Wij vonden het erg fijn dat we heel goed begeleid zijn door de uitvaartleider van Monuta. Hij was heel duidelijke in het overbrengen van de kosten en het gesprek met hem was erg fijn. Hij nam ook alle tijd voor je en voor de rest van de familie.
Beoordeling voor: Monuta Zwolle
Rita
, Zwolle
Alles goed geregeld en goed ontlast ( wat je nodig bent )
Zeer goede ervaring. En mooi dat alles onder 1 dak is .
Beoordeling voor: Crematorium Cereshof
Peter
, Emmen
De hulp en begeleiding was boven verwachting, dit zorgde voor een prachtig afscheid van mijn moeder.
Het meeleven, meedenken en flexibiliteit betreft onze wensen. Raad ik een ieder aan.
Beoordeling voor: Monuta Nijenheim Zeist
Dennis
, Utrecht
Goede ervaring die ons verder helpt bij de verwerking van ons verlies
De ambiance en dienstverlening is zeer prettig
Beoordeling voor: Begraafplaats Oud Eik en Duinen
Benno
, Den Haag
PERFECT
HET WAS IN ALLE OPZICHTEN PERFECT. HET PERSOONLIJK CONTACT WAS HART VERWARTMEND EN ZEER PROFESIONEEL
Beoordeling voor: Monuta Lindeman Landgraaf
KITTY
, SIMPELVELD
De beste begeleiding bij ons persoonlijke afscheid
De begeleiding van Diederick Truin heeft ons na het onverwachte overlijden van onze broer (37 jaar, ziekbed van een paar dagen) geholpen om het afscheid van onze broer in elke stap op onze manier vorm te geven, wat van kostbare waarde was, en wat we voor altijd meenemen in ons hart.
De mogelijkheden die Monuta Hofrust biedt, vonden wij uitgebreid, en maakte voor ons veel persoonlijke wensen mogelijk (eigen afscheidskamer, ruimtes voor samenkomen etc etc).
De 5 klantbeloften die op de website staan, zijn voor ons meer dan waargemaakt.
Van harte aanbevolen!
Beoordeling voor: Monuta Hofrust
H
, Ede
Een warm bad
Onverwachts stond op 4-9-2023 onze wereld abrupt stil. Het besef en de realiteit stonden haaks op elkaar, en toch moest er een uitvaart geregeld worden. Wij kregen het genoegen met Arno, wat een topvent is dit. Eerlijk, oprecht en meedenkend maar vooral een steun voor ons!
We zijn nu bijna twee jaar verder, en we denken hier geregeld aan terug. Hij heeft het voor ons behapbaar gemaakt en een afscheid georganiseerd waar we tot op de dag vandaag nog veel kracht en steun uithalen.
Beoordeling voor: Monuta Universele Hoensbroek
Debbie Koning Bastiaan
, Maastricht
Respect- en liefdevolle behandeling
Wij hebben afscheid genomen van ons stilgeboren zoontje, Bas en Annika/Annica hebben ons hier respectvol én liefdevol bij ondersteund. Zij zijn een lichtpuntje in donkere dagen, intens dankbaar voor hen!
Beoordeling voor: Monuta Tilburg
Beoordeling voor: Monuta De Bruijn Den Haag
Marja Zwijnenburg-van Keeken
, 's-Gravenhage
Sterk aanbevolen
Zeer begripvol, alles naar mijn tevredenheid
Beoordeling voor: Monuta Jacqueline Reijers
Anette
, Tolkamer
Goed verzorgd en oog hebben voor de nabestaanden
zeer goed verzorgd.
Beoordeling voor: Monuta regio Rotterdam
H.hendriks
, Schiedam
Vakkundige begeleiding
Ook voor de bijkomende administratie
Beoordeling voor: Monuta Adrienne Klein Vlissingen, Middelburg en Veere
Liesbeth Du Pon
, Vlissingen
Professioneel
Bijzonder klantgericht. Empatisch en correct handelen. Groot verantwoordelijksgevoel heeft de uitvaartverzorger. Duidelijke informatie en meelevend.
Beoordeling voor: Monuta Haren
G.Niermeijer Afink
, HAREN
Zeer klantgericht en in het teken van de wens van de overledene
Bij het overlijden van onze vader heeft Monuta alles in het werk gesteld de wensen zo goed als mogelijk in te willigen. Op een zeer vriendelijke, correcte en gepaste manier. Echte aanbeveling
Beoordeling voor: Monuta Lelystad
Rutger
, Lelystad
Een warme en begripvolle begeleiding.
Al gelijk bij het eerste contact met John na het overlijden van mijn vrouw voelde het vertrouwd en warm aan. Hij gaf je het gevoel dat er een extra familielid was aangeschoven met veel verstand van afscheid nemen. Hij straalde rust uit in de moeilijke dagen, en was altijd bereikbaar. Al onze wensen die wij hadden voor het afscheid heeft hij helemaal waargemaakt. Het was een mooi en waardig afscheid waar wij met een goed gevoel op terugkijken. Nogmaals bedankt John.
Beoordeling voor: Monuta John Snels
Jan
, Roosendaal
alles correct
Een zeer prettig persoon in deze omstandigheden.
Beoordeling voor: Monuta André Bakker
Jan Koopman
, Spanbroek
erg prettig en persoonlijk
Erg fijne en persoonlijke benadering, alles kon en er was overal begrip voor. Geen enkele wanklank zodat ik met een heel goed gevoel kan terugkijken op de uitvaart van mijn man. Een gevoel dat je je hele leven meeneemt.
Zeer goede uitvaart verzorging als geen andere meer willen.
Zal graag met het overlijden van me vader annemarie spiering weer willen
Beoordeling voor: Monuta Apeldoorn
Charlotte
, Vaassen
perfect
Bij het eerste contact was er meteen een klik. Isabelle begeleidt je goed en kom haar afspraken na. Spreekt duidelijke deadlines af en ontzorgt je zoveel mogelijk in de rouw periode. Reageert snel als je ze nodig hebt en komt met goede/duidelijke oplossingen en voorstellen.
Verdiept zicht goed in de overledene en de familie en voelt goed aan wat de wensen/verwachtingen zijn van de uitvaart.
Beoordeling voor: Monuta Isabelle Braem Oostburg
Fam. Jansen-Blok
, Sluiskil
Empathisch, warm en professioneel
Ik heb helaas voor de 3e keer in 2 jaar tijd van de diensten van Isabelle gebruik moeten maken.
Isabelle denkt met je mee geeft goede tips en advies over alles wat er komt kijken bij het regelen van een uitvaart, ze gaat letterlijk tot in de kleine uurtjes door om alle wensen tot in de puntjes voor je te regelen.
Ze is heel empathisch en meelevend en begrijpt welke gedachten en emoties er spelen bij het regelen, maar ze behoudt ook het overzicht en haar professionaliteit.
Ik kan deze kanjer 1000% aanbevelen!
Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk.
Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
• Iedereen mag een review schrijven zolang er voldaan wordt aan de gebruikersvoorwaarden. • Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Googlereviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch – iedere stem telt. • We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan. • Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd. • Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer. • Wil je meer weten? Bekijk ons privacybeleid en ontdek hoe we omgaan met gegevens en reviews.