Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al jaren vaste klant en al jaren tevreden goede service en eerlijk advies Ook voor interieur advies is dit het perfecte adres
29 August 2025
Nienke
Triemen
Als we wat nodig zijn gaan we tegenwoordig gelijk naar Ideko, goeie prijs, goeie service en kwaliteit en veel op voorraad.
13 March 2025
Fam Visser
Dokkum
Eind oktober samen met mijn dochter bij jullie meubels uitgezocht. Met de adviezen van Alida is het (kleuren)plaatje vast gesteld en besteld. Afgelopen vrijdag zijn mijn nieuwe meubels bezorgd. Zo genieten van alles. Precies zoals ik het mij had voorgesteld.
4 February 2025
Rika
Gytsjerk
Dik tevreden!
21 December 2024
Kees
Gytsjerk
Klant vriendelijk, luisteren naar jou wensen. Een heerlijke woonwinkel ook, om ideen op te doen
3 April 2024
Alie Klaver
Westergeest
Hele leuke winkel en vriendelijke mensen
3 April 2024
Anna
Zuidwolde
Meubels keurig afgeleverd, tijdig en volgens afspraak. Aardige mensen die goed meedenken.
21 March 2024
Aart
Zwolle
Goed bekwaam bedrijf. Ervaring, expertise en vriendelijk.
19 March 2024
Lolkje Feenstra-de Vries
Ferwert
ik ben zeer tevreden over jullie
22 September 2023
simon vdwal
Wâlterswâld
We waren opzoek naar een bank en hebben vele winkels bezocht, maar uiteindelijk zijn we hier het beste geholpen. Door naar onze wensen te luisteren voelden we ons gehoord. Er heerste een fijne sfeer in de winkel, niks moet alles mag, personeel is erg aardig en behulpzaam.
14 June 2023
Astrid
Groningen
Een goede sfeer met heel gezellige en inspirerende mensen die met veel liefde en geduld de klanten te woord staan en helpen om een goede keuze te maken. We komen met heel veel plezier hier winkelen. Ga zo door!!
15 April 2023
Tineke Folkertsma
Burdaard
Zeer vriendelijke hulp bij de besluitvorming over aanschaf nieuwe eetkamersstoelen. Levering kon al eerder dan verwacht maar geen probleem om toch de stoelen in januari af te halen wanneer het ons paste.
7 February 2023
Z Braaksma
Dokkum
Bij binnenkomst gaat een wereld voor je open je wordt gehoord en gezien. Ze denken met je mee door de persoonlijke behandeling. De service die zei geven voelt als een warm bad. Zodat je met een grote glimlach de winkel verlaat. Hierdoor is de levertijd het wachten waard en voel je als een klein kind in een speelgoedwinkel als de meubels worden geleverd. Ga zo door,menige winkel kan aan jullie een voorbeeld nemen. Wij komen zeker weten teug in Westergeest. Dikke buiging voor jullie en heel veel geluk met jullie mooie winkel.
4 February 2023
Esther de Vries
Bitgum
Het was een goede ervaring om een aankoop bij Ideko te doen omdat het personeel mij op doeltreffende wijze te woord stond,aan mijn wensen kon voldoen en de aankoop giga snel aan huis geleverd heeft! Top!
Grietje
Dokkum
Súper leuke woonwinkel met de leukste accessoires & de mooiste meubels! En daarbij lopen er hele vriendelijke, behulpzame mensen rond die je voorzien van een goed advies!
Anna
Dokkum
Wat een keus en je wordt erg vriendelijk en behulpzaam geholpen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe meubels.
Evelien
Almere
Snelle levering Spuitbus voor het inspuiten tegen vlekken er bij gekregen. 4 stoelen gekocht waar we zeer te vreden over zijn
S de vries
Kollumerzwaag
plezierige winkel ,goede service,fijn geholpen,staan altijd voor je klaar,,ik zou zeggen ga naar Ideko
18 October 2022
jan
burgum
Zeer vriendelijke benadering, meedenkend en deskundig advies en leveren werkelijk een geweldige service!
2 March 2022
Marijke
Buitenpost
meedenkend en een goede service. Vriendelijk personeel.
10 February 2022
Klaas
Damwald
Om een keuze te maken voor onze eetkamerstoelen zijn we erg goed geholpen. Er werd genoeg tijd genomen en goed advies gegeven. Personeel is erg vriendelijk, zowel in de showroom als achter de balie als in het magazijn. Zeker komen wij graag bij jullie terug!
3 February 2022
Wesley
Zwagerbosch
Lieve Ideko-mensen, Alweer ben ik, en mijn vriendin nu ook, zo fantastisch geholpen, zowel in de woonwinkel als door de brenger! Jullie zijn fijne mensen en we kunnen zeker vaker, aanwippen en alleen rondkijken is al leuk en de koffie staat altijd klaar!
3 February 2022
Marya Sloof
De Westereen
- Ze verstaan hun vak - hebben kennis van de producten en kunnen dat ook goed aan de klant overbrengen. - Stralen vertrouwen uit konden het product goed omschrijven waardoor wij de "gok" durfden wagen om een t.v. en vitrine-kast vanaf een foto die ze ons stuurden te bestellen. - in coronatijd was de levertijd niet exact aan te geven maar ze houden indien nodig contact met de klant om ze op de hoogte te stellen van de stand van zaken. - service staat hoog in het vaandel en begint vanaf het eerste contact tot en met het zorgvuldig afleveren van de producten. - Kortom, bij hen "is de klant nog koning"
29 January 2022
fam. Douwe de Jong
Klantvriendelijkheid
11 January 2022
Sake
Ferwert
Mooie winkel , dichtbij, gemoedelijk , mooie spullen!
8 January 2022
Sandra
Damwald
In onze meubelzaak vindt je bijna alles op het gebied van Wonen. Al meer dan 30 jaar zitten wij gevestigd in Westergeest en zijn we een begrip in de regio. Wij zijn door de jaren heen veranderd van een budget outlet winkel naar een trendy woonwinkel waar je werkelijk alles vindt op het gebied van wonen en de laatste trends.
Wel hebben we nog steeds onze "Giant Take Away formule" in stand gehouden. Heel veel goederen kunnen direct worden meegenomen zodat u niet weken hoeft te wachten! De unieke combinatie van direct meenemen of goederen bestellen zorgen voor een passende oplossing voor elke consument. Wij willen u van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen in onze vernieuwde woonwinkel!
Simmerwei 8
9295KA Westergeest