Kwaliteit, sfeer, duidelijk, kennis

Geen gepush, open + prettige sfeer en communicatie. Prijs kwaliteit en een mooie showroom.

Onze visie met wat extra

We hebben onze droomkeuken kunnen realiseren en hij is nog mooier geworden als verwacht. Door de deskundige en vriendelijke hulp van Arno is onze visie omgetoverd in een prachtige en praktische keuken. We hebben een top ervaring met Tulp, hun expertise in keuze van materialen en apparatuur is geweldig met als resultaat een schitterend eindresultaat.

De medewerkster dacht uitstekend mee had enorme kennis van de apparatuur en was zeer creatief in het bedenken van slimme oplossingen. We hebben hier een droomkeuken die volledig naar onze wensen is gemaakt

Fijne communicatie!!

Duidelijk verhaal, netjes teruggebeld

Helemaal prima

Geen enkele moeite

Montage was super net als de bezorging

Uitstekend geholpen

Olivier is een fantastische hulp geweest. In het hele traject heeft hij bij ons stil gestaan en daar voorstellen voor gedaan. Nergens hebben we twijfel gehad aan zijn intenties en dat is wel eens anders bij verkopers. Daarnaast zijn de spullen ook nog eens heel mooi. Top!

Goede keuken maar niet compleet geïnstalleerd.

De inbouw is netjes gedaan alleen konden de handgrepen niet geplaatst worden omdat er te korte schroeven bij waren geleverd. Ook het warm en koud water is verkeerd om aangesloten. Ook de geleiding van de deuren van koelkast en vriezer zijn niet gemonteerd. Wij hopen dat dit alles deze week verholpen zal worden want a.s. zaterdag gaan wij verhuizen. Groeten Hans van Rossum. Tel 0624774111

Gewoon gaan!

Oude Tulp Keukens is na 26 jaar nog perfect in orde, alleen vanwege veranderde vloerhoogte met als gevolg een te lage werkhoogte moet er echt een nieuwe keuken in. Uiteraard weer een Tulp! Gekocht in Amsterdam Overigens, maar dit systeem zegt Heerhugowaard.

Niet de keuken die we hadden verwacht

Wij zijn erg tevreden met het montageteam, maar minder tevreden met de kwaliteit en een aantal praktische zaken. 1. Lades (zonder greep) in het midden moeten van onderen worden geopend - we moeten ons echt bukken om ze te openen. Merkwaardig in deze prijsklasse. 2.Na aanraking kasten en lades staan er vlekken op, terwijl ons het tegendeel was toegezegd. 3. Koelkast wel hoog, maar superklein 4. Geen uitleg bij uitkiezen apparatuur - voor- en nadelen 5. randen panelen hebben afwijkende kleur 6. over het algemeen teleurgesteld over de kwaliteit, bijv bij openen en sluiten kastdeuren en lades.

Eerlijke kwaliteitskeukens!

Eindelijk een keukenleverancier zonder belachelijke kortingen. De prijs is gewoon de prijs, en is praktisch gelijk aan de prijs die je bij de meeste keukenleveranciers krijgt na een hoop handjeklap en torenhoge kortingen. Bij onze zoektocht naar een mooie, kwalitatief goede keuken kwamen we bij Tulp keukens in Heerhugowaard terecht. Het viel ons meteen op dat we veel meer goede adviezen kregen dan bij de meeste concurrenten. Adviezen die we niet eerder hadden gekregen en echt iets aan hadden. Vriendelijk en meer dan voldoende tijd voor ons. Ook nog een Nederlands product gemaakt in eigen fabriek. Wat wil je nog meer? We hebben helaas wel de klantenservice in moeten schakelen vanwege een deurtje wat redelijk snel scheef begon te hangen, maar dat werd keurig en snel opgelost. Prima en vriendelijk service!

Goede keuken; slechte communicatie

De communicatie en afspraken kunnen beter. Verkooptraject was goed. Alleen na de handtekening zetten onder het koopcontract werd het minder. Met name als het ging over het terugbellen. en de slechte bereikbaarheid. Uitleg had beter gekund. Bemiddeling naar aannemer gewoon slecht. Levertijd overschreden. Daardoor bijna 3 weken zonder keuken gezeten, Plaatsing keuken met 1 man op de vrijdag. Was een fout bij de planning gemaakt. Hadden in totaal twee dagen nodig. Ophalen karton en plastic, waarvoor we betaald hadden, werd in tegenstelling tot de gemaakte afspraak pas na drie dagen opgehaald. Kortom heb veel zelf initiatief moeten nemen. Keuken was op een aantal kleine dingen niet compleet. Vanmorgen bericht gehad; komt men pas in september 2025 aanpassen. Gaat om een afstandsbediening van de verlichting een twee onderdeeltjes om de keukendeurtjes goed te sluiten. Voor een keuken van zoveel geld mag je toch ook een goede en snelle service verwachten. en niet ruim twee maanden moeten wachten. Tulp schermt met hoge kwaliteitskeukens. Helaas is dit voor de service gewoon onder de maat!

Goede communicatie, netjes gewerkt

Zeer tevreden, goede kwaliteit, netjes gewerkt. Goede communicatie. Er was wel 1 scharnier van een kastje defect, hiervoor moet een nieuwe besteld worden. Zou wellicht handig zijn als monteurs altijd wat reserve onderdelen bij zich hebben of dat die er standaard bijgeleverd worden.

Super winkel

Top ervaring

Pjotr krijgt een 10!

Hij heeft goed meegedacht en slimme oplossingen bedacht. Heel erg fijn!

goede ervaring, super!!

klantvriendelijk, fijn personeel, meedenkend, verstand van haar vak, Mooie ervaring!!

Vriendelijk en kundig

Prettige gespreken en goed geholpen bij het maken van keuzes

Demonteren van de keuken, afleveren van de spullen en het plaatsen een dikke 9!

We zijn zeer tevreden over tulp keukens. Vanaf het 1e contact tot aan het plaatsen van de keuken goede communicatie en adviezen. Top. Ook de leverancier van het marmeren werkblad was top.

Wederom top

Koop voor de 2e keer Tulp. Team, installatie en materiaal wederom professioneel.

Positief en constructief meedenken

Na het fijne advies ook een goede en prettige ervaring bij de installatie. Komen afspraken na, denken proactief mee. Hebben het eindresultaat voor ogen. Ruimen dagelijks de rommel. Nemen verantwoordelijkheid en werken alles tot in het detail zorgvuldig af.

Een hele fijne ervaring

Hele fijne monteurs die weten wat ze doen en het perfect willen uitvoeren En niet met minder genoegen nemen.

Professionele, persoonlijke aanpak

Martijn heeft alles in het werk gesteld om ons te overtuigen een Tulp keuken te kopen. De tijd, de aandacht, het meedenken en overtuigen hebben ons doen besluiten een Tulp keuken aan te schaffen. We wilden graag een keuken van Nederlandse makelij. Dat is dus gelukt

Zeer klantvriendelijke behandeling.

Gelijk de eerste kennismaking al een goed gevoel. Er werd alle tijd voor ons genomen. Rondleiding door de fabriek gehad. Wij hadden een nogal moeilijke/keuze qua kleur. Er is prima meegedacht/geholpen om onze keuken te verwezenlijken. Geen moeite te veel. Ook het traject van aanschaf/ levering/ meerwerk/ betaling duidelijk uitgelegd. Nogmaals, tot nu toe zeer tevreden!!!

Robin en Jan

Kon gemonteerd worden eerder dan gepland.

Gast vrij en vriendelijk welkom.

We werden vriendelijk en gastvrij ontvangen en er werd de tijd voor ons genomen.

Best beoordeeld uit 21 showrooms

- Tulp Keukens Woerden | 9.3

- Tulp Keukens Amsterdam | 9.2

- Tulp Keukens Middelburg | 9.1

Over Tulp Keukens

Tulp is uniek door haar eigen fabriek in Rijssen. Een fabriek waar alles mogelijk is. Onze meubelmakers werken aan de meest innovatie keukenontwerpen. Geen lopendebandwerk, maar echt maatwerk. Neem een virtueel kijkje achter de schermen of breng een bezoek aan een van onze vestigingen. Onze adviseurs staan voor u klaar om een echte Tulp voor u te ontwerpen.