Plezierig geholpen en goed zaken gedaan.

Afgelopen week wezen kijken naar het motor aanbod bij MotoPort XXL, en een mooie Harley-Davidson Fat Boy is het geworden. Weer terug bij mijn oude merk. Ons gesprek over de inruil van mijn in te ruilen motor verliep plezierig en naar beider tevredenheid. De proefrit gaf de doorslag en afspraken werden gemaakt over de aflevering. Alles werd keurig en snel afgewerkt en de aflevering was sneller dan verwacht. Heel erg tevreden over MotoPort Goes en zijn personeel. Graag tot ziens! Hans.

• Ervaring met: Motoren

Super fijn geregeld, en ook nog eens lekker gereden!

Erg vriendelijk, en leuk personeel!

Gewoon goed

Altijd vriendelijk en behulpzaam ze weten waar ze over praten of het nou kleding is of motor het maakt niet uit het is altijd goed

• Afspraken nakomen N.v.t.
  • Ervaring met: N.v.t.

Top zaak

Vriendelijk personeel

Super geholpen

In 1 woord geweldig geholpen Ging om advies maar gelijk maar een heel pak gekocht Overal de tijd voor genomen en niks was te gek. Ik kom hier zeker mijn motor ook kopen Groet Arjen

• Ervaring met: Motorkleding

Netjes geholpen met gericht advies

Een winterbroek aangeschaft, met goed advies voor pasvorm. Daarnaast nog gevraagd voor motorlaarzen. Ze vroegen of ik in winter doorrijdt. Dit is niet zo. Waarom zou je dan laarzen aanschaffen, met je huidige motorschoenen kun je ook nog voorlopig vooruit.

Positief !

Motorzaak waar je je welkom voelt , al kom je voor kleding , helm of nieuwe motor of alleen maar rondkijken en genieten van alle moois . Deskundig verkopers die je adviseren om de juiste keuze te maken van je volgende motor. In mijn geval tot volle tevredenheid geholpen door Richard !

toppie

kom er al 10 tallen jaren naar zeer tevredenheid.

• Ervaring met: Motoren

Ook als je schade hebt zit je hier goed.

Helaas ben ik een paar maanden geleden in Luxemburg bijna uit stilstand gevallen. Gelukkig een rijdbare schade zodat ik nog gewwon kon doorrijden. Na thuiskomst de verzekering ingelicht en de taxteur naar Motoport Rockanje gestuurd. Prima taxatie door de monteur (Michel) gedaan, uitleg gekregen, en daarna een afspraak gemaakt voor de maand later om de beschadigde onderdelen te laten vervangen. Motor is weer als nieuw :) Die 2 kleine, irritante rotaapjes die dik 47 jaar ronliepen in de showroom en werkplaats aan de Molendijk zijn aardig opgedroogd. :)

• Ervaring met: Motoren

Proefrit was wat ik nodig had

Al jaren keek ik naar de triple black. Maar afscheid nemen van mijn motor lukte niet. Binnen voor onderhoud toch maar eens gevraagd of verkoop een aanbieding wilde doen voor de triple black in de showroom met inruil. Dat was een koude start, geen idee waarom (was het koffie tijd of was mijn verzoek onhandig vertaald door me), maar daarna kreeg ik het advies een proefrit te doen en werd de motor al van boven gehaald. Toen was ik om. Ik ben niet van het afdingen en was voor het gemak maar vergeten dat ik net onderhoud had afgetikt. Maar een goede deal komt van twee kanten, nette prijs voor set nieuwe banden en met twee dagen geregeld zodat ik er mee naar de Eifel kon in het weekend. Heerlijke motor, comfortabel en tof om te zien.

Correct en uitermate duidelijk

Sinds gisteren eigenaar van een Honda NC750X DCT. Aflevering ging prima, uitleg was prima en er was voldoende ruimte voor vragen. Papierwinkel is ook op een nette manier afgehandeld. Al met al zeer tevreden, ook over de inruil en het regelen van en proefrit op dezelfde type motor.

Ongedwongen sfeer

Medewerkers zijn deskundig, aardig en nemen je serieus. Kortom de moeite waard voor een bezoekje

• Ervaring met: Motorkleding

Netjes geholpen,het voelt gewoon vertrouwd

Mijn eerste contact met Moto Port Goes was met Richard Houtekamer en direct voelde het als vertrouwd. Mijn keuze stond al vast voor de Triumph Rocket GT black edition. Wat een motor,rijden, remmen sturen het is gewoon fantastisch Je krijgt weer een beleving van je eerste rit op een motor,ik kan alleen maar zeggen over Moto port Goes en inmiddels over mijn Triumph FANTASTIES

• Ervaring met: Motoren

Uitstekend en vriendelijk geholpen.

Ik was op zoek naar Goretex motorbroek van het merk Dane. De broek zat gelijk goed, mooie pasvorm en meteen gekocht. Goeie aankoop dus.

Top geregeld

Kom ik voor slechts een vizier wordt mijn hele helm schoongemaakt en opgepoetst. Da's service, daarnaast is het ook gezellig.

• Ervaring met: Helmen

Zeer fijne ervaring

Zeer fijne en rustige ervaring met deze motorzaak. Alles netjes geregeld en duidelijke uitleg over de afgeleverde motorfiets gekregen. Papieren en inruil netjes geregeld, met een tip voor een leuke route binnendoor naar huis die zeker de moeite waard was.

Super klantvriedelijk!

Gigantische oppervlakte maar heel fijn opgevangen door medewerker, en succesvol geholpen...

• Afspraken nakomen N.v.t.
  • Ervaring met: Motorkleding

Mooie zaak en goede service!

MotoPort Goes is een aanrader. Een groot assortiment motoren en accessoires. Vriendelijk en kundig personeel. No nonsense. Snelle levering en goed uitleg van de motor.

Top ervaring!

Uitstekend geholpen door vriendelijke en deskundige medewerkers. Motoren (Yamaha MT09) reden bovendien uitstekend.

• Ervaring met: Motoren

aankoop nieuwe motor heel goed gegaan

Heel de procedure van aankoop tot levering is prima gegaan. Ik waardeer de vriendelijke en professionele benadering van zowel richard als erik zeer. Je wordt eerlijk behandeld en ook fijn is dat ze meedenken over levering etc.

• Ervaring met: Motoren

Fijne zaak, veel keus, en fijne/prima service.

Zie samenvatting, niks aan toe te voegen. :-)

Leuke winkel

Een zeer goede service!

• Ervaring met: Motorkleding

Verkoop zonder fratsen, maar met aandacht!

Via mail vooraf al prettig contact met Motoport Rockanje. In de showroom werden we fijn ontvangen en rustig en serieus geholpen door Leon. Met echte aandacht, zowel voor de keuze van de nieuwe motor als voor de inruil van mijn ‘oldtimer’. Een proefrit werd meteen geregeld. Je voelt je als klant gezien en serieus genomen. Helemaal top!

Zeer prettig geholpen!

Voor het eerst mijn motor bij MotoPort Rockanje gebracht. Allereerst vriendelijk te woord gestaan, daarnaast hebben ze ondanks de volle agenda mij op een zeer snelle manier geholpen met het repareren van mijn motor!

• Ervaring met: Motoren

Perfect geholpen door de heren

Newe aankoop gedaan na lange beslissing Geen spijt ervan en ik geniet met volle teugen Heren verkoop Hartelijk bedankt en tot gauwwww

Best beoordeeld uit 8 leden

- MotoPort Veldhoven | 9.7

- MotoPort Goes | 9.5

- MotoPort Hillegom | 9.5

- MotoPort Leek | 9.5

- MotoPort Rockanje | 9.5

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.