dames van de kledingshop complimenten!!!

ik kwam voor een helm,werd iets meer..........

Goed geholpen

Goed geholpen bij het uitzoeken van kleding en een helm. Men neemt rustig de tijd en denkt met je mee.

Goeie service !

Nieuwe motor gekocht Jeroen was vriendelijk en deskundig!

• Personeel

Vriendelijke verkoopster met kennis van zaken.

Zie boven

Deze firma is in één woord “ TOP “

Ik ben er begonnen met huren van motoren waar ik goed en vriendelijk ben geholpen door Monique en haar collega’s . Inmiddels heb ik al mijn tweede nieuwe motor van hen waar Ruud me goed en vriendelijk heeft in bijgestaan. Ook heb ik de monteurs mogen leren kennen die perfect werk hebben geleverd. Kort samengevat het is een goed geoliede ketting. Dank u Team Motoport Veldhoven en directie

Top geholpen

Pinlock sloot niet goed. Prima service.

Fantastisch

Motor ophalen en terugbrengen ging heel makkelijk. Bij terugbrengen kon dat zelfs voor openingstijd. Motor was gewoon nieuw, niets op af te dingen. En fijne motorhas erbij gehuurd. Dus ideaal als je zelf geen plek hebt om een motor te stallen en een paar keer per jaar een leuke rit wil maken

• Personeel

Ondanks drukte op de kledingafdeling hiep Karin met een helmadvies en nam ze ook de tijd zonder dat dit was afgesproken, om de helm op maat te maken, Na een lange zoektocht naar een helm maat 65 een geslaagde aankoop kunnen doen : Schuberth, ook kon ik nog gebruik maken van een lopende actie voor een bluetooth ontvanger welke ook nog in de helm werd gemonteerd . Kortom: een super ervaring rijker bij motoport Leek!!

Geweldig !

2e paasdag naar motoport geweest, daar was een geweldig feest..., Toen ik daar weg wide gaan, startte mijn motor niet meer... Heb hem ter plekke laten staan, zodat de mannen van motoport(Rockanje) er zo spoedig mogelijk aan konden sleutelen ! Na een paar dagen werd ik gebeld dat de motor weer gerepareerd was. Toppie gedaan ! Zeer tevreden!

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Uitstekende dienstverlening

Al jaren vaste klant bij Motoport Hillegom. Bij aanschaf van nieuwe motor een goede inruilprijs gekregen voor oude motor. En: een aantal bestaande accessoires werden gratis op nieuwe motor gezet. Compliment aan Jeroen voor goede service

• Personeel

Ik ben weer goed op weg geholpen

Na startproblemen onderweg zonder afspraak langs Motoport gereden. “Natuurlijk testen we je accu graag even voor je” wat ik vermoedde bleek waar, accu liep op zijn laatste benen. Binnen no-time hebben ze mijn motor voorzien van een nieuwe krachtbron zodst ik met vertrouwen weer opweg kon. Bedankt Motoport

• Personeel

Vandaag motorjeans gekocht bij Motoport Goes. We zijn vriendelijk en deskundig geholpen. Prima advies en bijna direct de juiste maat.

• Personeel

Uitstekende ervaring met de aanschaf van een nieuwe motor

Mijn ervaring met de verkoper (Richard Houtekamer) was uitstekend. Hij nam echt de tijd voor mijn aangevraagde proefritten. De voorbereiding (zoals klaarzetten v.d. motoren & zelf proefrijden nieuwe motor), de motor specifieke uitleg voor de ritten en ook naderhand om alles te evalueren. Top ervaring! Ik vermoed wel door de enorm grote hoeveelheid merken en diversiteit in het type motoren dat door MP XXL worden aangeboden, het onmogelijk is geworden alle specs van individuele bikes te kennen. Een voordeel en nadeel dus v.h. XXL zijn. Opvallend is dat op álle afdelingen ál het personeel je heel enthousiast en behulpzaam ontvangt. En tegelijkertijd je volledig de ruimte geeft zonder enige opdringerigheid, perfect.

• Personeel

Onderweg naar de conculega in Assen, besloten wij om eerst even langs Motoport Leek te gaan, want het lag toch op de route. Gezellig en informatief gesprek gehad met Iwan, over de motoren die ik t.z.t. wil aanschaffen voor mijn rijschool, en de mogelijkheden hierin. Boven op de kledingafdeling top geholpen door Inge, en blij weggegaan met en jas en broek. Ik zeg tot september Iwan.

• Personeel

Deze mensen zijn voor mij door het vuur gegaan!! We liepen tijdens de aankoop van een occasion tegen een probleem aan. Motoport Zelhem heeft dit fantastisch opgepakt. Echt.........een blijere klant kun je denk ik niet hebben!! George en het hele team............dank uit de grond van mijn hart!!

Top!!

Topservice!! ; )

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Goede ervaring met jullie

Goede ervaring met jullie tp.

Top service!

Wilde ik wegrijden bij Motoport Leek, niet meer willen starten. Monteur Joey heeft het direct gefikst!

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Alles goed geregeld

• Personeel

Wordt altijd perfect geholpen.

Zoals ik al heb gezegd wordt goed geholpen, ook met goed advies wat te doen en altijd klant vriendelijk.

• Personeel

Prima winkel, veel aanbod en kundige medewerkers

Complete gezellige winkel met zowel motorfietsen en accessoires als de kleding voor het motorrijden. Als je hier langs rijdt op de A7 trek het altijd mijn aandacht.

• Personeel

De plek voor je nieuwe motor

Op zoek naar je eerste motor.. Bereid je maar voor op een flinke zoektocht… In mijn geval was ik specifiek op jacht naar een Tracer 700. Na meerdere motorzaken te hebben bezocht, begon ik bijna te twijfelen…Totdat ik er één zag staan in Goes en wauw, wat een plaatje! In topstaat en ik was op slag verliefd De heren daar zijn echt fantastisch: super vriendelijk, nemen alle tijd voor je en hebben enorm veel kennis. Geen vraag is te gek en je krijgt overal een duidelijk en eerlijk antwoord op. Een speciale shout-out naar Richard, die mij van begin tot eind geweldig heeft geholpenvan de eerste bezichtiging tot de aflevering. Dat gaf echt een vertrouwd gevoel! een absolute aanrader als je op zoek bent naar je eerste, tweede of zelfs tiende motor. Hier zit je helemaal goed!

Heel goed geholpen.

Ik moest wel vragen naar iemand om te helpen maar toen die er was goed geholpen ook met motorkleding en andere spullen goed advies en goed geholpen.

• Personeel

Goede service - slecht advies tav kleding

Ik kocht een broek, jas en schoenen..zag er prima uit en goed geholpen met passen...MAAR wat er niet verteld werd dat de producten die ik kocht maar een enkele A certificering had. Eigenlijk alleen geschikt voor op de brommer !!!! A is enkel getest tot 50 km per uur....Je hebt eigenlijk minimaal AA nodig met level 2 protectoren: DIT FEIT LAAT MOTOPORT ACHTERWEGE!! en is zeer ernstig te noemen, zoniet nalatig! Bij een concurrent kreeg ik wel EERLIJK advies hieromtrent. (RESTYLE in Aalsmeer)

Best beoordeeld uit 8 leden

- MotoPort Goes | 9.6

- MotoPort Rockanje | 9.6

- MotoPort Veldhoven | 9.6

- MotoPort Leek | 9.4

- MotoPort Hillegom | 9.1

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.