Het doet volkomen aan mijn vewachting
Een geweldig produkt. Ik gebruik de stift om de laatste laag te doen. Prachtig wit en je bent snel klaar! Ik raad dit producht zeker aan.
Goed en praktisch
De stift snel ontvangen en het resultaat na gebruik is bijzonder goed wij hebben snel nog 2 stiften besteld blij met de nette witte voegen
Gemakkelijk om netjes aan te brengen.. Dekt uitstekend. De prijs volledig waard.
De voegenstift had precies de juiste kleur. Zeer makkelijk aan te brengen. Blij met het resultaat.
Doet precies waar ik hem voor nodig had. Top product.
Goed schudden en wel twee keer nodig om goed te dekken, dan maar net genoeg om de hele douche te doen... Werkt als een speer!
top het is zo goed bestel er nog 2
Prima product en werkt perfect mooi opgeknapt mijn voegen en al die kleuren veel keus
Makkelijk in gebruik, goede handleiding toegevoegd. Het was zo gedaan en het resultaat maakte een wereld van verschil!
Kleur is helemaal goed en werken met stift uiterst plezierig! Dit is precies wat ik nodig had: stift werkt precies en snel!
Ik had grijs besteld, op internet leek het licht grijs, maar de kleur is in het echt veel donkerder dan op het scherm. Verder is het een goed product, het werkt erg makkelijk.
topper geweldig produkt 5 sterren
Produkt snel ontvangen, en de badkamer weer netjes gemaakt, de voegen zijn weer zo als het hoort mooi wit,en dat in een klein uurtje.
Simpel, effectief en goedkoop
Tot nu toe is mijn ervaring goed!
Werkt prima en snel!!!
De verf is uitstekend. Ook makkelijk te verwerken. Resultaat is echt top!
Al 6 weken in huis, nog eerder tijd gehad. Gister mn badkamervoegen gedaan, nadat ik ze grondig had gereinigd en laten drogen. Het ging prima!! 2 x een laagje ip devoegen, zijn nu weer heerlijk wit. Het meeste werk is nog t schoonmaken, paarx met vochtige doek voorzichtig langs de voegen en daarna opgepoetst! Ziet er lekker weer fris uit nu!
Wat is dit een uitkomst! Heel erg makkelijk en schoon in gebruik. Mijn witte voegen zijn door de goede dekking van de voegenstift in één keer gitzwart. Perfect, zeker aan te raden.
Mooie kleur en makkelijk te gebruiken! Nu nog even kijken hoe het er over een aantal douchebeurten uitziet!
Prima product al reeds eerder besteld en bevalt prima. Een tevreden klant. Product aan te raden.
Makkelijk in gebruik. Is afdoende voor meeste voegen. Sommige hardnekkige stukken na drogen nog een keer doen.
Snelle bezorging en product voldoet aan alle verwachtingen.