Voegenstift Lichtgrijs

Heel fijn product! Werkt heel erg makkelijk. Heb met 1 stift 2 toiletruimtes gedaan. Had alleen wel een extra stiftje moeten meebestellen. Want door de voegen slijten die snel. Bij twijfel gewoon doen!

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Werkt heel goed. Werkt heel goed voor kleinere voegen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenreparatie Beige

Was al jaren op zoek naar dergelijk product, eindelijk gevonden en prima resultaat !

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Zwart

Prima product. Zwart is wel wat lastiger dan wit, moet meerdere keren de voeg bestrijken ook omdat de verf soms niet gelijkmatig eruit komt

Voegenreparatie Lichtgrijs

Prima spul heel eenvoudig te verwerken zelfs voor een kantoor “pik” zoals ik

Voegenreparatie Lichtgrijs

Makkelijk te maken en aan te brengen. Voegen zien er netjes uit.

Voegenstift Zilvergrijs

De voegen in onze keuken zagen er echt niet meer goed uit. Ik zou alles laten uitslijpen en opnieuw laten voegen. Toen ik een advertentie tegenkwam van deze voegstift. Ik geloofde daar niet echt in maar heb het toch eens geprobeerd. Ik had niet verwacht dat ik zulk mooi resultaat zou bekomen ! De voegen lijken als nieuw! Het werkt vlot, de kleur (zilvergrijs) kwam perfect overeen. De stift gaat blijkbaar lang mee zoals de beschrijving. We hebben een pak geld uitgespaard door een simpele voegenstift! Super tevreden ! Ik kan het iedereen aanraden die met verkleurde voegen zit. Zo hoef je niet te schuren of uit te slijpen.

Kitstift Donkergrijs - Antraciet

Prima, doet wat het belooft

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenreparatie Lichtgrijs

Snelle verzending en makkelijk in gebruik. Door de duidelijke beschrijving heb ik ook maar een deel gebruikt. Dus mocht het nodig zijn kan ik nog weer wat maken.

Voegenreparatie Lichtgrijs

Deze voegenvuller heeft de voegen in onze douchevloer perfect hersteld. Snelle communicatie, duidelijke uitleg en supernetjes gewerkt. De vloer ziet er weer als nieuw uit en de lekkage is opgelost. Echt vakmanschap — absoluut een aanrader!

Voegenstift Donkergrijs - Antraciet

Het ziet er mooi uit het paste precies bij onze tegels en heel makkelijk aan te brengen. Heel tevreden.

Voegenstift Crèmewit

Goed spul knapt de vloer weer helemaal op !!!!!

In één woord TOP product

Voegenstift Zilvergrijs

Hebt het voor het eerst gebruikt en het is mijn goed bevallen.

Voegenstift Crèmewit

Prima product. Tip: kijk eerst goed na of de voegen nog mooi glad zijn en of er geen stukjes uit zijn, anders eerst bijwerken. Met de punt van de stift kan je er anders niet bij. Met de verf en het penseel zal het in dat geval makkelijker zijn. De stift laat je wel toe heel precies te werken.

Voegenreparatie Beige

Is de tweede kit die ik bestel. Heel makkelijk aan te brengen. Super tevreden over!

• Communicatie N.v.t.

Voegenstift Lichtgrijs

Met een goede voorbereiding ( stof- en vetvrij maken) heeft de stift ervoor gezorgd dat niet alleen deviezen weer als nieuw zijn maar dat de tegels ook veel mooier uitkomen!

Voegenverf Zilvergrijs, Kwasten

Goed mee te werken. Dekkend en structuur bewaard als werd vermeld. Goed schoon te maken droog doekje katoen of wat later maar dan vochtig gaat prima. Vlot mee te werken Handig, wel wat aan de prijs. Werken goed en goed schoon te maken.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Zilvergrijs

Goede dekking. Makkelijk te gebruiken doordat het als een stift werkt.

Voegenstift Wit

De had een losse ferfstift. Werkte toch goed De twede was perfect

Voegenstift Grijs

Works well, easy to use :)

Voegenstift Crèmewit

Super makkelijk in gebruik en snel klaar ! De voegen weer als nieuw !

Voegenstift Wit

Leek in eerste instantie best aardig maar al na ongeveer 2 lopende meter begon de punt van de stift zacht te worden en te rafelen. Vervolgens kun je hem dus ook niet meer "pompen" . Schijnbaar kun je de punt omdraaien maar dan zou ik dus met 1 stift alsnog maar ongeveer 4 meter kunnen doen terwijl er voor 60 meter verf in zou zitten. Jammer. Leek mooi.

Voegenstift Wit

Fijne stift van goede kwaliteit, zowel voor vloer als muurvoegen.

Voegenbeschermer Nanostift, Voegenreparatie Lichtgrijs

Goed spul ! Niet zo licht als verwacht maar makkelijk te verwerken. Sta versteld hoe goed dit werkt! Ik zou in de toekomst zelf het potjes bestellen omdat je lastig ziet wanneer het middel uit de stift komt. Maar waterafstotend is het zeker !

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Voegenreparatie

Best beoordeeld uit 2 leden

- Voegenstift.nl | 9.4