ScriptieMaster heeft mij heel erg geholpen! Ik kreeg als begeleider Amanda aangewezen en eigenlijk voelde ik al meteen een goede klik met haar. Ze was enthousiast om te beginnen en maakte mij hierdoor ook enthousiast om aan mijn scriptie te werken en deze nog beter te maken. De communicatie verliep heel soepel en de afspraken werden duidelijk nageleefd! Ik heb mijn cijfer voor mijn scriptie helaas nog niet terug, dus ik weet niet of ik mijn scriptie al gehaald heb, maar ik ben erg blij met de verkregen hulp en ik ben erg blij dat ik samen met Amanda mijn scriptie (hopelijk) heb kunnen verbeteren :)
Ik had direct na ons eerste gesprek een gevoel van opluchting, door de heldere uitleg, en merkbare kennis van zaken. Waar ik zelf min of meer door de bomen het bos niet meer zag, waren de feedback en tips van Amanda direct al een hele verheldering. Ik kijk wat dat betreft ook met vertrouwen tegemoet naar de komende tijd.
De begeleiding van mijn begeleider via ScriptieMaster was top. Gitta hielp me als ik vastliep en dacht altijd met me mee. Hierdoor heb ik de stap kunnen zetten om toch mijn scriptie af te ronden en daardoor zelfs af te studeren.
De samenwerking met Amanda heb ik als zeer prettig ervaren. Ze helpt met sparren als je ergens niet uit komt. Ook komt ze de afgesproken deadlines na.
Hi Nina, bedankt voor je mooie review. Top om te horen dat je de begeleiding van Amanda zo fijn vond!
Het was een erg fijne samenwerking met Yara. Ik denk niet dat ik het zonder zou hebben gehaald. Het boodt mij een overzicht die ik niet kreeg van school. Ik kon hierdoor gestructureerd aan het werk en kon sessie voor sessie mijn scriptie invullen. Ik moest helemaal opnieuw beginnen en kreeg geen ondersteuning vanuit school, dus dit was echt ideaal. De samenwerking was regelmatig en vrij in te vullen. Het ging altijd in overleg en je hebt er zelf volledig zeggenschap over. Het blijft natuurlijk wel zelf keihard werken, maar de begeleiding zorgt er wel voor dat het werk behapbaar blijft. De inschatting van scriptie master, qua hoeveel uren ik nodig zou hebben, was uiteindelijk niet helemaal correct. Het is namelijk best prijzig, dus dat was voor mij wel een enorme drempel elke keer. Los daarvan was de ondersteuning van Yara echt ontzettend fijn en constructief. Zonder haar was het me niet gelukt en ik ben haar enorm dankbaar!
Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! Wat goed om te horen dat je de samenwerking met Yara als zo prettig en waardevol hebt ervaren, zeker in een periode waarin je weinig steun vanuit school kreeg en zelfs opnieuw moest beginnen. We begrijpen dat dit een flinke uitdaging was, en we zijn blij dat onze begeleiding je structuur en houvast kon bieden in dat proces. We waarderen ook jouw feedback over de inschatting van het aantal benodigde uren. We proberen dit altijd zo nauwkeurig mogelijk te doen, maar het blijft afhankelijk van hoe het scriptietraject verloopt. We nemen je ervaring zeker mee om dit in de toekomst nog beter af te stemmen. Veel succes met de volgende stappen!
De scriptiemaster gaf me precies wat ik nodig had om mijn scriptie voor de opleiding tot docent Nederlands af te ronden: duidelijke structuur, heldere deadlines en waardevolle begeleiding. Amanda speelde hierin een grote rol. Haar feedback was scherp, eerlijk en altijd gericht op verbetering, zonder ontmoedigend te zijn. Ze gaf praktische tips over mijn aanpak en hielp me om lastige keuzes te maken in wat wel of niet in mijn scriptie thuishoorde. Dat hielp me enorm om hoofd- en bijzaken te scheiden. Bovendien zorgden de vaste contactmomenten voor een fijne stok achter de deur; het hielp me om in een goed werkritme te blijven en niet te blijven hangen in twijfel. Kortom: dankzij de scriptiemaster én Amanda’s begeleiding heb ik met vertrouwen en voldoening mijn scriptie kunnen afronden.
Hi Gilli, wat fijn om te lezen dat je zoveel aan de begeleiding hebt gehad en met vertrouwen je scriptie hebt kunnen afronden. Bedankt voor je mooie review!
Ik heb 5 dagen geleden twee ONLINE samenvattingen besteld. Deze zijn nooit verschenen bij mijn samenvattingen. Na meermaals mailen en appen (je kan niet bellen) heb ik na 5 dagen reactie gekregen dat volgens hun systeem ze online zouden moeten staan. Mijn tentamen is inmiddels morgen dus ik wil graag mijn geld terug, alleen ik krijg maar geen reactie. ONTZETTEND SLECHTE KLANTENSERVICE.
Hi Suze, Vervelend dat je niet tevreden bent met onze service! Ik zie dat jij ons ook hebt gemaild. Wij zullen jou daar verder helpen om tot een goede oplossing te komen!
Super goed, super snel!
Hi Milda, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je de begeleiding zo positief ervaart!
Amanda is een hele fijne begeleider. Ze geeft duidelijke feedback reageert snel op mailtjes en is goed bereikbaar. Ik heb tot dusver al veel progressie gemaakt met z’n scriptie dankzij Amanda!
Hi Joyce, bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn dat Amanda je zo goed heeft kunnen helpen!
Door de begeleiding begrijp ik sneller wat er van mij verwacht wordt. En kan ik sneller voldoen aan de eisen en leer ik snel. Een aanrader!
Hi Alie, bedankt voor je review. Super fijn om te horen dat de begeleiding je zo goed is bevallen!
Amanda heeft mij vooral geholpen met sparren en alle puntjes op de i perfect krijgen. Ik heb veel aan haar gehad met he vormen van mijn scriptie. Daarnaast geeft ze goede duidelijke feedback en is ze erg behulpzaam met nakijken van teksten, APA en verwerken van informatie. Buiten alle vaardigheden om was het ook gewoon erg fijn om dingen te kunnen bespreken. Door met haar over mijn scriptie te praten kreeg ik er op lage momenten toch meer zelfvertrouwen in.
Hi Angela, bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Goed om te horen dat het jou echt geholpen heeft en dit ervoor heeft gezorgd dat je meer zelfvertrouwen kreeg!
Amanda is een geweldige begeleidster, ze helpt je en staat altijd voor je klaar. Ze zorgt voor een goed schema en duidelijke feedback. Wanneer je vastloopt helpt ze je goed en ze is ook geïnteresseerd in wat je doet, wat helpt om elkaar goed te begrijpen.
Hi Sam, bedankt voor het delen van jouw ervaring! Wat fijn om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad met Amanda. We vinden het belangrijk dat onze begeleiders niet alleen inhoudelijk sterk zijn, maar ook echt meedenken en betrokken zijn bij het proces. Mooi om te horen dat dit voor jou het verschil heeft gemaakt!
Superchille app waarbij je heel simpel feedback kan geven, je krijgt dan ook supersnle reactie, echt top!
Hi Melanie, wat fijn om te horen dat onze app je zo goed bevalt :)
Ik zag erg op tegen het beginnen aan mijn scriptie en heb daarom op voorhand hulp ingeschakeld. Gitta was mijn begeleider en ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Ze luisterde goed naar mijn behoeften en bood de juiste ondersteuning. Vooral het begrijpen van de verwachtingen vond ik lastig maar Gitta hielp mij hierbij door samen naar feedback te kijken en structuur aan te brengen in mijn opzet. Dankzij haar begeleiding wist ik precies wat er van mij werd verwacht en kon ik mijn scriptie succesvol afronden.
Hi Roos, bedankt voor je mooie review! Fijn dat Gitta je helderheid en structuur kon bieden, waardoor je je scriptie succesvol hebt afgerond. Gefeliciteerd!
Er wordt niet eens de moeite genomen om de stof van vorig jaar te updaten in vele hoofdstukken. Erg kwalijk gezien het om een geneeskunde studie gaat. Je moet dus zelf alsnog de stof naast de samenvatting houden om te kijken wat er nog klopt. Kost ontzettend veel tijd. Als je dit aangeeft dan moet je zelf de fouten online indienen via hun eigen portaal. Schandalig dat ze hun eigen klanten dus GRATIS het vuile werk laten opknappen.
Hi Sama, vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze samenvattingen. Wij horen graag om welke boekjes dit gaat, zodat wij dit kunnen aangeven bij de studiemanager. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat er fouten staan in de samenvattingen. De tool om fouten aan te geven in de app hebben wij juist in het leven gebracht om op een snellere wijze klanten te helpen die fouten hebben geconstateerd. Dit hebben wij juist gedaan met goede bedoelingen en daarom vinden wij het ook jammer dat jij dit anders ervaart. We helpen je graag verder! Je kan ons ook mailen naar [email protected], zodat we gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen.
Amanda is mijn begeleider en wat ik vooral fijn vind is dat er tussendoor aan mij word gevraagd hoe het gaat! En ook dat ik altijd om hulp kan vragen via de mail. Ze geeft niet alleen feedback, maar ook specifiek wat je kan doen/moet invullen om het te verbeteren. Erg fijn en behulpzaam
Hi Sharon, super om te horen dat de begeleiding en de persoonlijke aanpak zo goed bevallen. Heel veel succes met de rest van je traject!
Het starten van mijn eindopdracht was een flinke uitdaging. Ik had moeite om goed te begrijpen wat er precies van mij werd verwacht, waardoor ik twijfelde over hoe ik verder moest. Na enige aarzeling besloot ik hulp in te schakelen bij Studie Master, en dat bleek een uitstekende keuze. Mijn begeleider, Amanda, heeft me vanaf het begin op een prettige en professionele manier ondersteund. Ze reageert snel op mijn vragen, komt haar afspraken na en geeft heldere, concrete feedback. Dankzij haar tips boek ik eindelijk vooruitgang. Dit heeft niet alleen mijn zelfvertrouwen vergroot, maar ook mijn motivatie om mijn studie vlot af te ronden. Kortom, ik ben erg tevreden over de begeleiding van Amanda. Haar deskundigheid helpt mij echt. Dankzij deze ondersteuning heb ik goede hoop om mijn studie ruim voor de zomer af te ronden!
Hi Jolanda, wat een mooie beoordeling! Superfijn om te horen dat Amanda je zo goed heeft kunnen helpen en dat je weer met vertrouwen en motivatie verder kunt. Heel veel succes met de laatste loodjes!
Fijn om nog even een dubbele check te hebben gehad en eventuele verbeter punten. Heldere uitleg en fijne samenwerking.
Hi Demy, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de samenwerking :)
Mijn ervaring met Amanda als begeleider is positief. Er wordt een schema opgemaakt wat ondersteunend is. Verder wordt er feedback gegeven die begrijpelijk is.
Fijn om te horen! Bedankt voor je beoordeling, mooi dat het schema en de feedback je goed hebben geholpen!
Goede samenvattingen voor Rechten in Leiden! Nooit colleges gevolgd, nooit literatuur gelezen, alleen Slim Academy gebruikt met succes!
Hi Pieter, wat fijn om te horen dat onze boekjes jou zo goed hebben geholpen! :)
Nog even snel besteld voor de kerst, was op tijd binnen, nu bikkelen voor het tentamen.
Hi Bilal, wat fijn om te horen dat je de boekjes op tijd binnen had! :)
Gewoon handig, helpt altijd bij het tentamen en is up to date. Ik gebruik ze naast mijn eigen samenvattingen.
Hi Barsai, wat fijn om te horen dat Slim Academy jou zo kan helpen naast jouw eigen samenvattingen! :)
Ik vind mijn begeleiding erg fijn. Alles is heel structureel en leerzaam waardoor ik goed op weg kan gaan. Amanda geeft een goede begeleiding en kan bij vragen altijd bij haar terecht. Dus alles is top.
Hi Cagla, bedankt voor de positieve beoordeling! Super fijn dat je tevreden bent over de begeleiding!
Amanda heeft ons super snel en super goed geholpen. Toen wij haar hulp inhuurde hadden we nog maar een aantal weken voordat de scriptie ingeleverd moest worden, Amanda had gelukkig snel en veel tijd om goeie gerichte feedback te geven en de rode draad van ons onderzoek terug te vinden.
Hi Sophie! Bedankt voor de mooie review. We zijn blij om te horen dat Amanda jullie zo goed en tijdig heeft kunnen begeleiden!
Toen ik scriptiemaster inschakelde was ik even vastgelopen in het schrijven van mijn scriptie. Amanda heeft mij toen geholpen om weer richting te geven door samen een planning te maken. Dit maakte dat de ‘berg’ waar ik tegenop zag, kleine behapbare heuveltjes werden. Haar feedback was concreet en helpend. Zo kwam ik elke week een stapje verder. Amanda deed dit op een rustige en prettige manier, dit bracht structuur en rust. Zeker een aanrader!
Dag Loes, bedankt voor je beoordeling. Super fijn dat je zo goed verder bent geholpen!