Topservice

Vandaag onze nieuwe auto opgehaald. Van begin tot eind een prima ervaring. Fijn te woord gestaan, eerlijk verhaal, alles gegaan zoals afgesproken. Heel tevreden.

Zo blij met onze Duster journey 140 hybride

In het verleden dacia gereden,maar een leuke aanbieding vw t cross heeft ons doen veranderen van spijs,maar dealer en 3 cilinder motor beviel heel slecht,dus terug naar de bereikbare dealer Stokman,super geadviseerd door Marscha Barten. De viercilinder Duster,automaat hybride 140 pk is een ,voor ons,een verademing, zo blij.

Een fijne garage met oog voor de klant.

Ik ben al sinds 2012 toen ik in Alkmaar kwam wonen klant bij Stokman Alkmaar. Een fijne garage met met vriendelijke medewerkers met oog voor de klant. Ik heb hier auto’s gekocht en geleased. Vandaag mijn Arkana RS ingeleverd bij mevrouw Marscha Barten die mij destijds bij het leasen van de auto en ook weer vandaag uitstekend heeft geholpen. Dit geldt overigens voor alle medewerkers (verkoop en onderhoud) waar ik contact mee heb (gehad). Kortom een fijne garage!

Klant voorop

Denken mee, verdiepen zich in de klant en kijken verder dan wat de klant meld. We kwamen binnen voor een andere auto maar de verkoopster begreep feilloos wat voor ons een betere keuze was

Tevreden

Vriendelijk personeel. Komen afspraken na.

Er werd meegedacht

Er werd geluisterd naar onze wensen en meegedacht over mogelijkheden. We konden alles vragen en zeggen. Niets was te gek.

vriendelijk en deskundig

uitvoerige uitleg over APK en noodzakelijk afspraak voor reparatie

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Zeer goede ervaring met de adviezen die gegeven werden, en er werd goed met ons mee gedacht over onze wensen.

Uitstekende service

Zeer tevreden over de service,

Uitstekend geholpen door Marsch

Prettig klantcontact. Alle zaken snel en goed afgehandeld.

Snelle service!

Ondanks de vakantieperiode zijn wij heel snel geholpen. Heel fijn!

Al 35 jaar uitstekend geholpen.

Nooit problemen

Uitstekende service!!!!!!!

Ik heb mijn Renault Espace voor het eerst laten onderhouden bij Renault Stokman. Wat een vriendelijke ontvangst en uitstekende service! Het personeel denkt echt met je mee – vóór, tijdens en na de servicebeurt. Ze zijn eerlijk en rekenen geen onnodige kosten. Ik ben superblij en kom zeker terug zolang ik Renault rijd! En het mooiste is: ze zijn helemaal niet duur – en dat hoeft ook niet, toch? :)

Weer prima geholpen

Goede service en snel en goed geholpen. Ook weer een goed advies gehad van Fred. Gaan hem straks missen maar hoop dat zijn opvolger op de zelfde goede manier service gast verlenen. Heb daar wel vertrouwen in.

Top bedrijf met een top service!!!

Wij hebben onze nieuwe Renault Megane E-Tech Esprit Alpine bij Stokman in Alkmaar besteld. Met 3 weken konden wij al rijden in onze nieuwe auto,mega snel geregeld en geleverd en wat een leuk contact..super!!! Team Stokman en met name Marscha Barten,namens ons ontzettend bedankt,wij gaan genieten van onze nieuwe Renault

Gezellige en goed geïnformeerd door verkoper

Vakkundig & vertrouwd: Service met een glimlach

Ik ben zeer tevreden over de service van deze autogarage. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het personeel is duidelijk klantgericht: ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en denken mee over de beste oplossing, zonder opdringerig te zijn. De kwaliteit van het uitgevoerde werk was uitstekend en mijn auto was op tijd klaar, zoals afgesproken. Kortom, een betrouwbare en vakkundige garage waar je met een gerust hart je auto aan toevertrouwt.

Prima in orde

Oké

Eerlijke en duidelijke communicatie

Prettig ontvangen in de showroom. Duidelijk aangegeven dat ik oriënterend was. Waren niet opdringerig en ben met de juiste info naar buiten gelopen. Professioneel en kundig!!

Goede ontvangst direct geholpen, kon auto al weer snel ophalen service en apk keuring, top

Professioneel advies en duidelijke uitleg

Tijdens onze oriëntatie zijn we gastvrij ontvangen en goed geadviseerd. Het ophalen van de auto was een feestje. Zo leuk dat de auto wordt onthuld en een heerlijke goodiebag. Goede uitleg en leuk dat er naar een paar dagen nog even werd gebeld met de vraag of het goed ging met de nieuwe auto. Goede ervaring. Met vriendelijke groet, Trudy Blom

Vandaag mijn nieuwe Dacia Duster opgehaald dit is mijn 2de auto die ik bij Stokman Alkmaar heb gekocht. Beide keren ben ik geholpen door Marscha Barten. Net als de eerst auto een Sandero Stepway als mijn nieuwe Duster altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Marscha neemt altijd genoeg tijd voor je als klant en bespreekt alles over de auto wat je vragen ook zijn. Zelfs als je geen afspraak heb maar alleen voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt en je loopt door de showroom maakt ze altijd even tijd voor een praatje. Vandaag ook weer alles tot in de puntjes geregeld en Heel blij met mijn nieuwe aanschaf.

Alles keurig volgens afspraak.

Probleem met gebruik van leen auto (niet in contract) werd keurig opgelost.

Geweldig, zoals altijd

Vriendelijk en professioneel geholpen, kreeg voldoende tekst en uitleg over wat er ging gebeuren .

Buitengewoon

Zeer vriendelijke ontvangst. Prima uitleg van de werkzaamheden en nota. Heel fijne haal- en brengservice. Van tevoren waarschuwing en overleg over noodzakelijke (dure) vervanging. Kortom: niks anders dan grote LOF! Beoordeling: TIEN PLUS!

Best beoordeeld uit 3 leden

- Stokman Den Helder B.V. | 9.7