Prima service, snelle service

Prima service. Snelle service. Zeer klantvriendelijk

Altijd vriendelijke en goede service

Ik denk dat wij al 30 jaar bij Renault komen en voor zover ik mij kan herinneren nooit een slechte ervaring gehad. Dus dat zegt genoeg.

Geweldige service

Geweldige service

Prettig... Deskundig... Prima prijs/kwaliteit verhouding

Prettige ontvangst Duidelijke uitleg Luisterend oor

Ik ben heel lang klant bij Stokman Alkmaar, ben verhuisd naar Friesland maar blijf nog steeds klant, de service is daar uitstekend, vriendelijk personeel etc

Vriendelijk, kennis van zaken. Meedenken

Professioneel

Aftersales team. Altijd vriendelijk, behulpzaam,

Fijn ontvangen, goed geholpen, heerlijke koffie, kortom erg tevreden.

Prima Service

Ik ben altijd zeer tevreden als ik mijn auto voor een onderhoudsbeurt langs breng. Alles word altijd prima geregeld.

Goed en deskundig door de verkoper behandeld

Plezierig en deskundig behandeld door de verkoper hij nam voldoende tijd voor ons

Vlotte behandeling

Even wachten op de servicebeurt is goed te doen met de leesportefeuille en de kranten in de het genot van lekkere koffie en een plakje cake.

Vriendelijke mensen en snel geregeld

Alle verwachtingen overtroffen

Bij de aanschaf van een occasion zijn wij vanaf het begin af aan fantastisch bijgestaan door John. Hij was geduldig, niet opdringerig, en beantwoordde al onze vragen met humor. We hadden aangegeven dat we de auto het liefst zo snel mogelijk wilden meenemen, maar door drukte moesten we eigenlijk 4 weken wachten op de aflevering of kregen we de keuze de auto alvast mee te nemen om later terug te komen voor de laatste check. Uiteindelijk gekozen om de auto over 4 weken mee te nemen. Maar door het fijne meedenken werden we later toch nog gebeld dat de auto eerder afgeleverd kon worden ondanks de drukte. Het scheelde niet veel met de aanvankelijke afleverdatum, maar het was erg prettig dat er blijkbaar ook tussendoor nog werd gedacht aan onze wensen. Tijdens de aflevering werden we weer fijn bijgestaan, werden eigenschappen van de auto uitgelegd, en al met al was alles snel afgehandeld. Een laatste blijk van de goede service was dat we een paar dagen na de aflevering nog werden gebeld voor een nieuwe sleutel voor de auto ter vervanging van een oude. Dit hadden we niet verwacht, maar was wel welkom. Echt een topervaring en alle lof voor deze vestiging!

Wij zijn prima geholpen.

Oke

Super vriendelijk en accuraat

Voel me altijd zeer welkom en nooit bezwaard als ik eventueel met een probleempje kom. Voor mij nog nooit een negatief moment meegemaakt.

Perfecte service

Kon mooi werken tijdens de reparatie

Vriendelijk personeel en prima service.

Onderhoud is prima. Ik heb nog nooit klachten gehad. De medewerkers zijn heel eerlijk in hun advies, waarbij overbodige werkzaamheden worden afgeraden en je dus niets te veel betaald na een onderhoudsbeurt. En je krijgt je auto weer helemaal gereinigd mee naar huis. Topservice!

uitmunde service, zeer goed vakbekwaam personeel, luisteren heel goed naar wensen

personeel op en top vriendelijk. Verkoper luistert zeer goed naar je wensen. zeer goede uitstekende service, erg vriendelijk/behulpzaam. vakbekwaam personeel. Absoluut aan te raden!!

Zeer gespecialiseerde monteurs. Vriendelijk ontvangen. Houd ons goed op de hoogte. Stokman alkmaar zeer aan te bevelen. Een dikke 10 .

Teleurstellend

Ik had vandaag een afspraak staan om mijn nieuwe sleutel op te halen en laten inleren. Dit is prima gedaan want het werkt. Maar ik krijg mijn auto terug en ik zie gelijk bij het instappen dat mijn deurpaneel beschadigd is allemaal gatjes,sneetjes,krassen en halen in het leer. De witte voering van de bekleding viel gelijk op tegen het zwarte leer. Heb ze er gelijk op gewezen en de monteur werdt er bij gehaald en die zegt gelijk dat ie het niet heeft gedaan. Het zal je gordel wel geweest zijn. Nou dit is echt onmogelijk. Er werdt gezegd dat het al zo was maar voor ik bij ze kwam zat er zeker geen schade op mijn deurpaneel op die plek. Dus dit wordt een getouw trek denk ik. Maar ik laat dit niet zo maar gaan want ik heb de auto net iets meer als een maand. Dus mijn ervaring met dit bedrijf is jammer genoeg negatief.

Vrijdag 8 december mijn mooie Renault captur occasion opgehaald en de auto was eerder rijklaar gemaakt dan ik dacht. Hierbij wil ik dhr. Thieme hartelijk bedanken voor de snelle afwikkeling…. en de auto rijdt SUPER

Excellent!!!

Altijd vriendelijk. Altijd duidelijk. Altijd zorgvuldig

Goede en deskundig personeel

Grote klantvriendelijkheid en een zeer goede en snelle infoverstrekking. Hier zal het absoluut niet aan liggen. Top! Ondanks de grote scala aan modellen, zit er simpelweg geen model naar mijn voorkeur. Het ligt dus niet aan het personeel.

Klantvriendelijk

Mijn Capture nu een jaar oud en Moest een onderhoudsbeurt. Op verzoek een auto meegekregen en mijn auto ruim op tijd klaar. Moest wel erg wennen aan de humor van 1 van de medewerkers met gelijke munt terug betalen dan maar verder fijne gasten alleen jammer dat ik de monteurs nooit zie dat zijn toch de mannen en vrouwen die dit doen

Best beoordeeld uit 3 leden

- Stokman Den Helder B.V. | 9.8