Een geweldige winkel

Ik heb er een motor gekocht en alles prima geregeld en kon hem een dag eerder ophalen dan de afspraak die we hadden afgesproken Echt ontzettend blij met deze mooie aankoop Bedankt motoport Hillegom

• Personeel

Mijn ervaring was uitstekend.

Prima, betrokken service!

Mijn vrouw en ik hadden toevallig beide een garantie reparatie aan onze helmen. 4 weken voor onze motorvakantie, dus nog prima op tijd... Echter de importeur moest de helmen doorsturen en werd het toch krap. Achter de schermen heeft Carin ondertussen nieuwe type C5 leenhelmen met communicatie geregeld die wij een week voor onze vakantie op konden halen. Tijdens het passen van die helmen en inregelen van het communicatiesysteem kreeg Marieke een telefoontje van de importeur dat onze eigen helmen toch nog binnen waren gekomen en meteen doorgestuurd zouden worden. Prima gerepareerd en op tijd terug! Top service van Motoport Leek en Schubert! Carin en Marieke bedankt!

Geweldig geholpen. Erg relaxt

Ik had mezelf al verdiept in de tracer 7 want daar was de keuze op gevallen De verkoper alle vragen die ik had gesteld. Daar kwam uit naar voor dat ik maar eens een testrit moest maken met het gevolg dat ik nu de trotse eigenaar ben van een Tracer 7 gt, wat een genot om te rijden Y-AMT.

• Personeel N.v.t.

Groot assortiment en vriendelijke service

Prima geholpen en goed geslaagd

Fantastisch

Op mijn vraag kreeg een duidelijke en eerlijke mening. Goed geholpen!

• Personeel

Goeie nieuwe helm in een handomdraai

Nogmaals een goed passende nieuwe helm in een handomdraai

• Ervaring met: Helmen
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Personeel

Motorport is voor mij een betrouwbaar adres.

Al die keren dat ik dat ik bij Motorport geweest ben voor reparatie aan de motor of om kleding en accessoires te kopen, waren altijd positief.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud
  • Personeel

Mooie, ruim gesorteerde motorzaak met erg klantvriendelijke medewerkers.

Al meer dan twintig jaar een voor ons erg fijne en complete motorzaak met vakkundige en zeer klantvriendelijke medewerkers/eigenaars.

• Personeel

Prima service en in een keer geslaagd!!

Zeer goede en service gerichte motorzaak!

• Personeel

Goede motor, maar ruimte voor verbetering

Het online reserveren verliep vlot en ik kon de motor de volgende dag zonder problemen ophalen. De dame aan de balie was vriendelijk en behulpzaam. Een andere medewerker (Ruud) hielp ook waar nodig, maar kwam iets minder gastvrij over. De motor reed prima, maar er waren wel een paar aandachtspunten. De rechterspiegel trilde behoorlijk op de snelweg en de motor was bij aflevering erg vuil, waardoor ik hem zelf eerst heb moeten wassen. Daarnaast stond er een identieke motor te huur die zichtbaar in betere staat was. Ik vroeg of ik die kon meekrijgen, maar dat bleek niet mogelijk zonder een duidelijke uitleg. Dat was jammer, zeker omdat het om hetzelfde model en dezelfde huurprijs ging. Al met al een prima ervaring, maar met wat meer aandacht voor de staat van de motoren en iets meer flexibiliteit in de service zou het nog beter kunnen. Meer concurrentie in de regio zou waarschijnlijk ook bijdragen aan een eerlijkere en klantgerichtere dienstverlening.

• Ervaring met: Verhuur
  • Personeel

Vriendelijk personeel en service, aflevering van motor iets minder

Ik heb hier besloten om te kijken voor mijn eerste motor, medewerker sprak me aan en gaf al heel snel aan dat proefrijden mogelijk was zonder dat ik hier expliciet naar vroeg, zo doende de motor proefgereden. Tijdens de proefrit zaten de spiegels los, waardoor deze zelfs helemaal los kwam, dat was even schrikken. Toch gekozen om deze motor te kopen met een afleverpakket en aangegeven over de spiegels. Tijdens ophalen zaten de spiegels nog steeds niet vast, en zat er nog wat vuil op de motor/tank. De spiegels werden vastgezet en ik kon naar huis rijden, nadat ik enige tijd moest wachten op de tenaamstellingscode. Op de terugweg begon de linkerspiegel ook los te raken. Hierdoor begon ik te twijfelen aan de uitgevoerde veiligheidscheck, dus thuis even rondom de motor gekeken en de achterband was nog steeds erg versleten, ik was onder de veronderstelling dat deze wel mee genomen zou worden tijdens mijn afleverpakket. Gelukkig na even bellen kon ik terecht voor de spiegels en de achterband. Dit werd ter plekken vervangen, kosten 50/50 ik had liever gewild dat dit onderdeel was van het afleverpakket. De medewerkers hebben het probleem wel netjes verholpen, maar ik had liever gewild dat alle problemen bij het ophalen al verholpen waren.

• Personeel

Zeer plezierig om deze service mee te maken.

Een uitlaat met een verkeerde diameter wordt binnen één dag perfect opgelost. Er wordt meegedacht en gelijktijdig opgelost. Er werd razend snel de juiste besteld en gratis gemonteerd.

Geweldig geholpen!

Als altijd geweldig geholpen door Karin bij het aanschaffen van nieuwe motorkleding. Karin is altijd zeer behulpzaam en heeft kennis van zaken. Zeker een aanrader om hier je motorkleding te kopen!

• Ervaring met: Motorkleding
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Personeel

Top lui met prima service!

Snel en heel geduldig geholpen bij een last-minute aankoop. Volgende x weer bij jullie een aankoop doen.

• Ervaring met: Onderdelen

UItstekend

Suzuki GSX 8 S had 1000 km beurt nodig en voor het plaatsen van een Tail Tly. Perfect gedaan, kosten vielen mee en op tijd klaar.

top!

Netjes geholpen door Dennis, die duidelijk was in zijn communicatie. Afspraken worden nagekomen. Motor netjes afgeleverd. Helemaal top!

• Personeel

Ben zeer klantvriendelijk geholpen en een goed advies gekregen

superrrrrr

superr!!!!

• Personeel

Service zoals je verwacht. Goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe kleding. Goede kennis in huis

Top!

• Personeel

Super vriendelijk geholpen niets op aan te merken.

Zo vriendelijk geholpen echt heel fijn. Goed advies en mooie keuze kunnen maken met twee nieuwe helmen. Het is alleen wel een beetje tegen gevallen toen we de prijs zagen bij de concurrentie. We hebben 60 euro meer betaald per helm. En ik vindt best dat goede service wat extra mag kosten. Maar dit is wel een groot verschil. Doe er wat aan het is een te groot verschil.

• Personeel

Nadat ik online een tankring had besteld en daar al 3! Weken op zat te wachten en weer een afwimpel mail kreeg van Motor1 was ik er klaar mee, motoport Goes gebeld, tankring op voorraad, gereserveerd, opgehaald, gemonteerd en klaar. Ik rij voortaan gelijk naar Motoport. Prima service!

• Personeel

Snel geregeld. Soepele afhandeling fijne motor

Helemaal top!

Super aardig personeel, heel fijn geholpen & motor tiptop afgeleverd

De hemel op aarde!

Fijn bedrijf veel te kiezen in alle prijsklasse ook in gebruikte motoren een lust voor het oog.

Best beoordeeld uit 8 leden

- MotoPort Goes | 9.6

- MotoPort Rockanje | 9.6

- MotoPort Leek | 9.4

- MotoPort Veldhoven | 9.2

- MotoPort Hillegom | 9

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.