Laden reviews...
18 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt telkens weer dat de zorg empathisch en professioneel is. Patiënten voelen zich gehoord, gesteund en hebben vertrouwen in de geboden begeleiding. Het team wordt omschreven als benaderbaar en attent, met een prettige sfeer. De algehele ervaring wordt geprezen vanwege de kwaliteit van de zorg en de duidelijke informatie.
Alle drie heel aardig. Altijd bereid om vragen te beantwoorden en staan er wanneer je ze nodig hebt.
19 March 2026
Katie
Melick
Bij een tweede onverwachte zwangerschap was er geen twijfel mogelijk om wederom te gaan voor verloskundige praktijk roerstreek. Fantastische en super begeleiding. Ingrid emmy en lotte zijn stuk voor stuk toppers.
Lianne
Herkenbosch
Voor onze tweede zwangerschap zijn we weer bij deze Verloskundige praktijk geweest. De zorg die geleverd wordt is liefdevol en kundig. Er wordt goed rekening gehouden met de wensen en behoeften van de zwangere. Er is altijd tijd voor een gezellig praatje waardoor de sfeer ongedwongen en fijn is. Ik zou deze verloskundige praktijk dan ook zeker aanraden.
Ilse
Melick
Ze waren altijd positief, luisterende goed naar wensen en behoeften. Je was geen nummer, benadering was heel persoonlijk. Erg blij met deze praktijk en zou er een volgende keer weer heen gaan. Gewoon top!
Maud
Roermond
Een fijne verloskundigepraktijk, goede zorg en laagdrempelig contact voor al je vragen!
13 March 2026
Annemarijn
Sint Odiliënberg
Het team is professioneel, vriendelijk en altijd bereikbaar voor vragen. Ik voelde me tijdens de zwangerschap en de controles veilig en serieus genomen. Hun begeleiding gaf me rust en vertrouwen in elke stap. Ik ben heel dankbaar voor hun zorg en aandacht. Ja, absoluut een aanrader!
7 November 2025
Marharyta
Posterholt
Ingrid, Emmy en Lotte zijn alle drie heel professioneel en zijn enthousiast over hun vak! Maar ook toegankelijk, sociaal en empathisch!
Anja
Herkenbosch
Vriendelijke mensen en erg goed begeleid tijdens en na de zwangerschap
Degrit
Melick
Tijdens onze eerste zwangerschap zijn we ontzettend goed geholpen door Emmy en Ingrid. Beide dames zijn zeer kundig en rustig. Ze begeleiden heel goed en geven goed advies. We hebben het als heel fijn ervaren!
Francis
Vlodrop
Tijdens en na mijn zwangerschap heb ik super zorg gehad door Emmy, Ingrid en Lotte! Ik heb niks aan te merken of verbeterpunten. Bij een eventuele volgende zwangerschap zal ik zeker weer terug gaan.
Merlin
Posterholt
De verloskundigen geven eerlijk deskundig advies op een professionele wijze. Daarnaast zijn ze laagdrempelig benaderbaar. En hebben ze persoonlijke benadering. Ik zou iedereen deze verloskundige praktijk aanbevelen. Alleen maar lof!
14 September 2025
Marlin
Very nice employees.
10 September 2025
Giedre
Heinsberg
Ook al woonden we niet meer in de Roerstreek, toch hebben we met de derde zwangerschap wederom gekozen voor Emmy en Ingrid. Doordat het een kleine praktijk is, heb ik de zorg als prettig en persoonlijk ervaren. Ik heb me altijd gehoord en gesteund gevoeld, dat is enorm belangrijk bij elke zwangerschap. Ik kan hun zorg iedereen aanraden.
7 September 2025
Rian
Sint Joost
De begeleiding omtrent de zwangerschap was prima.
Lian
Melick
Super vriendelijke en behulpzame verloskundigen. Je merkt dat ze hart voor hun werk hebben. Ik ben super goed begeleid en ondersteund tijdens de zwangerschap en bevalling. Kortom een hele fijne ervaring gehad met deze verloskundigen!
Soof
Heinsberg
Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren. Ze luisteren naar je wensen, denken met je mee. Zeer professioneel in kennis en kunde.
Raffaella
montfort
Ik ben goed begeleid door Emmy en Ingrid, het waren leuke en mooie echo’s/controles. Ik heb een mooie badbevalling gehad begeleid door Emmy. Ik ben ze dankbaar hiervoor.
2 September 2025
Kia
Roermond
Ik heb de zorg als positief gezien. Ik kon mijn vragen stellen tijdens een afspraak of even bellen. Er was aandacht voor ons.
2 September 2025
Tessa
Montfort
Door zowel Ingrid als Emmy ben ik zeer professioneel en liefdevol begeleid door mijn eerste zwangerschap. Toppers!
29 May 2025
Stephanie
Vlodrop
Super lieve zorgzame verloskundige, klein team van 2 verloskundige. Je bent geen nummer maar een persoon. Je voelt je op je gemak. Makkelijk en goed telefonisch bereikbaar. Nemen alles serieus wat je vraagt of waarvoor je belt. Goede duidelijk uitleg bij alle informatie wat je krijgt. Genoeg spreekuren in de week. Zeer tevreden!!
29 May 2025
Sherly
Sint odilienberg
Ik ben heer erg tevreden
26 May 2025
Selam
Stein
Ik ben 2 keer bevallen en heb de luxe gehad dat ik Emmy en Ingrid beide heb mogen ervaren. Zij gaan ver voor je en denken mee in jouw beval wensen. Zij weten wanneer zij jou je gang kunnen laten gaan tijdens de bevalling, maar voelen ook perfect aan wanneer zij moeten ingrijpen. Ook de nazorg is helemaal perfect! Ik heb het echt als heel prettig, fijn en warm ervaren.
26 May 2025
Wilma
Swalmen
As an expat living in the Netherlands, I was anxious about giving birth in a new country. But Emmy and Ingrid made the entire experience so much easier. They were always available, gave clear and reassuring answers before birth, and offered reliable, supportive care afterwards. Thanks to them, I felt safe, supported, and confident throughout the whole journey. I’m truly grateful for their care during such an important time.
Binnaz
Melick
Ingrid & Emmy zijn zeer deskundige verloskundigen waar kwaliteit voorop staat. Wij zijn dankbaar voor de begeleiding die wij hebben gehad bij mijn twee zwangerschappen. Ingrid & Emmy zijn zeer betrokken, emphatisch en deskundig, beter kun je echt niet wensen. Nogmaals dankjewel!
Kim
Melick
Emmy en Ingrid zijn erg fijne verloskundige. Ze maken altijd tijd voor je klaar en ze zijn erg betrokken. Mocht ik nog een 3e keer zwanger worden, ga ik zeker terug naar hun.
Sacha
Branch
Tuin, Buiten
Specializations
Planten, Tuincentrum
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.