Prachtige keuze keukens

Ik ben goed geholpen in de winkel bij mijn keuze door Achraf Tmim. Geduldig werden alle vragen beantwoord. Door een opvattingsfout mijnerzijds ging het bijna fout bij de montage. Maar door de mannen die de keukenspullen kwamen brengen, de montage medewerkers Droom Woonprojecten en Rob. Medewerkers van Tulpkeukens Melvin en John Luckman kwam alles goed. Complimenten voor de snelle verwerking en probleemoplossend handelen.

Zeer tevreden.

Goede informatie gekregen bij de aankoop van de keuken. De plaatsing is goed gegaan. De mensen die het werk hebben gedaan waren goede vakmannen. Ze werken harden zeer zorgvuldig en na afloop alles opgeruimd en schoon achter gelaten. Mijn complimenten!

Vanaf het allereerste moment een goed gevoel bij Tulp keukens. Professioneel en men dacht mee in mogelijkheden. Meerdere keren in de vestiging in Rijssen geweest en men nam alle tijd voor ons. Tot en met het moment van installatie en ingebruikname van de keuken, niets dan lof.

Het hele traject van ontwerp, aanschaf en montage is top verlopen. Arno en zijn collega's hebben veel tijd voor ons uitgetrokken om de keuken geheel naar wens te ontwerpen en vorm te geven. De aan Tulp gelieerde aannemer (slopen, leidingen, elektra, opbouwen, stukwerk, tegelwerk etc.) heeft snel, correct en betrouwbaar werk geleverd. De keuken is gemonteerd door een vakman die duidelijk plezier in zijn werk had. Alles werd goed afgestemd en doorgesproken en vervolgens vakkundig uitgevoerd. Het resultaat is geheel naar onze wens! Wij zijn daarom uitermate tevreden met Tulp en de aan hen gelieerde vakmensen.

Van ontwerp tot plaatsen van de keuken in een woord geweldig

we zijn op een prettige manier geholpen en al onze wensen zijn in de keuken verwerkt. De keuken is zelfs beter uitgevallen omdat we op andere oplossingen werden gewezen en deze ook kregen te zien in de showroom zodat we een nog betere keuze konden maken. De keuken is inmiddels geplaatst en is precies zo als afgesproken en ziet er dus geweldig uit. Het bedrijf die het meerwerk en de montage heeft gedaan verdient ook een compliment, vriendelijke mensen en uitstekend werk.

meer dan tevreden!!

We zijn ontzettend goed geholpen in Enschede. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Het advies was een andere opstelling wat we best spannend vonden maar het is een prachtige keuken geworden met veel meer werkruimte en sfeer. Het hele proces, van ontwerp tot levering, verliep soepel.Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en persoonlijke service.

We zijn heel fijn geholpen door Monique bij Tulp keukens Enschede. Vanaf het eerste gesprek nam ze uitgebreid de tijd om onze wensen goed te begrijpen. Al direct bij het eerste bezoek kregen we een prachtig keukenontwerp mee, waardoor we meteen een goed beeld hadden van de mogelijkheden van Tulp keukens. Er was geen enkel moment sprake van druk of opdringerigheid, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Alles verliep in een ontspannen en open sfeer, waarbij Monique met veel deskundigheid met ons meedacht. Onze ideeën zijn met zorg en creativiteit vertaald naar een ontwerp waar we ontzettend blij mee zijn. Een hele positieve ervaring en absoluut een aanrader!

Vakkundig, vriendelijk en geduldig

Vanaf mijn eerste bezoek aan de showroom was het contact met de medewerkers heel prettig: ik kreeg ideeën aangereikt, mocht stalen mee naar huis nemen, had de ruimte om nog eindeloos te dubben en aanpassen. Ook het verdere proces na de aankoop is heel zorgvuldig begeleid door Tulp. Ik ben heel tevreden en blij met het prachtige eindresultaat.

Frustrerend proces met veel fouten en slechte communicatie

Wij zijn erg ontevreden over dit bedrijf. De communicatie was vanaf het begin slecht, we werden steeds van het kastje naar de muur gestuurd en er zijn meerdere fouten gemaakt. Nadat wij dit in een eerdere review hadden gedeeld, is er contact geweest met de regiomanager. Helaas konden ze niets voor ons betekenen qua compensatie. Ze gaven toe dat het allemaal heel vervelend was en boden hun excuses aan, maar daar bleef het bij. Na alle stress, tijd en moeite voelt dat erg teleurstellend en onbevredigend. Wat er misging Bij het inmeten bleek opeens dat wij aanwezig moesten zijn – dit was nooit aan ons verteld. Het stopcontact in het eiland werd vergeten en vervolgens meerdere keren verkeerd ingetekend in zowel de tekening als het leidingschema. Op mails kregen we vaak geen reactie; onze contactpersoon bleek op vakantie zonder out-of-office. Telefonisch zijn we onvriendelijk en neerbuigend behandeld en kregen we tegenstrijdige informatie die vaak niet bleek te kloppen. De maat van de wandplank bleek verkeerd besteld te zijn. Over de tegels achter de hoge kast zijn we veel te laat geïnformeerd. Er was afgesproken dat de tegels door Tulp uitgesneden zouden worden. Helaas bleek dat wij hier achteraf dat dit niet goed doorgegeven was en dat we er extra voor moesten betalen, zonder dat dit gecommuniceerd was. We hebben meerdere keren aangegeven dat we de communicatie slecht vonden. Daarvoor kregen we excuses, maar kort daarna ging het gewoon weer mis. Onze ervaring Het hele proces heeft ons ontzettend veel tijd, energie en stress gekost. Wij hadden gekozen voor dit bedrijf vanwege de beloofde professionaliteit, maar dat is niet waargemaakt. Het is een opeenstapeling geweest van fouten, slechte communicatie en frustratie. Voor ons absoluut geen aanrader.

Duidelijke voorlichting

Duidelijke vvorlichting

Goede ontvangst en netjes te woord gestaan Af en toe twijfels maar besproken en opgelost

Thuiskomen, net als je gevoel bij je keuken

Spontaan bezoek aan dit bedrijf, juist omdat wij na drie andere bezoeken en afspraken (bij derden) er wel klaar mee waren. Echter werden we leuk spontaan te woord gestaan en vriendelijk een vervolgafspraak gemaakt. Bij het eerste gesprek (ons vervolg afspraak); alles verliep voorspoedig en soepel & ontspannen. De besluitvorming ging super snel. Mede omdat wij ook exact wisten wat we zochten, en de plattegronden mee hadden genomen. Kijk, zo kan je dus ook geholpen worden ;-) Gaat dit dan onze derde Tulp keuken worden? Ja! dat is het inderdaad. Nu wachten tot levering .... goh, dit voelt wederom goed!

Fantastisch

Goed geholpen in de showroom. Werd fijn meegedacht en ruim de tijd genomen om alles samen te stellen. Aflevering prima en monteur Rene, GEWELDIG! Heel blij met het resultaat.

Prettig geholpen en alles is bespreekbaar.

De verkopers namen ruim de tijd en hadden kennis van zaken. Ook ideeën en oplossingen waren ruim voor handen.

Goede service en afspraken

Keurig geregeld alles

Luisterende, meedenkende en probleemoplossende medewerkers.

Het luisteren naar onze persoonlijke wensen resulteerde in een basis welke niet in onze portemonnee paste. Door aanpassing op advies van de verkoper en later de inmeter was het derde ontwerp precies wat we wilden op het maximum van ons budget.

Kwaliteit, niet alleen de keukens, maar ook de medewerkers

Men laat je rustig rondkijken zonder op te dringen. De opsommingen welke eisen je hebt en welke wensen er liggen heeft gemaakt dat wij een fantastische keuken hebben uitgezocht en besteld. Het loslaten van bestaande patronen maakt dat er een verrassend nieuw ontwerp ligt!

Zeer tevreden. Denken mee en beantwoorden snel de vragen.

De verkoper/-ster begreep uitstekend onze wensen en dacht goed mee met de mogelijkheden voor onze keuken en binnen ons budget. Prima service en uitstekende levering en plaatsing van onze keuken. Voor ons krijgen ze een dikke 10!

Kwaliteit, sfeer, duidelijk, kennis

Geen gepush, open + prettige sfeer en communicatie. Prijs kwaliteit en een mooie showroom.

Onze visie met wat extra

We hebben onze droomkeuken kunnen realiseren en hij is nog mooier geworden als verwacht. Door de deskundige en vriendelijke hulp van Arno is onze visie omgetoverd in een prachtige en praktische keuken. We hebben een top ervaring met Tulp, hun expertise in keuze van materialen en apparatuur is geweldig met als resultaat een schitterend eindresultaat.

De medewerkster dacht uitstekend mee had enorme kennis van de apparatuur en was zeer creatief in het bedenken van slimme oplossingen. We hebben hier een droomkeuken die volledig naar onze wensen is gemaakt

Fijne communicatie!!

Duidelijk verhaal, netjes teruggebeld

Helemaal prima

Geen enkele moeite

Montage was super net als de bezorging

Uitstekend geholpen

Olivier is een fantastische hulp geweest. In het hele traject heeft hij bij ons stil gestaan en daar voorstellen voor gedaan. Nergens hebben we twijfel gehad aan zijn intenties en dat is wel eens anders bij verkopers. Daarnaast zijn de spullen ook nog eens heel mooi. Top!

Best beoordeeld uit 21 showrooms

- Tulp Keukens Middelburg | 9.2

- Tulp Keukens Rotterdam | 9.2

- Tulp Keukens Woerden | 9.1

Over Tulp Keukens

Tulp is uniek door haar eigen fabriek in Rijssen. Een fabriek waar alles mogelijk is. Onze meubelmakers werken aan de meest innovatie keukenontwerpen. Geen lopendebandwerk, maar echt maatwerk. Neem een virtueel kijkje achter de schermen of breng een bezoek aan een van onze vestigingen. Onze adviseurs staan voor u klaar om een echte Tulp voor u te ontwerpen.