Begrafinisondernemer geeft eerlijk zijn mening.
duidelijk over de kosten.
is goed bereikbaar.
Beoordeling voor: Monuta Apeldoorn
Gert
, Vaassen
Petra is een vrouw die luisterd en veel gevoel heeft. Ze leeft echt met ons mee. Ze heeft de crematie zo geregeld precies zoals we wilden. Iedereen zei achteraf dit was echt Lisa. Lisa is degene die overleden was. Mijn schoonzusje. En ze hadden gelijk het was ook Lisa. Het was met een traan en een lach. Wij gaan als het voorkomt Petra ook aanbevelen. Ze is echt een topper in haar werk. Zelfs na afloop is een luisterend oor en kan je alles aan haar vragen.
Beoordeling voor: Monuta Petra Timmers
Astrid Cappai
, Alkmaar
Nette en persoonlijke uitvaart
De uitvaardverzorger kon meeleven met de nabestaande, luisterde naar hen. Was zakelijk, maar ook zeker zeer persoonlijk. De verzorging van overledene was netjes en verzorgd. Alles werd met respekt voor overledene en nabestaande gedaan. De crematie is in stilte uitgevoerd. Hoe de overdracht van de as zal zijn weet ik nog niet, deze moet nog plaatsvinden.
Beoordeling voor: Monuta Lindeman Kerkrade
Henk
, Heerlen
mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden hoe alles geregeld was
mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden hoe het allemaal geregeld was
Beoordeling voor: Monuta Amersfoort
F.c.j Vos
, Bussum
Fantastisch
Mevr Adrienne Klein is een heel fijn vrouw die de uitvaart verzorgt heeft ..
Heel duidelijk en helder uitleg gegeven...
Alle afspraken is ze nagekomen warm persoon is mevr Klein...
Ze is een aanrader !!!!
Beoordeling voor: Monuta Adrienne Klein Vlissingen, Middelburg en Veere
Jotie Wannee
, Oost Souburg
Buitengewoon goed
Isabelle Braem, heeft ons met heel veel warmte, professionaliteit, inzet en zorgvuldigheid en ruimhartige beschikbaarheid enorm goed bijgestaan om het afscheid van onze moeder op een voor ons zorgvuldige, waardige en troostrijke manier vorm te kunnen geven.
Zij is in alle opzichten overstijgend in haar rol als uitvaartverzorgster en een zeer innemende vrouw
Beoordeling voor: Monuta Isabelle Braem Oostburg
Herman/Ico
, 's-Gravenhage
Wij hebben ons zeer gesteund gevoeld tijdens het gehele uitvaartproces, op alle fronten.
Alle medewerkers van Monuta waar wij, telefonisch of persoonlijk mee te maken hebben gehad hebben ons zeer goed geholpen, geadviseerd en ondersteund. En dat alles met veel respect voor onze overleden vader.
Aanbevelen?Ja
Beoordeling voor: Monuta Maasgouw
Mieke
, Heerlen
Ze gaan respectvol met de overledene om.
Heel netjes
Beoordeling voor: Monuta Crombach
Richard
, Heerlen
Een goed luisterende uitvaart verzorger
Een prettige relatie met Adrienne Klein.
Beoordeling voor: Monuta Adrienne Klein Vlissingen, Middelburg en Veere
Wout
, Vlissingen
heel fijn en prettig.
Onze ervaring met Pien Gouka was heel erg fijn en prettig. Pien begeleide ons door het bespreken van de uitvaart heen, voor ons was dit de eerste keer. Ze luisterde naar ons verhaal en onze emoties. Hielp ons om de juiste keuzes te maken. Heeft een prachtige locatie uitgekozen, Ook de dagelijks check up bij onze moeder vonden wij heel prettig.
Tijdens de uitvaart/afscheid was zij voor iedereen aanspreekbaar. We waardeerde het mooie gedicht waar zij het samen zijn mee afsloot. Ook de begeleiding naar het laatste stukje het meegaan naar de oven. Daar heeft ze ons enorm in begeleid.
Ook het persoonlijke na gesprek na een aantal weken word zeer gewaardeerd.
Dank je wel Pien. Dank zij jouw kijken wij terug op een mooi samen zijn en afscheid van onze moeder.
Beoordeling voor: Monuta Pien Gouka
Jannie van Welie
, Emmeloord
Alles goed geregeld
Heb alleen maar complimenten gekregen,maar ik wist alleen niet de neven kosten
Beoordeling voor: Monuta Jacqueline Reijers
Monique
, Zevenaar
Zorgeloos kunnen rouwen.
Zij hebben gezorgt voor een zorgeloze dienst en condoleance. Zorgen weggenomen en dingen opgevangen.
Beoordeling voor: Crematorium Heidehof
Bastiaan
, BEEKBERGEN
erg mooie uitvaart
Wij hebben de begeleiding en organisatie van Monuta Tilburg, in een voor ons erg treurige tijd, als heel fijn en warm ervaren.
En in het bijzonder wil ik onze contactpersonen Elke en Bas hierbij noemen.
Zij beiden voelden erg goed aan wat nodig is en wat gewenst is.
Waardoor onze zeer treurige gebeurtenis op een zeer mooie en warme manier is uitgevoerd.
Beoordeling voor: Monuta Tilburg
Johan
, Haarlem
Van het uitleggen en regelen van de dienst tot de uitvaart het was voortreffelijk
De begeleiding van Monuta heb ik als heel prettig ervaren en waarom?:
Persoonlijk contact, uitleg en begeleiding niet 1 keer thuis maar drie keer. De uitvaart was ook prima verzorgd. Alles was keurig verzorgd op een fijne betrokken manier niet formeel afstandelijk.
Beoordeling voor: Monuta Ede
Bianca
, Zeist
Heel fijn inlevend persoon
John is een heel fijn persoon, legt duidelijk (en eerlijk) uit wat de mogelijkheden zijn en respecteert alle wensen. Hij voelt ook direct ‘de sfeer’ aan wat betreft de wijze van afscheid nemen. Alles prima geregeld, ontspannen sfeer…… kortom, wij hebben op onze eigen wijze liefdevol afscheid kunnen nemen zonder zorgen! Dankjewel John.
Beoordeling voor: Monuta John Snels
Mireille
, Roosendaal
Zeer persoonlijke en klantgerichte begeleiding
Wij hebben zeer goed contact gehad met onze uitvaartbegeleider Richard en de rest van het team van Monuta. Er werd bij alles meegedacht en Richard reageert altijd zeer snel. De uitvaart was precies zo verzorgd zoals wij wilden.
Beoordeling voor: Monuta John Bres
Myra van der Veen
, Haarlem
Persoonlijk en meedenkend
Heel plezierig hoe John ons heeft begeleid. Hij heeft mogelijkheden voor de uitvaart gegeven die aansloten bij wat wij wilden, wat best lastig was vanwege de familiesituatie. Het afscheidshuis met huiskamersetting was precies wat wij nodig hadden. Wij bedanken John en zijn collega's voor het mogelijk maken van een waardig afscheid.
Beoordeling voor: Monuta John Bres
Guurtje
, Driehuis
Personeel van monuta zoals hun vind je er geen
Tydens het overleden van mn man 10 september 2025
Werd ik door klaasje mulder zo goed ondersteund zo lief allemaal
Ze doet haar werk zo goed respect ook voor de mensen ,die mn man thuis hebben verzorgd ,ook eerbiedig onze huis verlaten met mn man
Was heel emotioneel allemaal
Door klaasje werd ik rustiger ,omdat ze ,me zo goed heeft geholpen
Viel een hele zware last van me af
Ook tydens de uitvaart foto.s muziek,ontvangst alles mn man was een limburger en gek op max verstappen ,zn kist bloemstuk alles met max verstappen lag mooi op mn man zn kist
Veel complimenten gehad hoe alleswas
Okt mocht ik de as halen van mn man
Natuurlijk een urn van verstappen ,
bij ontvangt van personeel ,zo goed ontvangen alles goed geregeld
Beoordeling voor: Crematorium Waldhof
Greetje veurink luders
, Burgum
Kijk er met goed gevoel naar terug
Was goed geregeld
Beoordeling voor: Monuta Almelo
Jacqueline Vonk
, Almelo
Alles heel goed geregeld
Wouter is een hele aardige man die gedurende de hele periode voor je klaarstaat. Altijd snel antwoord op vragen via de app. Uiteindelijk kijken wij met een heel goed gevoel terug op de uitvaart.
Beoordeling voor: Monuta Wouter Groenleer
Brenda
, Goes
Hele fijne begeleiding van de uitvaartverzorgster.
De uitvaartverzorgster bij de uitvaart van mijn vader sloot heel erg goed aan bij onze wensen. Als wij ergens een probleem in zagen of even niet wisten hoe het op te lossen kwam ze heel rustig met de oplossing. Ze heeft ons echt bij de hand genomen in het gehele proces en was daar zelfs op haar vrije dag voor te bereiken!
Beoordeling voor: Monuta Nijenheim Zeist
Helga Streng
, SPRANG-CAPELLE
Warm en fantastisch afscheid.
Ons mam heeft een mooi warm en liefdevolle uitvaart gehad. Het contact en de begeleiding van Tijn Poelman was warm, prettig, empatisch, vertrouwd met veel respect. Fijne begeleiding Tijn staat open voor wensen en ideeën. Het ontvangst was goed en gastvrij. Zeker een aanrader in deze moeilijke tijd. Door middel van oude foto’s met passende muziek maakte het geheel persoonlijk. Het zijn de kleine dingen waar aan gedacht wordt, wat erg waardevol is. Wij als familie zijn hem zeer dankbaar. Tijn bedankt voor alles, ons mam zou trots zijn.
Beoordeling voor: Monuta Magis
Erika Maikel Chantal
, Bakel
FANTASTISCH
De uitvaartbegeleider kwam bij de erfgenaam die weliswaar een beperking heeft. Hij is erg betrokken geweest bij de situatie van erfgenaam en begeleiders en heeft vele goede tips gegeven en uiteindelijk zijn we gekomen tot een zeer bijzondere uitvaart die geheel volgens de gedachtegang van erfgenaam en zijn overleden familielid is gelopen. Zeker geen doorsnee uitvaart, maar wel geheel passend bij de familie. En daar draait het uiteindelijk om, dat de mensen die nagelaten worden terug kunnen kijken op een goed afscheid.
Erfgenaam en begeleiders zijn overal bij betrokken en er bleef niets achter waar niet aangedacht is of wat niet besproken kon worden.
We kijken met een zeer warm en liefdevol gevoel terug op deze periode van afscheidnemen van een geliefde en hierin heeft de uitvaartondernemer zeker een belangrijke rol gespeeld.
Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk.
Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
• Iedereen mag een review schrijven zolang er voldaan wordt aan de gebruikersvoorwaarden. • Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Googlereviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch – iedere stem telt. • We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan. • Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd. • Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer. • Wil je meer weten? Bekijk ons privacybeleid en ontdek hoe we omgaan met gegevens en reviews.