Snel geleverd..voor de keuken gebruikt..frist er mooi van op....top.
Echt helemaal top. De voegen zijn keurig zwart en het is makkelijk in gebruik.
Geweldig product voor loszittende of gebroken voegen. Zat even te twijfelen over de kleur, maar die trok later keurig bij. Duidelijke handleiding en video online.
Snelle levering van voegstift kleur antraciet. De stift is makkelijk in gebruik en dekt zoals beloofd.
Prachtig spul. Werkt goed en mooi compleet pakketje. Voegen zijn weer netjes en gerepareerd! Heeft wel langer moeten drogen dan wat de gebruiksaanwijzing aangeeft.
Dank je voegenstift voor dit product. Ik heb een witte vloer en HAD witte voegen. Mijn ogen vielen constant op de zwart geworden voegen, heb eindeloos veel producten gebruikt om de voegen terug wit te krijgen… nooit gelukt tot nu! Wauw, wat een resultaat! Ben superblij met mijn “nieuwe” vloer! Top product!
Uitstekende voegreparatie kit met goede gebruiksaanwijzing. Gemakkelijk om kleine hoeveelheden aan te maken. Goede kleur opties. Niet goedkoop maar wel waar voor je geld.
Een verschil tussen dag en nacht. Ik had grijze voegen die er niet zo mooi meer uit zagen. Na het gebruik van de stiften is het strakker dan ooit tevoren! Zodra je merkt dat de stift niet zo lekker meer de lijnen trekt kan je het uiteinde eruit trekken en omdraaien!
Top product en eenvoudig te gebruiken!
Werkt heel goed
Mijn voegen zagen er erg lelijk uit in de badkamer en dankzij deze voegenstift zijn de voegen weer mooi geworden. Ik had wel 3mm punten besteld, want ik dacht al dat de 5 mm te groot zou zijn en dat klopte.
Heel tevreden het doet goed ze werk
Even schudden, even roeren en klaar voor gebruik! Middagje op de knietjes in de badkamer en het resultaat mag er zijn!! Door een lekkage in de muur hebben we veel voegen moeten vervangen waardoor we 50 shades of grey hadden, niet zo fraai dus, nu is alles weer één en dezelfde kleur en wat ziet het er weer prachtig uit!
Super dekkend en heel eenvoudig aan te brengen! Ik heb de vloer van de badkamer (12 m2) op een half uurtje kunnen behandelen! Zeker een aanrader! Je krijgt absoluut waar voor je geld!
De witte voegenstift dekt makkelijk op de antracietvoeg. Makkelijk in gebruik
Een hele gemakkelijke pen maak de voegen inderdaad weer super mooi. besteld bij fijn correct bedrijf na zo veel tijd gewoon weer een 2e pen besteld want voegen hebben veel te lijden werkt uitstekend.
De stift werkt gemakkelijk en is echt wit wat achterlaat. Ziet er een stuk beter uit.
Duidelijke instructie, makkelijk en snel drogend!
Pracht product om mee te werken als je volgens de gebruiksaanwijzing werkt En bezorging was ook top Binnen 24uur Kunnen vergelijkbare sites een voorbeeld aannemen Van mij krijgen jullie 10 sterren
Het is een fantastisch product, alleen ik kan er toch minder oppervlakte mee bedenken dan ik had gehoopt. Ik moet daarom nog meer pennen aanschaffen.
Werkt prima, voegen worden als nieuw
De stift werkte maar even, terwijl hij nog wel vol was maar de punt werkte niet waardoor de verf er niet goed uit kwam.
Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Elke Voegenstift is zeker geschikt voor maximaal 40 tot 60 meter aan voeglengte bij een voegbreedte van 5mm. Problemen met verf uit de stift halen worden 99% van de tijd veroorzaakt door de stiftpunt. Als deze beschadigd raakt kan deze een mechanisme in de stift niet meer openen welke de verf goed houdt waardoor er geen verf meer uit de stift komt. Hierdoor kan een stift leeg lijken terwijl er nog voldoende verf in zit. Het vervangen van de stiftpunt lost dit probleem dan altijd op. Hoelang u kunt doen met een stiftpunt hangt af van de voeg en het gebruik, bij zeer ruwe voegen of verkeerd gebruik zoals te veel druk op de stift of door de punt ingedrukt te houden bij het bewegen over de voeg kan de punt extreem snel slijten. Er wordt helaas vaak al snel overschat hoeveel druk op de stift nodig is wat leidt tot vroegtijdige slijtage. Bij problemen met een product kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice zodat we u hiermee kunnen helpen. In onze webshop hebben we ook setjes reservepunten beschikbaar om het maximale uit uw Voegenstift te halen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Werkt perfect, heb alleen een te lichte kleur besteld, dus ga het nog een keer overdoen, maar dat is geen probleem want het is zo gepiept.
Goed product, makkelijk in de verwerking en zeer tevreden eindresultaat!! Een aanrader
Werkt naar behoren, heldere kleur. Foutjes zijn aan te passen met een natte doek.