Top ervaring

Professioneel en behulpzaam. Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me welkom en serieus genomen. Ook het nakomen van afspraken en de snelle afhandeling maakten een zeer positieve indruk. Topservice waar ik positief naar terugkijk.

heel goed netjes en correct geholpen

laten je op het gemak rond kijken als er vragen zijn worden deze besproken en beantwoordt netjes en correct geholpen BRAVO

Mooie autos maar nauwelijks uitleg

Voor het eerst een elektrische auto gekocht. Nauwelijks uitleg over opladen. Zelfs gevraagd om uitleg volkswagen app maar dit kende de verkoper niet dus kon dit ook niet toe lichten.

Prettig

Nette service, direct en vlot niet langdradig.

Goed en verzorgd te woord gestaan, afspraken nagekomen. Ben nu op vakantie en hoop bij terug keer dat de andere afspraken ook nagekomen worden. Ben zeer tevreden

Ter zake kundige adviseur

Prima geholpen door een ter zake kundige adviseur, zakelijk zonder veel poespas.

zakelijk maar in orde

Goed geholpen door Joep

Tevreden

Outstanding

A shoutout to the whole team, especially to Diego for making my experience easy and for going the extra mile to complete the process of acquiring my T-Roc within a week.

super

Ruben is een zeer ervaren en betrouwbare en vriendelijk verkoper. Blij dat ik bij binnenkomst hem heb ontmoet, was in een keer vertrouwelijk gevoel

ik ben goed behandeld door uw medewerkers

Goed en deskundig geholpen

Goede ervaringen

Vriendelijke benadering

Na een afspraak voor een proefrit stond de auto buiten al klaar. De aflevering verliep geheel volgens afspraak. Ben zeer tevreden over de het geheel.

Goede voorlichting.

een tevreden klant

We hebben hier nu voor de derde keer een auto gekocht, en er altijd een goed gevoel aan overgehouden.

Goede verkoper

Helaas 1 mankement dat in mijn ogen niet opgelost is

Goed geholpen door joep

Snelle goede afhandeling, niet zo flexibel

Ik kon snel terecht en snelle aflevering. Goed contact, nette en betrouwbare omgeving. Overall fijne ervaring. Weinig flexibiliteit bij oplevering. Duurder servicepakket te duur voor jonge elektrische auto. ID.3 heeft nog gratis onderhoud. Maar verkoper weigerde op te leveren inclusief deze gratis servicebeurt omdat ik extra pakket niet afnam. Auto dus opgeleverd met service-storing lampje brandend, waarvoor ik nu apart moet terugkomen. Om alsnog gratis servicebeurt uit te laten voeren.

Goed contact

Zowel voor als na aankoop, Verkoper goed bereikbaar voor wat vragen

Makkelijk en duidelijk

Makkelijke en duidelijke service

Vriendelijk personeel

Vriendelijke jongeman. Duidelijke uitleg.

Goed geholpen

Aardige verkoper kennis van zaken

Top service

Joep is fantastisch, goede uitleg lekker vlot en geen “gladde verkoper”

Fantastisch geholpen door Diego

Wij hebben een jong occasion e-Golf aangekocht voor onze 2 zoons en zijn geholpen door Diego van Bezuije. Wij zijn echt fantastisch geholpen! Niets was Diego teveel en aan werkelijk alles werd gedacht. Ook werd er heel goed gecommuniceerd door Diego en ook de technische kennis is paraat. De auto werd geheel nagekeken, is naar de poetser geweest, gepolijst etc. etc. etc. De mate van service en klantvriendelijkheid van Diego/TB groep komen wij maar zeer zelden tegen. Het bestaat dus nog! Alle lof voor Diego hoe hij ons geholpen heeft gedurende het gehele traject!! Dank.

Prima aankoop ervaring, nazorg kan beter

prima aankoop ervaring en de auto keurig thuis afgeleverd. 2 dagen na aflevering gaat er een oranje storingslampje branden. Er is een wachttijd van 3 weken bij de werkplaats en ik kan niet eerder komen. Je kan verwachten dat er voor dit soort gevallen altijd ruimte moet zijn. Voor een aanbeveling zouden jullie de foutmelding sneller moeten oppakken / oplossen

Best beoordeeld uit 3 leden

- TB Volkswagen Halsteren | 9.1