Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review, en dit prachtige cijfer! Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken! met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Originele beoordeling
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Wij wensen u heel veel (kook)plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens Apeldoorn
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Heel fijn om te mogen vernemen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Geachte heer, mevrouw, Wat fijn om te horen dat we u naar volle tevredenheid hebben mogen helpen bij het realiseren van uw nieuwe keuken!! Wij wensen u heel veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken. Indien wij u in de toekomst ergens mee van dienst kunnen zijn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te mogen vernemen dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Wij zullen uw genoemde punten meenemen. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze serviceafdeling. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Geachte heer/mevrouw, Fijn om te horen dat u zo goed bent ontvangen in onze showroom! Dank u wel voor uw mooie woorden en complimenten! Met vriendelijke groet, Voortman keukens
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw 5-sterren review! Daar worden wij zeker blij van! Uw positieve woorden en mooie cijfer maken ons erg trots! Wij vinden het fijn om te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen en wensen u heel veel kookplezier in uw mooie, nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Geachte heer/mevrouw, Wat leuk om te horen dat wij u nogmaals hebben kunnen helpen! Een paar aanpassingen en de keuken lijkt weer als nieuw! Wij hopen dat u weer kan genieten van uw keuken! Met vriendelijke groet, Voortman keukens
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Wij stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. Op dit moment ondervinden sommige van onze leveranciers problemen met het op tijd uitleveren van hun producten. Onze collega’s staan dagelijks in contact met de leveranciers om dit zo goed mogelijk te begeleiden. Wij vinden het dan ook spijtig te vernemen dat u hierover niet op tijd bent ingelicht. Onze excuses voor het ongemak. Uit contact met onze serviceafdeling hebben wij vernomen dat uw servicemelding m.b.t. de combi magnetron inmiddels is opgelost. Wij hopen dat u ondanks de opleverpunten toch kan genieten van uw nieuwe keuken. Heel veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Geachte heer, mevrouw, Deze review verbaast ons enigszins. Zoals wij ook met u hebben besproken, kan het voorkomen dat bepaalde keukenmodellen en uitvoeringen door de jaren heen wijzigen, vooral wanneer een keuken wat meer op leeftijd is. Zoals met u besproken hebben wij uw verzoek uitgezet naar de fabrikant met de vraag of de gewenste onderdelen nog leverbaar zijn. Zodra wij hier een reactie op hebben ontvangen, nemen wij uiteraard contact met u op.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Wij stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. Wij hebben inmiddels mogen vernemen dat alle servicepunten naar volle tevredenheid zijn opgelost. Wij gaan er vanuit dat u zult genieten van uw mooie nieuwe keuken, en wensen u veel (kook)plezier toe. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij stellen het bijzonder op prijs dat u Voortman Keukens met zulke fantastische cijfers heeft beoordeeld! Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Wij stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. Wij vinden het spijtig te vernemen dat u niet tevreden bent over onze service. Ondanks dat hopen wij toch dat u mag genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u veel (kook) plezier! Met vriendelijke groet, Voortman keukens
De Voortman Groep exploiteert een aantal succesvolle keukenformules verdeeld over verschillende regio’s in Nederland. Op dit moment telt onze organisatie ruim 200 medewerkers en zijn we een toonaangevende keukenorganisatie die op landelijk niveau opereert in zowel de particuliere als projectenmarkt. Om echt succesvol te zijn, houden we vast aan het principe dat in de 40 jaar waarin wij op de keukenmarkt actief zijn nooit veranderd is: ‘Een tevreden klant krijg je niet, die moet je verdienen’