Motor stond netjes klaar en kon snel vertrekken
K heb afgelopen weekend me honda rebel 500 cmx 2026 op mijn naam gezet! Onwijs g Goed geholpen ermee, k ben nog bezig om mijn avd examen te halen en tot die tijd mag de motor daar gestalt staan tot ik hem heb gehaald maar k ben onwijs goed geholpen en ben heel blij al nu met de motor
fijn geholpen met goed advies, tevens tegemoetkoming met korting.
Leuk geholpen zo als af gesproken was .zeer tevreden.
Gisteren mijn motor naar MotoPort gebracht voor een nieuwe kettingset. Natuurlijk ook nog even bij de kleding en helmen gekeken. Tegen mijn vrouw zei ik daar dat ik mijn huidige, inmiddels twee jaar oude helm, niet opnieuw zou kopen. Ik had er namelijk al een paar keer problemen mee gehad. Die problemen zijn destijds keurig door MotoPort en de leverancier opgelost, maar helaas kwamen ze na verloop van tijd langzaam weer terug. Een verkoper ving een stukje van ons gesprek op en vroeg of zijn collega er even naar mocht kijken. Zelf liep hij weer weg. Na een minuut of tien kwam hij terug en vertelde dat hij contact had gehad met de leverancier. De oplossing? Ik mocht een andere helm uitzoeken! Vandaag kon ik mijn motor, voorzien van een nieuwe kettingset, weer ophalen. Tot mijn verrassing viel de rekening ook nog eens ruim €100 lager uit dan ik vooraf had verwacht. Dat noem ik nog eens service! MotoPort en Scorpion, ontzettend bedankt voor de geweldige service en het meedenken!
zeer goed geholpen, zeer vriendelijk nam de tijd helm zeer netjes
Super blij met mijn honda nc700 integra. Tot de volgende aankoop.
Zeer deskundig en vriendelijk personeel.
Ze hebben heel veel vakbekwam vriendelijke mensen
Helm gekocht en juiste advies gekregen. Bij het afrekenen tot mijn verrassing 20% korting. Hoe leuk is dat. Komende week naar Frankrijk met de motor en helm proberen. Een tevreden klant.
Wat een fijne mensen die je daar helpen. Van werkplaats tot kleding of showroom. En lekkere koffie. Prima adviezen en vakmanschap. Tot de volgende.
Zeer fijne winkel en erg goede service.
De uitleg de deskundigheid de service is perfect
Boeken ging makkelijk op de site, alleen kan ik geen afbeeldingen zien van de motoren op mijn browser en op mijn iPhone was dit ook niet beschikbaar. Buiten dat was het heel gemakkelijk om alles te boeken. Het ophalen van de motor was ook makkelijk en het personeel was vriendelijk om uitleg te geven waar nodig. Zelfde verhaal met het terug brengen. Snelle controle en een praatje over de ervaring en dan kon ik weer verder.
De dame van MotoPort Rockanje heeft vanochtend uitgebreid de tijd genomen om de voor mij geschikt helm te vinden. Dankjewel!
Zorgzaam en professioneel
Geweldige zaak en personeel
In het verleden al vaker kleding bij MotoPort gekocht, ze zitten voor mij dan ook praktisch om de hoek. Al jaren bekende gezichten, met af en toe nieuwe gezichten. Altijd vriendelijk en deskundig geholpen, men weet waar ze het over hebben en geven dan ook goed advies. In Leek hebben ze een groot assortiment kleding en helmen, een complete outfit vinden is dan ook geen probleem. Kortom, een fijne winkel om motorkleding te shoppen.
Onlangs een nieuwe Yamaha Tenere 700 gekocht bij Motoport Goes. Ik wou echter geen standaard versie van de Yamaha en had een idee hoe hij zou moeten worden. Dit vergde aanpassingen aan de kappen, grafische sticker set, uitlaat, nummerplaat etc. Niks was teveel gevraagd en is dus samen met verkoop helemaal naar wens samen gesteld. Toen ik hem voor de eerste keer zag was het precies zoals ik hem had voorgesteld van te voren! Top service door monteurs om hem samen te bouwen! Al met al, zeer tevreden Rij al paar dagen met een grote smile op mijn gezicht rond! Meer moet dat niet zijn!
Geen dringende verkooppraat, wel duidelijkheid over de deal
Door Jeroen uitstekend geholpen.
Na 5 jaar niet hebben gereden toch besloten weer regelmatig te gaan rijden. Wel 5 jaar ouder en misschien daardoor geen 180pk meer. Meer genieten van de omgeving met een kleinere motor. Omdat ik er ook mee naar Antwerpen wil rijden als het weer redelijk is, graag ook een zuinige motor. Precies wat Motorport Goes had staan. Aankoop, financiele afwikkeling en levering binnen een paar dagen. Zoals ik het graag zie.
Mijn zoon en ik huurden 2 motoren. 1 daarvan werd door de vorige huurder te laat ingeleverd, De koffers zaten er ook nog niet op. Hierdoor konden wij ca 40 min te laat pas vertrekken. 1 van de motoren bleek bij vertrek een automaat te zijn. Die had ik zelf willen rijden maar deze motor was al op naam van mijn zoon gezet. Vanwege een scheurtje in zadel (mijn schuld) zou ik maandag direct teruggebeld worden. Is niet gebeurt. Verdere service was goed.
Winkel waar je meteen geholpen wordt. Er was niet meteen een verkoopadviseur beschikbaar dus de jongeman van de kleding afdeling deed zijn uiterste best om mij te woord te kunnen staan totdat er iemand beschikbaar was. Hier wordt dus echt moeite gedaan om je te helpen . Zelfs bij het ophalen van de nieuwe motor toen ik nog wat nodig had in de winkel kwam direct iemand om vragen te beantwoorden. Ik kom hier zeker terug!
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.