Klantvriendelijk, maakt waar wat hij beloofd, en zelfs nog een beetje meer.Het was onze eerste ervaring met Wensink.
Heb hoofd- en hulpaccu laten vervangen wegens leeftijd en afnemende prestaties. Wensink heeft op eigen initiatief het subframe van mijn E-klasse gecontroleerd en geconstateerd dat vervanging noodzakelijk was i.v.m. roestschade, maar dat het een coulance regeling betrof, zonder kosten. Het wachten is nu op het nieuwe subframe, wat helaas wel even kan duren. Ik vind dit eigen initiatief zeer prijzenswaardig en geef Wensink Apeldoorn een dikke 10 !
Begin jaren 2000 een keer zaken gedaan met Wensink Meppel. Toen een goede ervaring. Aanleiding om het dit keer 02/2023 opnieuw te proberen. Mooie occasion Estate W 205 in de aanbieding. Samen met verkoper Frank van der Wagt telefonisch tot overeenstemming gekomen over mogelijke aankoop en inruil van mijn huidige W 204. Overleg tot een juiste inruil verliep moeizaam. Van 1e moment tot uiteindelijk bod verschilde zelfs < € 4.000. ! Afspraak gemaakt voor een bezoek naar Meppel vanuit Vlissingen voor fysiek overleg op di. 21.02.2023/ 13,30 u. Juist vanmiddag 20.02 bericht van Van der Wagt dat zijn collega de auto heeft verkocht en een bezoek en afspraak daardoor zinloos is. Alle voorbereidingen en telefonische afspraak zinloos. Men kon de auto kennelijk verkopen zonder inruil o.i.d. Ik baal ontzettend van zo'n onbetrouwbare afspraak. Zal zeker nooit meer een nieuwe- of occasion kopen bij Wensink Meppel. Er zijn betere Mercedes garages en wel betrouwbaar !!! Mijn advies niet vertrouwen op kennelijk onbetrouwbare afspraken. Mijn beoordeling: slecht !
We zijn zeer tevreden over onze aankoop van een fantastische Ford kuga Vignale Verkoper Marcel heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van onze droom auto
Bij Wensink kreeg ik een warm welkom, door leuke mensen die echt kenners zijn. De ervaring was erg leuk, zeker omdat dit mijn eerste Mercedes was. Super! Ook na de aankoop, kon ik hier altijd terecht voor mijn vragen.
Bedrijfsnaam | EasyToys |
op zoek naar een nieuwe auto!! we liepen bij wensink binnen en voelde al gelijk dat het goed zat. we werden zeer vriendelijk benaderd en zijn ook zeer goed geholpen door Dylan! Hij heeft ook echt de tijd genomen en ook met ons mee gedacht en geluisterd naar onze wensen. Zeer goede adviezen en het was ook nog is gezellig nou beter kan toch niet! Al onze vragen werden beantwoord en alles netjes geregeld van a tot z. We zijn dan ook zeer tevreden met onze nieuwe auto. Dylan super bedankt ! En de volgende auto wordt ook weer bij jullie . Groetjes fam van oostveen
Auto werd netjes afgeleverd, maar de service valt beetje tegen. Ik heb meerdere malen geprobeerd te bellen om in contact te komen voor een lekkage. Dit zal verholpen moeten zijn, maar helaas blijft de kofferbak lekken. Daarnaast lag het bekleding los in de kofferbak en ben alle knopjes kwijt om de kleed vast te maken. Weer gebeld en ik zal terug gebeld worden, maar helaas weer geen reactie. Ik heb ook nog een vraag open staan over de service contract en ook hier heb ik geen reactie gehad.
Persoonlijke behandeling door de verkoper
Er werd rustig de tijd genomen voor de onthulling van de auto om daarna uitgebreid instructie te krijgen over de vele bedienings opties
Positief en informeel
Bedrijfsnaam | Nvt |
Ik heb telefonisch een afspraak gemaakt omdat ik de afspraak planner op de website niet begrijp. Ik kom aan bij de dealer, afspraak is niet in het systeem gezet, vergeten. Gelukkig kon het nog wel dezelfde dag. Ik heb de auto weer opgehaald aan het einde van de dag. Ik was in de veronderstelling dat ik geen rekening zou krijgen. Dit was het eerste onderhoud en bij verkoop van de auto is mij toegezegd dat het eerste onderhoud gratis zou zijn. Vervolgens krijg ik wel een rekening, deze afspraak was ook vergeten. Daarna heb ik een aantal keer moeten bellen om de rekening te laten crediteren. Ik heb een aantal terugbel verzoeken achtergelaten waar weinig op werd uitgedaan, ik moest er zelf achteraan. Al met al een erg slechte ervaring.
Goede service en ontvangst, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goed geholpen met goeie service!
Persoonlijke benadering. Telefonisch overleg over de werkzaamheden. Auto door wasstraat, ook vanbinnen gereinigd.
Bedrijfsnaam | van Moorsel |
They done good job on my Merc!!!
Geweldig, adequate service en afhandeling
Goede service ,alles goed geregeld!!
vlotte afwerking en de koffie is lekker
Bij de werkplaatswas de service correct en vriendelijk. Moest wel drie keer naar de garage voor een klein onderdeel dat later kwam dan gedacht. Had een telefoontje wel op prijs gesteld. Maar ben verder prima geholpen. Het maken van een afspraak vond ik onnodig ingewikkeld en bureaucratisch. Had het gevoel te maken te hebben met iemand die niet wist hoe het werkte en zich hield aan het een of andere protocol. Over een terugroepactie werd ingewikkeld gedaan. Verder leek de chat eerst veelbelovend en klantgericht na gedane belofte om er op terug te komen niets mee gehoord. Bij de werkplaats werd zonder problemen ook de actie uit de terugroepactie opgelost. Dat liep dan weer keurig.
Vanaf het aannemen van de auto, en het weer klaar zijn, was allemaal top.
Zoals boven vermeld
Er is wel iets veranderd sinds het Wensink is geworden, maar de service is eigenlijk gelijk gebleven. Het enige wat ik mis zijn de vertrouwde gezichten, maar dat was waarschijnlijk ook zo geweest als het Martens was gebleven en deze medewerkers weg waren gegaan.
Beleefde personen en goede afspraak.
Auto is keurig afgeleverd. Gereden kilometers waren 30.000 in plaats van de opgegeven 12.000 maar daarvoor gratis onderhoud voor twee jaar aangeboden gekregen.
Bedrijfsnaam | FinHanz bv |
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!