Hier word je direct geholpen dat heb ik bij een andere Motoport niet zo ervaren echt een aanrader om rond te kijken de keuze is enorm.

Snelle top service

Zekering van mijn druppellader was defect van mijn Ducati Motor. Kon snel een afspraak maken en was goed geholpen. Fijne zaak.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud
  • Personeel

Zeer vriendelijke dame En goed geholpen

Gewelidig!

Wat een fijne ervaring bij Moto Port Goes! Ik heb hier mijn motor gekocht en ben van begin tot eind geweldig geholpen. Geen verkooppraatjes, maar oprechte aandacht en uitstekende service. Ik zou hier zonder twijfel opnieuw kopen en raad Moto Port Goes dan ook aan iedereen aan die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid!

• Personeel

Zeer vriendelijk en uitstekend geholpen

Heel fijn geholpen met inruil van mijn KTM en aankoop van Suzuki gsx s1000gx

• Personeel

Mijn nieuwe helm werd aangemeten en de communicatieset werd er ingezet en met de telefoon gekoppelt gratis waar vind je dat nog tegenwoordig Top service mensen ga zo door.

• Ervaring met: Helmen
  • Personeel

Goed,alle afspraken nagekomen .

• Personeel

Mooie deal en perfecte service

Super tevreden over Motoport Hillegom! Mijn Honda ADV350 gekocht bij verkoper Kevin. Alles netjes en vlot geregeld en zelfs thuis afgeleverd. De scooter kreeg een afleverbeurt, oliewissel, volle tank en als kers op de taart heeft het team van Motoport de motor last minute ook nog even voorzien van een gebruiksklare stroomvoorziening bij het stuur voor mijn TomTom. Echt een mooie deal, scherpe prijs en top service. Dank aan Kevin en het team van Motoport Hillegom!

Een welkom gevoel

Zoals altijd weer goed geholpen.

Super fijne zaak!

Van keuze merk motor, proefrit maken, over verschillen praten, en helpen met keuze maken tot aankoop ben ik zeer goed geholpen. Het gaat hier niet om één keer langs komen maar meerdere over maanden, je droom na lopen. dus dat moet groeien! Met de altijd welkome houding en enthousiasme hebben ze mijn kant gewonnen! Bedankt hiervoor! Met name aan Richard Houtekamer!

• Personeel

Altijd wordt je bij Motoport Goes vriendelijk begroet bij het komen en het gaan. Maakt niet uit of je iets koopt of geniet van de motoren en gratis koffie. Veel tevreden klanten, leuke sfeer en vandaag voor het eerst een motor bij Motoport Goes gekocht. De verkoopmedewerkers hebben geduld, zijn niet opdringerig en geven uitgebreid informatie. Het voelt goed hier een motor te kopen; ik heb er vertrouwen in.

Zeer goede ervaring

Onlangs heb ik mijn nieuwe motor opgehaald bij Motoport Goes. Vanwege de pekel heeft hij daar nog enkele maanden gestaan, dit was gelukkig geen probleem. Richard heeft me tijdens het gehele proces goed begeleid en op de hoogte gehouden.

• Personeel

Fijne communicatie met de verkoper, en alles snel geregeld.

prima klant ervaring

Zoals altijd goed geholpen bij mijn keuze voor een nieuw motorjack.

Helemaal top

Ruime collectie en zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

• Personeel

Uitstekend wederom goed geholpen!

Vriendelijk personeel met aandacht voor de kkant

• Personeel

Deskundig en vriendelijk .. uitstekend geholpen!

Dennis, bedankt, de aanschaf van m’n V-Strom was van begin tot eind een groot plezier!

Erg aangenaam bedrijf.

Via een online advertentie met duidelijke fotos terechtgekomen bij Motoport Goes. Gezien ik niet uit de buurt kom eerst de nodige zaken per mail/telefoon besproken zodat ik niet voor onnodige verassingen zou komen te staan. De duidelijke en snelle communicatie wint direct vertrouwen. Eenmaal daar klopt alles zoals je van een professioneel bedrijf mag verwachtten. Het was ook nog eens outlet-weekend, dus ontzettend druk! Mooi om te zien hoe het personeel dit als team onder controle weet te houden.

Motor spijkerbroek

Als vanouds weer prima geslaagd voor een motor spijkerbroek. Goed geholpen door Nathalie.

Uitstekend geholpen!

Tijdens de outlet op zoek naar een motorbroek met Gore-tex voor een mooie prijs en met behulp van een vriendelijke en deskundige medewerkster ook gevonden!

Snel en vakkundig

Vakkundig en gezellig personeel, in dit geval op de kleding afdeling. Wist precies welke handschoenen ik bedoelde en te vinden tussen 250 andere. Ik vind t knap.

• Personeel

Buying a motorcycle here is a pleasure.

The store has a very wide selection of products and the service is helpful and professional. I bought a new motorcycle here. From my experience, I can say that I met excellent salespeople who maintained good communication with me in every step of the purchase process. Buying a motorcycle here is a pleasure.

Helemaal top!!!!

Wat een geweldige zaak, met super deskundig, gastvrij en gezellige medewerkers. Ik kom hier graag.

Netjes geholpen

Lederen handschoenen in de opruiming gekocht en goed advies gekregen over mijn motorjas.

Prima geholpen.

Mederkster is nieuw , ze is net en correct in haar werk. Ik wordt altijd goed geholpen!

Best beoordeeld uit 8 leden

- MotoPort Rockanje | 9.6

- MotoPort Veldhoven | 9.6

- MotoPort Goes | 9.5

- MotoPort Hillegom | 9.4

- MotoPort Leek | 9.4

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.