De zorgverlening door Emmy vond ik fijn. Ze was geïnteresseerd in mijn situatie en gaf mij een fijn gevoel tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling. Ze heeft een lief karakter. Echter vond ik Ingrid niet geïnteresseerd en omdat ik geen doorsnee (dorps)gezin heb kwam zij erg bevooroordeeld over. Ik voelde mij niet op mijn gemak bij haar. Ze keek mij vaak aan alsof ik een ‘gek’ was wanneer ik iets vertelde over mijn persoonlijke situatie. Dit bedoel ik uiteraard negatief. Door haar gesloten houding voelde ik mij vaak niet op mijn gemak en was ik blij wanneer de controle voorbij was en naar huis ging. De houding van Ingrid leek alles behalve oprecht. Je kan zien dat zij alleen doorsnee gezinnen gewend is (normaal vind) en een andere situatie vreemd is of haar niet bevalt. De stagiaire die ik bij de bevalling liet zijn was ook niet erg spraakzaam of spontaan en tijdens de bezoekjes thuis na de geboorte maakte zij een ongeïnteresseerde indruk. Een bedankje dat ik haar bij een grote gebeurtenis (bevalling)in mijn leven toeliet was op zijn plaats geweest. Ik zou persoonlijk Emmy aanbevelen of de Bolle Buik Anja, zij is ook oprecht aardig en geven je een positief gevoel.
Beste Montfort, We hebben kennis genomen van je beoordeling en vinden het erg jammer dat je onze zorg zo hebt ervaren. Het is uiteraard niet de bedoeling dat cliënten onze zorg als niet prettig ervaren. Zelf hadden we de indruk dat de contacten altijd erg prettig verliepen met ruime aandacht voor alle aspecten op lichamelijk, psychisch en sociaal gebied zonder hier een oordeel over te vellen. We vinden het dan ook erg jammer dat je het anders hebt ervaren en bovenstaande niet tijdens een controle hebt aangegeven. Uiteraard is er altijd een persoonlijk gesprek mogelijk mocht dit gewenst zijn. We wensen je verder veel geluk voor de toekomst.
Super!!
Heel prettig tijdens de afspraken maar ook aan de telefoon. Voelde me goed bij het contact. Heel begripvol voor de situaties. Heel blij met de wekelijkse echo's in het begin om toch de onrust een beetje weg te nemen. Ook bij de nacontroles weer heel betrokken. Fijn in de omgang. Ik ben heel tevreden. Dank voor de goede zorgen en ondersteuning.
Emmy en Ingrid geven je een vertrouwd gevoel. Ze weten nog wat je de vorige keer verteld hebt en tonen interesse. Ze zijn kundig en geven je het gevoel dat je in goede handen bent!
Dit was mijn 2de zwangerschap, en natuurlijk ging ik weer na de roerstreek. Ik heb een goed gevoel bij hun en kon ze altijd bellen wanneer er iets was. Niet op het gebied van zwangerschap maar ook privé. Kreeg veel advies waar ik zeker wat aan had. Ik kan zeggen dat ik zeer tevreden over hun ben. En ook dankzij hun terug kijk op een mooie zwangerschap en bevalling
We zijn altijd met een goed gevoel gekomen en weggegaan bij Emmy en Ingrid. Duidelijke uitleg en prettige behandeling.
Twee topvrouwen met veel (werk)ervaring en verstand van zaken.
Fijne deskundige begeleiding
Fijne verloskundige en als je vragen had. Dan kon je ze altijd bellen. En tijdens de bevallen heb ik veel steun gehad aan Emmy. Ook toen ik de baby niet meer heel goed voelde hebben ze me meteen doorgestuurd naar ziekenhuis voor ctg scan.
Ook voor de zwangerschap van ons derde kindje kwamen we weer met veel plezier naar Emmy en Ingrid. Het zijn betrokken, vriendelijke en vooral kundige dames die alle tijd en aandacht voor je hebben. Dit in combinatie met enige nuchterheid maakt hen voor mij de ideale verloskundigen. Tijdens twee bevallingen moest ik overgedragen worden aan het ziekenhuis maar Emmy is beide keren tot na de geboorte gebleven. Dat hebben we heel erg gewaardeerd en kenmerkt hun betrokkenheid.
Emmy en Ingrid zijn twee zeer betrokken, professionele en leuke verloskundigen. Ze bieden een luisterend oor en staan altijd klaar bij vragen , bieden hulp waar nodig. Eigenlijk alles wat je van een verloskundige mag verwachten! Ik vind het zelfs een beetje jammer dat de zorg vanuit hen voor nu voor mij is afgelopen. Bij een eventuele volgende zwangerschap gaan wij zeker terug naar Emmy en Ingrid!
Vanaf het eerste moment tot na de miskraam zeer goed geholpen. Als ik contact opnam met vragen namen ze de tijd om die te beantwoorden. Ik heb met beide verloskundigen contact gehad, ze werken echt goed samen is mijn ervaring, waardoor er altijd iemand is op wie je bij vragen kan terugvallen. Ondanks de miskraam heb ik een zeer fijne ondersteuning aan deze praktijk ervaren. Ik kan iedereen dan ook deze verloskundige praktijk aanbevelen.
Emmy en Ingrid hebben alle tijd voor je, zijn heel kundig, geven goed advies, werken goed samen.
Deskundige behandelaars die afspraken stipt nakomen
De persoonlijke aandacht was erg prettig. Zeker aan het einde van de zwangerschap en toen de kleine net geboren was konden jullie veel onzekerheden wegnemen. Heel erg bedankt voor jullie hulp!
Goed geholpen en advies gegeven. Fijne zorg.
Een topteam van 2 verloskundige, wat hun vak goed verstaan, van begin tot eind genoten van mijn zwangerschap.. Altijd goed en kundig advies gehad.
Vanaf de eerste afspraak hebben wij het contact met Emmy en Ingrid, de verloskundigen als zeer prettig ervaren. Het was altijd mogelijk om vragen te stellen en tips te ontvangen. Ze namen de tijd voor ons. Ook toen de bevalling begon, hebben we de begeleiding van Emmy als erg fijn ervaren. Mede dankzij deze begeleiding is de bevalling voorspoedig verlopen en kijken we hier positief op terug. Wij zouden vkp de Roerstreek zeker aanbevelen!
Er werd naar me geluisterd. Kennis en informatie werd gedeeld. Het contact verliep prettig.
Warm, vertrouwd gevoel bij de verloskundige. Eerlijk en altijd bereikbaar.
everything is great!!
Emmy en Ingrid werken zeer professioneel en zijn ervaren in hun vak. Erg prettig en altijd duidelijk contact. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Goede begeleiding bij beide kinderen. Staan je altijd bij met raad, ook op de minder voor de hand liggende uren, blijven daarbij vriendelijk en geduldig. Zeer prettige communicatie.
Een hele prettige begeleiding mogen hebben in mijn zwangerschap. Met veel plezier en vertrouwen ging ik naar de afspraken. Stonden open voor de wensen van mij als klant en heb daardoor wederom een (snelle) thuisbevalling kunnen ervaren en zelfs in bad!
Op de spannende momenten tijdens mijn bevalling zeer duidelijk en kundig.