me super goed mee gevallen. Op ruim een uurtje had ik mijn jurk gevonden. Heel aardige styliste die goed luisterde naar mijn wensen. Alleen maar lof over mijn bezoek aan jullie winkel.
Ondanks het zonder afspraak is, is het vlot gegaan. Marlies onze hulp heeft met alle geduld de jurken aangereikt en het nodige advies gegeven. Ze heeft alleen aandacht aan de bruid geschonken en niet zoals op tv rekening gehouden met entourage. Een madam die haar vak kent en ik kan alleen maar zeggen dat ze mijn dag goed gemaakt heeft... we zijn blij met de keuze en ik heb al kriebels voor de bruiloft. Dank u allemaal.
Na wat onzeker binnen te komen, werd ik al rap op mijn gemak gesteld. De verkoopster kim was een topper met veel geduld en heeft mij aan een super mooie jurk geholpen .
Deskundig; kordaat; klantvriendelijk.