ScriptieMaster heeft mij heel erg geholpen! Ik kreeg als begeleider Amanda aangewezen en eigenlijk voelde ik al meteen een goede klik met haar. Ze was enthousiast om te beginnen en maakte mij hierdoor ook enthousiast om aan mijn scriptie te werken en deze nog beter te maken. De communicatie verliep heel soepel en de afspraken werden duidelijk nageleefd! Ik heb mijn cijfer voor mijn scriptie helaas nog niet terug, dus ik weet niet of ik mijn scriptie al gehaald heb, maar ik ben erg blij met de verkregen hulp en ik ben erg blij dat ik samen met Amanda mijn scriptie (hopelijk) heb kunnen verbeteren :)

• Scriptiebegeleider

Zeer helpende en gestructureerde hulp en feedback van een bekwame begeleider.

Ik had direct na ons eerste gesprek een gevoel van opluchting, door de heldere uitleg, en merkbare kennis van zaken. Waar ik zelf min of meer door de bomen het bos niet meer zag, waren de feedback en tips van Amanda direct al een hele verheldering. Ik kijk wat dat betreft ook met vertrouwen tegemoet naar de komende tijd.

• Scriptiebegeleider

De begeleiding van mijn begeleider via ScriptieMaster was top. Gitta hielp me als ik vastliep en dacht altijd met me mee. Hierdoor heb ik de stap kunnen zetten om toch mijn scriptie af te ronden en daardoor zelfs af te studeren.

• Scriptiebegeleider

De samenwerking met Amanda heb ik als zeer prettig ervaren. Ze helpt met sparren als je ergens niet uit komt. Ook komt ze de afgesproken deadlines na.

• Scriptiebegeleider

Een nauwe samenwerking en een duidelijk overzicht

Het was een erg fijne samenwerking met Yara. Ik denk niet dat ik het zonder zou hebben gehaald. Het boodt mij een overzicht die ik niet kreeg van school. Ik kon hierdoor gestructureerd aan het werk en kon sessie voor sessie mijn scriptie invullen. Ik moest helemaal opnieuw beginnen en kreeg geen ondersteuning vanuit school, dus dit was echt ideaal. De samenwerking was regelmatig en vrij in te vullen. Het ging altijd in overleg en je hebt er zelf volledig zeggenschap over. Het blijft natuurlijk wel zelf keihard werken, maar de begeleiding zorgt er wel voor dat het werk behapbaar blijft. De inschatting van scriptie master, qua hoeveel uren ik nodig zou hebben, was uiteindelijk niet helemaal correct. Het is namelijk best prijzig, dus dat was voor mij wel een enorme drempel elke keer. Los daarvan was de ondersteuning van Yara echt ontzettend fijn en constructief. Zonder haar was het me niet gelukt en ik ben haar enorm dankbaar!

• Scriptiebegeleider

Heel waardevol; het gaf me structuur, inspiratie en vertrouwen.

De scriptiemaster gaf me precies wat ik nodig had om mijn scriptie voor de opleiding tot docent Nederlands af te ronden: duidelijke structuur, heldere deadlines en waardevolle begeleiding. Amanda speelde hierin een grote rol. Haar feedback was scherp, eerlijk en altijd gericht op verbetering, zonder ontmoedigend te zijn. Ze gaf praktische tips over mijn aanpak en hielp me om lastige keuzes te maken in wat wel of niet in mijn scriptie thuishoorde. Dat hielp me enorm om hoofd- en bijzaken te scheiden. Bovendien zorgden de vaste contactmomenten voor een fijne stok achter de deur; het hielp me om in een goed werkritme te blijven en niet te blijven hangen in twijfel. Kortom: dankzij de scriptiemaster én Amanda’s begeleiding heb ik met vertrouwen en voldoening mijn scriptie kunnen afronden.

Verschrikkelijke klantenservice, wacht al 5 dagen op samenvatting

Ik heb 5 dagen geleden twee ONLINE samenvattingen besteld. Deze zijn nooit verschenen bij mijn samenvattingen. Na meermaals mailen en appen (je kan niet bellen) heb ik na 5 dagen reactie gekregen dat volgens hun systeem ze online zouden moeten staan. Mijn tentamen is inmiddels morgen dus ik wil graag mijn geld terug, alleen ik krijg maar geen reactie. ONTZETTEND SLECHTE KLANTENSERVICE.

Amanda is ongelofelijk goed

Super goed, super snel!

Hele fijne begeleider!

Amanda is een hele fijne begeleider. Ze geeft duidelijke feedback reageert snel op mailtjes en is goed bereikbaar. Ik heb tot dusver al veel progressie gemaakt met z’n scriptie dankzij Amanda!

• Scriptiebegeleider

Prima begeleiding door Amanda!

Door de begeleiding begrijp ik sneller wat er van mij verwacht wordt. En kan ik sneller voldoen aan de eisen en leer ik snel. Een aanrader!

• Scriptiebegeleider

Fijne, gezellige en consistente begeleiding

Amanda heeft mij vooral geholpen met sparren en alle puntjes op de i perfect krijgen. Ik heb veel aan haar gehad met he vormen van mijn scriptie. Daarnaast geeft ze goede duidelijke feedback en is ze erg behulpzaam met nakijken van teksten, APA en verwerken van informatie. Buiten alle vaardigheden om was het ook gewoon erg fijn om dingen te kunnen bespreken. Door met haar over mijn scriptie te praten kreeg ik er op lage momenten toch meer zelfvertrouwen in.

• Scriptiebegeleider

Geweldig, uitstekend geholpen en het was een fijne ervaring.

Amanda is een geweldige begeleidster, ze helpt je en staat altijd voor je klaar. Ze zorgt voor een goed schema en duidelijke feedback. Wanneer je vastloopt helpt ze je goed en ze is ook geïnteresseerd in wat je doet, wat helpt om elkaar goed te begrijpen.

Handige app

Superchille app waarbij je heel simpel feedback kan geven, je krijgt dan ook supersnle reactie, echt top!

Heel prettig

Ik zag erg op tegen het beginnen aan mijn scriptie en heb daarom op voorhand hulp ingeschakeld. Gitta was mijn begeleider en ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Ze luisterde goed naar mijn behoeften en bood de juiste ondersteuning. Vooral het begrijpen van de verwachtingen vond ik lastig maar Gitta hielp mij hierbij door samen naar feedback te kijken en structuur aan te brengen in mijn opzet. Dankzij haar begeleiding wist ik precies wat er van mij werd verwacht en kon ik mijn scriptie succesvol afronden.

Lage kwaliteit samenvattingen

Er wordt niet eens de moeite genomen om de stof van vorig jaar te updaten in vele hoofdstukken. Erg kwalijk gezien het om een geneeskunde studie gaat. Je moet dus zelf alsnog de stof naast de samenvatting houden om te kijken wat er nog klopt. Kost ontzettend veel tijd. Als je dit aangeeft dan moet je zelf de fouten online indienen via hun eigen portaal. Schandalig dat ze hun eigen klanten dus GRATIS het vuile werk laten opknappen.

Ik heb geluk gehad dat ik deze vorm van begeleiding heb gevonden!

Amanda is mijn begeleider en wat ik vooral fijn vind is dat er tussendoor aan mij word gevraagd hoe het gaat! En ook dat ik altijd om hulp kan vragen via de mail. Ze geeft niet alleen feedback, maar ook specifiek wat je kan doen/moet invullen om het te verbeteren. Erg fijn en behulpzaam

Heel positief

Het starten van mijn eindopdracht was een flinke uitdaging. Ik had moeite om goed te begrijpen wat er precies van mij werd verwacht, waardoor ik twijfelde over hoe ik verder moest. Na enige aarzeling besloot ik hulp in te schakelen bij Studie Master, en dat bleek een uitstekende keuze. Mijn begeleider, Amanda, heeft me vanaf het begin op een prettige en professionele manier ondersteund. Ze reageert snel op mijn vragen, komt haar afspraken na en geeft heldere, concrete feedback. Dankzij haar tips boek ik eindelijk vooruitgang. Dit heeft niet alleen mijn zelfvertrouwen vergroot, maar ook mijn motivatie om mijn studie vlot af te ronden. Kortom, ik ben erg tevreden over de begeleiding van Amanda. Haar deskundigheid helpt mij echt. Dankzij deze ondersteuning heb ik goede hoop om mijn studie ruim voor de zomer af te ronden!

Hele fijne samenwerking

Fijn om nog even een dubbele check te hebben gehad en eventuele verbeter punten. Heldere uitleg en fijne samenwerking.

• Scriptiebegeleider

Mijn ervaring met Amanda als begeleider is positief. Er wordt een schema opgemaakt wat ondersteunend is. Verder wordt er feedback gegeven die begrijpelijk is.

Goede samenvattingen

Goede samenvattingen voor Rechten in Leiden! Nooit colleges gevolgd, nooit literatuur gelezen, alleen Slim Academy gebruikt met succes!

Chill

Nog even snel besteld voor de kerst, was op tijd binnen, nu bikkelen voor het tentamen.

Goede samenvattingen, up to date

Gewoon handig, helpt altijd bij het tentamen en is up to date. Ik gebruik ze naast mijn eigen samenvattingen.

Top en leerzame begeleiding!

Ik vind mijn begeleiding erg fijn. Alles is heel structureel en leerzaam waardoor ik goed op weg kan gaan. Amanda geeft een goede begeleiding en kan bij vragen altijd bij haar terecht. Dus alles is top.

Hele fijne samenwerking!!

Amanda heeft ons super snel en super goed geholpen. Toen wij haar hulp inhuurde hadden we nog maar een aantal weken voordat de scriptie ingeleverd moest worden, Amanda had gelukkig snel en veel tijd om goeie gerichte feedback te geven en de rode draad van ons onderzoek terug te vinden.

Zeer prettig

Toen ik scriptiemaster inschakelde was ik even vastgelopen in het schrijven van mijn scriptie. Amanda heeft mij toen geholpen om weer richting te geven door samen een planning te maken. Dit maakte dat de ‘berg’ waar ik tegenop zag, kleine behapbare heuveltjes werden. Haar feedback was concreet en helpend. Zo kwam ik elke week een stapje verder. Amanda deed dit op een rustige en prettige manier, dit bracht structuur en rust. Zeker een aanrader!

Best beoordeeld uit 2 leden

- ScriptieMaster | 9.1