Voegenstift Lichtgrijs

De voegenstift werkt goed, maar we zullen een nieuwe moeten bestellen omdat het toch niet helemaal het juiste kleur is. Wel heel handig in gebruik!

Voegenstift Lichtgrijs

Mijn ervaring is dat het goed werkt, ik ben er tevreden mee.

Voegenstift Wit

Heel gebruiksvriendelijk voor een perfecte professionele afwerking. Veel tijd besparend. Aanrader!

Voegenstift Donkergrijs - Antraciet

Bij dit bedrijf krijg ik tenminste de kleur die ik bestel. Dst betekent dat ik antraciet heb besteld en ontvangen terwijl bij div andere online shops ik allerlei soorten antraciet heb besteld en telkens teleurgesteld werd. Nu helemaal blij en de voegen in de badkamer weer mooi ANTRACIET

Voegenstift Zwart

Mooie product. Eenvoudig in gebruik. De badcel vloer ziet er weer als nieuw uit. Blij mee.

Voegenstift Wit, Voegenreparatie Wit

super tevreden van dit product! gemakkelijk te gebruiken en topresultaat!

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit

Topkwaliteit en supergemakkelijk in gebruik! Ik had al een tijdje last van vergeelde voegen in de badkamer, maar dankzij Voegenstift.nl ziet alles er weer als nieuw uit! De stift is makkelijk aan te brengen, dekt uitstekend en droogt snel. Binnen enkele minuten is mijn tegelvloer heerlijk opgefrist — echt een verschil van dag en nacht! Ontzettend fijn dat er een betaalbare en snelle oplossing voor een frisse uitstraling in huis is! Ik kan het iedereen aanraden!

Voegenstift Zilvergrijs

Zoekend naar 'hoe kom ik aan de juiste voegenstift', ben ik aangelopen tegen Voegenstift.nl. Makkelijk te bestellen, reactie op bestelling en info over de toezending. Allemaal prima geregeld. Bij de voegenstift zit een duidelijke uitleg hoe er mee te werken. Eitje. Al met al dus een goede keuze!

Voegenverf Zilvergrijs

Deze voegenverf is erg zuinig aan te brengen.

Voegenstift Lichtgrijs

Zeer practisch hulpmiddel om oude voegen weer als nieuw te maken. Eenvoudig in gebruik, en na 2 uur (mischien wel eerder) was de tegelvloer weer te bruiken. Het geld waard, en snelle levering.

Voegenstift Wit

heb ze vandaag aangekregen en getest en ze werken heel goed , doet wat het moet doen , de voegen een mooi nieuw leven geven

• Communicatie N.v.t.

Voegenstift Wit

Wat een verschil dat dit product vertoont! Eenmaal je de juiste techniek onder de knie hebt is het een luxe en een gemak om het te hebben! Ik ben content!

Kitstift Wit

De siliconenkitverf is een uniep product en werkt voorals nog prima, de zwarte - vervuilde kitrand na 25 jaar gebruik is weer netjes wit, zonder opnieuw te hoeven kitten. Ik ben benieuwd hoelang de verse laag zich goed houdt. Voorals nog zeer tevreden en de stift met ingebouwd "pompje" werkt perfect.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenreparatie Lichtgrijs

Snelle levering Product nog niet gebruikt.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm

Geweldig spul die voegenstiftten en punten op voorraad. Ik raad het echt iedereen aan die de voegen wil opfrissen. Echt 5 sterren waard

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Wit

Na 1 behandeling al goed zichtbaar resultaat.

Voegenstift Beige

Handig product in gebruik. Veel geschikte kleuren.

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Fantastisch product voegen weer als nieuw alleen niet vergeten genoeg stiftjes bij te bestellen!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenverf Zilvergrijs, Kwasten, Ontvetter

Fijne verf voor voegen Mooie kwasten fijn op maat Een perfecte ontvetter

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

voldoetn de verwachtingen

Uitstekend!

Voegenstift Wit

Een beetje op de gok deze stiften gekocht (wit), niet alle vertrouwen hebbende in een super resultaat. Maar als je zorgt voor goede dekking op de voeg is het resultaat echt heel goed. Heel blij mee. Ik ging van lelijke donkergrijze voeg naar wit. Aanrader!

Voegenstift Donkergrijs - Antraciet

Prachtig resultaat met deze stift. Een echte aanrader.

Kitstift Wit

Ik vind kitstift een waardeloze product je kan de kitvoeg niet netjes inkleuren. Dan weer te veel dan weer te weinig verf uit de stift. Ik denk ook dat de kit een te gladde oppervlak is om gelijkmatig in te kleuren. Ik heb er iedergeval geen goede ervaring mee het wordt er niet mooier op.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenstift Wit

Werkt goed! Mooi resultaat.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Voegenstift.nl | 9.4