Goede begeleiding in een moeilijke periode.

Zeer vriendelijke man, denkt met alles mee en stelt goede ideeën voor. Wij zijn zeer tevreden over Andre Bakker, heeft van a tot z de uitvaart voor zover het kan perfect geregeld.

Geweldige dienstverlening

Professioneel en Respectvol

Monuta heeft ons heel goed ondersteund met de uitvaart van onze geliefde.

mooie uitvaart op een prachtige locatie met bekwaam en vriendelijk personeel

De uitvaart van mijn schoonzus en zwager waren prachtig verzorgd. Precies zoals zij dat wilden. Wij werden prima geholpen van ontvangst tot weggaan. Mijn complimenten voor locatie, personeel en begeleiding. Dank, dank, dank.

Fijn contact en aandacht

Wij zijn ontzettend goed opgevangen door Jos en het verzorgingsteam. Mede dankzij Jos zijn input en begrip hebben we een mooi afscheid kunnen regelen, dat ook weer heel mooi door hem werd begeleid. Alle complimenten aan Jos en zijn team.

Wij zijn geheel tevreden over Monuta

Het gehele proces rond de uitvaart is prima verlopen.

Vast een heel aardig iemand maar dit was niet onze uitvaart verzorgster. Dat was Alet Poshuma

Kwalitatieve organisatie met een menselijke begeleiding.

Ons contact met Mark verliep uitermate prettig. Een innemend persoon wat snel schakelt en de zorg uit handen neemt. Zeer prettig ervaren.

Erg goed

Erg prettig

Fijne omgeving in een verdrietige tijd

Mooie ruimte om afscheid te nemen van je dierbare.

Uitvaart (crematie) keurig verzorgd, financieel zware tegenvaller

Alles was netjes en waardig geregeld met grote dank aan de uitvaartverzorgster S.Keizer-Welling. Alleen de financiële component viel zwaar tegen, omdat de nog te ontvangen eindnota volgens de vooraf aan de uitvaartdatum overlegde conceptnota de kosten lang niet zou gaan dekken. Het is Monuta aan te bevelen om hun verzekeringsproduct (Uitvaart Flexibel-verzekering met een vrij besteedbaar bedrag van €1500,-) ook te indexeren met de kosten van genoemde aangeboden onderdelen/werkzaamheden in het pakket. Dit voorkomt (misschien) irritatie/teleurstelling bij de directe nabestaanden.

Was super Geregeld

alles is netjes en goed geregeld zoals voor de Crematie en erna de begelijder die toe spraak hielde Was Supper Top heb er geen woorden Voor .de vrouw die ons begelijd heeft was ik super trots op wat ik zelf niet kon vertellen tijden de dienst .Heeft ze voor Mij Gedaan ze heeft ook die toespraak mooi Gemaakt en kwa Muziek wens was presies Na men Wens .om eerlijk te weze Ze is Top Vrouw dankje Voor Alles voor me gedaan hebt

Wij zijn zeer tevreden over monuta

Mooie goed verzorgde uitvaart

Uitvaart van mijn overleden vrouw is door Dela uitstekend verzorgd. De zeer betrokken uitvaart verzorger Stephan Faber heeft de familie goed opgevangen en begeleid voor-tijdens en na de plechtigheid. Ik beveel Dela van harte aan.

Kan niet anders zeggen zeer tevreden

Voor ons was het voor het eerst dat er een naaste overleed,je weet niet wat je allemaal moet regelen. Vanaf het eerste contact met onze uitvaartbegleidster werd alles heel duidelijk en liep alles volgens plan. Wij willen dan ook Monuta hartelijk danken voor alle goede zorgen vanaf het begin tot het laatst was alles perfect verzorgd. Fam van den Brink,Hilversum

Tijn voelt alles fantastisch aan en laat niets aan het toeval over.

Tijn heeft ons vanaf de eerste dag fantastisch begeleid tot na de uitvaart. Hij straalt de rust uit die nodig is tijdens die moeilijke periode.

Plezierig meedenkende uitvaartverzorgster.

Simon en Gerda van Riezen. Carola was zeer meedenkend en voelde goed aan dat wij de uitvaart graag hadden in een niet formele en ongedwongen sfeer. Wij, familie en kennissen hebben dit ook zo ervaren.

Een zorgeloze en persoonlijke begeleiding van de uitvaart

De uitvaart van onze vader werd verzorgt door Magis-Monuta. Deze uitvaart werd begeleid door Magis-medewerker Tijn. Door de zeer goede communicatie, betrokkenheid en persoonlijkheid, hebben wij een zorgeloze en waardig afscheid kunnen nemen van onze vader. Magis-Monuta bedankt voor het begeleiden en uit handen nemen van de uitvaart van onze vader.

Een meer dan geweldige begeleiding tijdens een van de moeilijkste periodes van het leven

Vanaf eerste moment van contact tot afronden van alles een naar mijn gevoel ontlastende begeleiding. Alles wordt in rust besproken en uit handen genomen, voor zover dat kan, zodat je ook bezig kan zijn met je eigen verdriet en dat van dierbaren. Gevoelsmatig dag en nacht contact indien nodig en alle begrip en medeleven bij last minute wijzigingen etc. Je verliest een dierbare maar lijkt er ook 1 te vinden

Fantastische begeleiding

Door Jan Memelink hebben we op de meest mooie en pure manier afscheid kunnen nemen van onze geliefde moeder. Jan heeft de bjjzondere gave die ons allen heel veel steun heeft gegeven

Een eenvoudige uitvaart, maar met respect en aandacht uitgevoerd

Wij hebben een goed en aangenaam contact gehad met Rowan , Het ophalen van mijn moeder ging met respect en ondanks dat het een eenvoudige uitvaart was in de familiekamer was alles goed geregeld. Wij kijken terug op een waardig afscheid van een 97 jarige moeder. s

Heel goed en tevreden

Alles was goed gegaan met de uitvaart. Monuta heeft het heel goed gedaan.

Dankbaar!

Er werd ontzettend veel mee gedacht met ons. Voor ons waren er veel dingen onduidelijk maar daar zijn we heel fijn in begeleid. Ik kende mijn vader niet en kon dus ook weinig over hem vertellen. Het verhaal wat de uitvaartverzorger vertelde tijdens de dienst was precies zoals het was. Daar ben ik dankbaar voor. Nogmaals dank voor alle goede en fijne zorgen.

Best beoordeeld uit 96 leden

- Monuta Magis | 9.8

- Monuta regio Leiden | 9.6

- Monuta Tilburg | 9.6

- Crematorium en begraafplaats Schifferheide | 9.4

- Crematorium Heidehof | 9

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.