Alles is naar wens gegaan en het contact met Ilze Jansen verliep ook goed.
Beoordeling voor: Monuta Jansen & Welgraven
dhr van Lent
, Wageningen
Een praktische instelling gecombineerd met een warme persoonlijkheid.
Martha heeft vanaf het eerste contact moment elke dag voor ons klaar gestaan in de begeleiding naar de dag van de uitvaart. Alles stap voor stap en in alle rust. Dankzij Martha kunnen wij terugkijken op een warm afscheid.
Beoordeling voor: Monuta Martha de Vries
J.
, Veenstra
Oprecht, geduldig en duidelijk
Ons contact met Martha begon met ups and downs. Dit lag voornamelijk aan ons en het onverwachte overlijden van onze vader. Je zit ineens in zo'n rollercoaster waar je niet in wilt zitten.
Martha bleef geduldig, soms wat zakelijk maar vooral duidelijk, dit moest ook wel bij ons.
De oprechtheid in haar gezicht wannneer ze met onze moeder sprak gaf ons een heel goed gevoel. Na een avond waar ze echt de tijd voor ons nam, waarbij heerlijk gekletst en geregeld werd met af en toe een grapje tussendoor, eindigde de avond met een dikke knuffel, dit was echt heel fijn.
Haar mooie woorden tijdens de dienst, het contact na de tijd, de professionaliteit maar vooral haar menselijkheid en behulpzaamheid hebben ervoor gezorgd dat wij onze vader het afscheid hebben kunnen geven wat we wilden.
Martha ontzettend bedankt voor alles, vooral voor je geduld.
Beoordeling voor: Monuta Martha de Vries
Karin
, Leeuwarden
Alles was goed en iedereen was tevreden
Tja waar moet ik beginnen ik weet wel dat de betrokkenheid en passie er van afspat en zo hoort het ook gewoon top.
Team magis ga zo door
Beoordeling voor: Monuta Magis
Ruud Van berlo
, Helmond
Het was uitstekend en nog steeds kan ik met mijn vragen terecht bij Greet van Domburg.
Het was een goeie ervaring en ben zeer tevreden.
Beoordeling voor: Monuta regio Leiden
Mw. C. Kempers
, Gouda
Alles naar volle tevredenheid verlopen.
Contact met uitvaart begeleidster Leonie was heel fijn. Denkt met je mee. Kunt tussendoor altijd contact met haar opnemen voor vragen of anders wat.
Beoordeling voor: Monuta Leonie Dijkstra
Irene
, Westerbork
Prettige ervaring alleen moet je zelf wel veel doen.
Beoordeling voor: Monuta Lindeman Kerkrade
Albert
, Eygelshoven
Het voelde als ondersteuning door een goede vriend.
Wat een prettige ervaring om de ondersteuning van een uitvaartverzorger als André te mogen hebben in deze heftige periode en voor mij totaal onbekende situatie.
Zijn kordate, maar warme en begripvolle begeleiding was geweldig vanaf het eerste telefonische contact tot aan het recente afsluitende gesprek, met een wijntje erbij.
Vooral ook zijn emotievolle optreden en woorden tijdens de uitvaart zelf waren bijzonder.
Het voelde als ondersteuning door een goede vriend.
Beoordeling voor: Monuta De Bruijn Den Haag
Paul
, Den Haag
Met respect een waardig afscheid
Gaande weg de gesprekken met de uitvaartverzorging kwamen wij achter de mogelijkheden.
Het is helemaal gegaan zoals gewenst.
Beoordeling voor: Monuta Roosendaal
Anja
, Sint annaland
Zo professioneel en liefdevol.
Het is allemaal gegaan zoals wij gehoopt hadden.
Dit komt zeker ook door Roland Maissan, ons aanspreekpunt.
Hij heeft ons door de complexe en verdrietige tijd geholpen.
Een rots in de branding.
Nogmaals bedankt!
Beoordeling voor: Monuta regio Rotterdam
Sonja
, Schiedam
Netjes en verzorgd
Heel goed en behulpzaam
A meijer
, Vleuten
Goede zorg voor overledene en familie
Het was een fijne ervaring goed geholpen geen gehaast of druk bij het maken van beslissingen.
Een hele mooie uitvaart gehad.
Alles was prima en naar onze wens verzorgt.
Gewoon top
Beoordeling voor: Monuta Isabelle Braem Oostburg
Pierre
, Sint Willebrord
Snelle en goede service op een moment dat je dit echt nodig hebt.
Na het overlijden van mijn moeder thuis kwam Anita Withaar van Monuta in een korte tijd langs voor een uitgebreid gesprek voor het direct op gang brengen van het reilen en zeilen van de uitvaart: vanaf de eerste stappen direct voor de verzorging vanuit huis tot en met de uitvaart en de zorg erna. Heel fijn.
Beoordeling voor: Monuta Withaar Assen
L van Husen
, HOUTEN
Meine Erfahrung mit Beerdigungen
Meine liebe Ehefrau Geertje (Geke)Rekers wurde Beginn August 2023
durch ihr Krebsleiden abberufen . Ein Feste Burg ist unser Gott , ein gute Wehr und Waffe" , die aber nicht immer hilft den geliebten kranken Menschen zu retten. Die Monuta Uitvaartsverzekering und die Organisation der Beerdigung meiner Frau , lagen vertrauensvoll in Haenden von Uitvaartsbegleiter Rober Schepers , ein Mensch mit Herz - Seele und Mitmenschlichkeit , ein Charaktermensch , der diesen letzten Dienst an meiner Lieben Frau nicht nur gut organisiert und ausgefuehrt hat , sondern uns den Angehoerigen mit Rat - Tat und aktiver Teilnahme und Zuwendung zur Seite stand. In den letzten 15 Jahren habe ich an ca. 100 Beerdigungen , weltweit, teilgenommen.
Nirgendwo habe ich einen charakterstarken und mitfuehlenden Uitvaartsbegleiter wie Robert Schepers getroffen. Wenn ich eines Tages Sterben sollte und Robert Schepers noch in Dienst sein , will ich bei meiner Frau beigesetzt werden und ich bestimme heute schon , dass dann Robert Schepers auch mein Uitvaartsbegleiter sein wird.
Beoordeling voor: Monuta Zwolle
Alfons Van Compernolle
, 9040 Gent (B )
De uitvaartverzorger heeft vanaf het begin mijn zorgen over genomen en uitstekend uitgevoerd.
Als het dan toch een keer zover is dat je er gebruik van moet maken, dan kan je dat uitstekend bij Monuta doen.
Beoordeling voor: Monuta regio Groningen
Heiko Kiel
, Appingedam
Vriendelijke en betrokken
Zeer vriendelijk medewerker en betrokken.
Herman
, Utrecht
Was in een woord geweldig.
Was heel fijn en waardevol,kijken er ook heel dankbaar op terug.
Beoordeling voor: Monuta Steenwijk
Jan
, Meppel
Uitstekend geholpen
Goed contact en de verzekering was ruim voldoende.
Dirk
, Linschoten
Goed begeleid
Heel fijn, erg duidelijk. Helpen waar nodig( steun bij het verdriet van het overlijden van moeder).
Beoordeling voor: Monuta Magis
Jenny de Vos
, Valkenswaard
Fijne, respectvolle, persoonlijke begeleiding
De begeleiding van Marian voelde als een warme deken in deze verdrietige periode.
Het was fijn om dagelijks contact te hebben, afspraken te maken, korte lijnen te hebben om toe te werken naar een mooi afscheid van onze geliefde echtgenoot, vader en opa.
Beoordeling voor: Monuta Joustra
José JANSEN-VLAAR
, Heiloo
Zeer profesioneel en betrokken uitvaart begeleider
John Snels heeft mijn overleden moeder een zeer mooi en waardig afscheid gegeven die mijn moder ook verdient heeft.
John heeft dit zeer profesioneel opgepakt en van begint tot het eind super begeleid. John heeft alles duidelijk uitgelegd, de verschillende opties besproken, budget door gesproken en ook tijds planning door genomen. Wanneer er geimplroviseerd moets worden werd dat gelijk gedaan door John. Wij, de kinderen van de overledenen, zijn super blij dat John dit alles heeft begeleid en afgehandeld. Nogmaals complimenten.
Beoordeling voor: Monuta John Snels
Toon Vromans
, Roosendaal
Uitstekend.
Wij en onze vader / man wisten al even dat zijn dood eraan zat te komen.
We hebben een voorbereidend gesprek gehad met Peter die in eerste instantie de uitvaart zal begeleiden, een erg fijne man om mee te praten die alle tijd van de wereld neemt om te luisteren te plannen en te zorgen dat het zo goed mogelijk voor elkaar komt.
Toen mijn vader overleed, was Peter op vakantie.
De uitvaart is toen vlekkeloos overgenomen door Berber, zij wist tot in detail wat wij met Peter besproken hadden en wist van hieruit de rest in goede banen te lijden, hiervoor zijn wij Peter en Berber zeer dankbaar!!
Ook de nazorg is uitstekend, telefoon of app verkeer kan altijd en antwoorden volgen vaak al erg snel. Peter heeft een week na de uitvaart ook nog contact opgenomen om zijn condeleances over te brengen en te bespreken of alles naar wens is verlopen.
Al met al zijn wij dus erg tevreden, en hebben we absoluut niks om over te klagen.
Met hartelijke Groeten Famillie van Dijk.
Beoordeling voor: Monuta Veenendaal
Kevin
, Ede
zeer goede verzorging
zorg voor de overledene perfect.
zorg voor de nabestaande uitstekend.
goede uitleg over alles, in begrijpelijke taal.
ook na de uitvaart ook goede contacten.
dank jullie wel. in het bijzonder alle lof voor Inge.
Beoordeling voor: Monuta Monique Maurik
Jannie V d linden
, Capelle a/d IJssel
Over Monuta Uitvaart
Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk.
Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid • We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan • Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd