Patiëntenvertellen

tevreden patiënten zijn je beste ambassadeurs

Patiënten die positief zijn over je zorgverlening en je praktijk, delen hun ervaringen graag. Een goede reviewscore zegt iets over de kwaliteit die je levert. Daarbij kan feedback van patiënten je helpen om je zorgverlening (waar nodig) te verbeteren.

Ook nadat je met de patiëntenenquête aan de KRT-norm hebt voldaan, is het goed om de reputatie van je praktijk gezond te houden. Let wel op; dit aanbod geldt enkel indien de gehele praktijk aan de KRT-norm heeft voldaan. Het werkt net als in de mond: regelmatig onderhoud is noodzakelijk voor een goed gebit. KNMT leden die hiervan willen profiteren, zijn bij patiëntenvertellen aan het juiste adres.

Voor KNMT-leden hebben we namelijk een speciaal aanbod. Met je certificaat voor KRT-erkenning kun je een jaar lang gratis gebruik maken van een review- account, ter waarde van € 600,00. Je kunt hiermee een enquête op maat samen stellen en daarmee precies de vragen stellen waar jij graag het antwoord op wilt weten. Dit kan bijvoorbeeld door het toevoegen van extra rating vragen of door je patiënten een uitgebreider antwoord te vragen middels extra open vragen.

Je profiteert bovendien van het feit dat patiëntenvertellen Google-partner is. Je reviews worden door Google online getoond in de zoekresultaten. Bovendien kun je gebruik maken van de deskundige begeleiding van een reviewspecialist.

Waarom tandartsen voor patiëntenvertellen.nl kiezen:

Kwaliteitsregister Tandartsen reviews

  • Erkend door KRT én KNMT
  • Eenvoudig geautomatiseerd patiënten reviews verzamelen
  • Mogelijkheid om de uitkomsten op je website te tonen
  • Mogelijkheid om te reageren op reviews
  • Tonen hoe tevreden je patiënten zijn
  • Deskundige begeleiding van een patiëntenvertellen reviewspecialist
  • Exclusief voor KNMT-leden 1 jaar gratis klantenvertellen review account twv € 600,00 * (na behalen certificaat)
  • Samenstellen van je eigen enquête op maat bij een vervolgaccount
  • Een goede vindbaarheid op Google

 

*Wanneer het gratis jaar afloopt, neemt een reviewspecialist contact op om te bespreken of je het account wilt voortzetten.

 

Tandarts.nl

Samenwerking met Tandarts.nl zorgt ervoor dat reviews die je verzamelt via klantenvertellen dat deze zichtbaar zijn op de praktijkpagina binnen het platform Tandarts.nl.

Oase Dental Patientenvertellen reviews

Oase Dental

Oase Dental levert totaalsoftware voor de mondzorgpraktijk

TabDents Patientenvertellen

TabDents

TabDents is software voor de mondzorg, gebaseerd op de workflow in de tandartspraktijk

Complan Patientenvertellen

Complan/Novadent

Het softwarepakket Novadent beschikt over alle onderdelen die nodig zijn voor een optimale praktijkvoering voor tandartsen

Vertimart/Exquise

Vertimart/ Exquise is een automatiseerder voor de dentale markt in Nederland