Voegenstift Donkergrijs - Antraciet

Supermiddel! Per ongeluk de verkeerde kleur voegmiddel gebruikt. Twee weken aangezien maar eigenlijk niet tevreden. Met deze stift was het probleem makkelijk opgelost. Nu mooie antracietkleurige voegen bij de donkere tegels

Voegenstift Wit

Makkelijker dan dit is er niet En het word echt weer mooi en op kleur

Voegenverf Zwart

Ideaal materiaal , gaat wel tijd on zitten Maar resultaat is geweldig ( Helaas verf blikje laten vallen dus weer een nieuwe besteld ) Of het lang mooi blijft moeten we nog ervaren maar ben nu al blij

Voegenreparatie Donkergrijs - Antraciet

Makkelijk te verwerken en mooi resultaat. Kan de voegenreparatie echt aanbevelen. De voegen zien er bij mij weer als nieuw uit.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Kitstift Wit

Heel fijn product, handig in gebruik en doet waar het voor bedoeld is!

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenbeschermer Nanostift

Ik heb voegenbeschermer gebruikt in de douche ruimte en resultaat is fantastisch. Ik zeg gewoon doen zeker moeite waard.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift

Voegenreparatie Crème

Voegenstift werk heel goed mijn voegen zijn weer schoon en nieuw een aan rader

Voegenstift Zilvergrijs

Helaas is in de zilvergrijze verpakking een witte voegenstift geleverd. Dat is niet wat ik nodig had.

Voegenstift Donkergrijs - Antraciet

Werkt uitstekend. Een aanrader.

Voegenreparatie Donkergrijs - Antraciet

Werkt super simpel en snel voor een kleine reparatie! Heel blij met het resultaat

Voegenverf Wit, Kwasten, Ontvetter

Voldoet volkomen aan de verwachting. Na de voegen eerst goed met de ontvetter behandeld te hebben deze voegenverf aangebracht. De douchecabine ziet er weer als nieuw uit. Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Goed product. Het is makkelijk hanteerbaar en lang houdbaar.

Voegenbeschermer Nano, Kitbeschermer Nano

Gemakkelijk aan te brengen. Transparant, maar toch is netjes werken aan te raden. Het creëert een mooie waterbestendige barrière. Perfect!

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Kitbeschermer Nano

Voegenverf Wit, Kwasten, Ontvetter

In eerste instantie dacht ik dat het niet zo goed dekte, maar na de droogtijd zag het er erg netjes uit!!! Het verwerkt makkelijk doordat het goed dun is. Nu afwachten hoelang het mooi blijft. Fijne kwasten die goed van vorm blijven!!! Goede mengverhouding. Meerdere mengsels mee kunnen maken. Duidelijke handleiding.

Voegenstift Wit

Het is een 'trust the process' product. De 5 mm stift is niet helemaal in `1 keer dekkend voor 5 mm voegen. Vooral omdat ik de witte heb gebruikt op donkergrijze voegen, moet er wel een aantal keren overheen gegaan worden. Ook wanneer je denkt dat t leeg is, blijkt t na tig keren schudden, drukken en wachten toch weer wat in te zitten. Het is wel een mooie stift, geeft een mooi effect en gaat lang mee.

Voegenstift Donkergrijs - Antraciet

Prima resultaat en voldoet volledig aan de verwachting

Voegenstift Wit

Echt een super product! Ik had alles al geprobeerd om de voegen er beter uit te laten zien, chloor, baking soda, HG, zelfs een stoomreiniger gekocht., maar ik had beter dit gelijk kunnen kopen!! Mijn voegen zijn heel ruw maar de stift ging verbazingwekkend lang mee.

Voegenstift Grijs

Helemaal fijn spul, niks anders gebruiken. De stift(en) gebruikt om keuze voor kleur te maken, maar gezien oppervlakte rest met de verf gedaan. Zeer content met het resultaat.!

Voegenstift Grijs

Handig gebruiksvriendelijke stift om op een adequate manier de smerig grijze voegen weer een frisse kleur te geven.

Voegenstift Crèmewit

snelle afhandeling

• Communicatie N.v.t.

Super product! Alle voegen weer als nieuw! Dankoewellus

Voegenstift Wit, Voegenreparatie Wit, Ontvetter

Heel prettig product om te gebruiken. Gaat gewoon vanzelf als je de stift langzaam over de voeg beweegt. Je hoeft geen druk uit te oefenen. Geweldig resultaat! Als ik dit geweten had dan had ik het veel eerder aangeschaft

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Crèmewit, Voegenreparatie Crèmewit

Het is fantastisch spul en werk afdoende. Jammer dat mijn badkamer net wat groter bleek re zijn. Ik koop graag een extra voegenstift

Voegenstift Grijs

Prima stift voegen zijn weer als nieuw!

Voegenstift Lichtgrijs

Handig product voor als je voegen een andere kleur wilt geven.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Voegenstift.nl | 9.4