Begrip, rust, betrokkenheid en warmte dat was mijn uitvaartverzorger
Vanaf het eerste contact heeft Tijn Poelmann ons zeer goed begeleid tot aan de dag van de uitvaart. Tijn, een man die rust, warmte en nabijheid uitstraalt. Het voelde meteen vertrouwd. We hebben als gezin veel steun aan hem gehad.
Mijn man heeft een warm afscheid gehad, een afscheid zoals hij het wilde en wat bij hem paste.
Dankjewel voor al je steun die je gegeven hebt.
Marielle
Helmond, 21-01-2026
Mariëlle
, Helmond
Voelde als een waar afscheid
Pien was onze uitvaartverzorger, Ze heeft alles zo gestuurd en begeleid dat wij echt de tijd hadden om afscheid te nemen ipv zaken regelen.
Alles was mogelijk of werd geregeld
Een zeer prettige ervaring tijdens een droevige gebeurtenis
Beoordeling voor: Monuta Pien Gouka
Anneke
, SWIFTERBANT
Netjes behandeld
Hij heeft goed geluisterd de woorden die me tekort schoten heeft hij netjes aan gevuld om er een .mooi verhaal van te maken super bedankt groetjes nathalie
Nathalie
, Bakel
Super begeleiding tijdens de zwaarste dagen uit ons leven
Vanaf dat ik belde dat mijn schoonmoeder overleden was....waren jullie er om ons te begeleiden ...om ons door deze moeilijke tijd heen te helpen ...van de thuisbezoeken..het helpen met de dienst vorm geven het verzorgen van mijn schoonmoeder de uitvaart zelf en de begeleiding naderhand..jullie waren 1 met ons...wij hebben dit als zo fijn ervaren ....en een mooer afscheid als deze hadden wij niet kunnen wensen...alles was tot in de puntjes verzorgd ...onze dankdaarvoor
Wendy
, Helmond
Heel respectvol en sociaal en meedenkend
Dat heb ik al aangegeven
Beoordeling voor: Begraafplaats Rustoord
Trees
, Purmerend
De crematie en alles er omheen was prima, maar de as ophalen een aanfluiting
De kamer waar we naartoe moesten was donker en het licht moest nig aan, de as zit in een soort brievenbus, hier is het en wegwezen. De dame was aardig, niets van te zeggen. Er zullen regels zijn, maar dit was erg kil.
Beoordeling voor: Crematorium Meerbloemhof
Jolanda
, Zoetermeer
heel fijn
We hebben van te voren contact gehad om info en daarna een heel goed verzorgde uitvaart door Stephan Koetje en Jolanda Kindt
Beoordeling voor: Monuta Terneuzen
Beoordeling voor: Monuta Apeldoorn
Henk
, Apeldoorn
Prima uitvaartverzorger
Vriendelijke mensen vertellen precies wat de kosten zijn en je kan altijd bij ze aankloppen
Beoordeling voor: Monuta Haren
Roelof jan Tervoort
, Nieuwscheemda groningen
Heel goed verzorgd door Evelien, een heel fijn mens
Alles duidelijk en goed geregeld, geduldig, voelt heel goed aan wat er nodig is en hoe de relatie tot de overledene is en wie de overleden is.
Alles keurig geregeld volgens afspraak en afgesproken begroting
Beoordeling voor: Monuta Waalwijk
Beoordeling voor: Crematorium Cereshof
Geertruida
, VALTHERMOND
Zeer goede dienstverlening
Zeer mooie locatie en ruime mogelijkheden bij de koffie kamer
Beoordeling voor: Crematorium Heidehof
cor Huiskamp
, LIERDERHOLTHUIS
Uitstekende service
Vanaf het overlijden tot en met het afscheid prima begeleiding van het hele traject.
Beoordeling voor: Crematorium Terneuzen
Rob
, Hoek
goede begeleiding
wouter heeft ons goed begeleid en geluisterd naar onze wensen en hij kwam ook zelf met ideeën
het was een mooi en warm afscheid.
Beoordeling voor: Monuta Wouter Groenleer
jacoba
, Goes
zeer fijn en goed geregeld
Geholpen door uitvaartverzorger Arnoud redder dienaar neemt al je zorgen voor dat moment weg is echt een topper
Beoordeling voor: Monuta regio Groningen
Katja
, Groningen
Goed geregeld
Heb er goede ervaring mee. Alles is netjes geregeld
Beoordeling voor: Monuta regio Rotterdam
Jeanette
, Rotterdam
Voor een kleine kring is het theehuisje een warme plek
Voor een afscheid in kleine kring is het theehuis een prettige keuze. Veel warmer met zicht op de natuur. Anders dan de meeste crematoria die vaak zo kil ingericht zijn is dit een knusse plek.
Beoordeling voor: Crematorium Heidehof
Heleen
, Beekbergen
Ik heb geen een klacht. Alles was perfect geregeld
Ik ben zelf voor mijn eigen uitvaart klant van monuta
Beoordeling voor: Monuta Herten
Terence
, Roermond
Een zeer goede begeleiding
Wouter is een zeer inlevend persoon die in alle rust de mogelijkheden voorlegt, goed luistert en hierdoor helpt bij de keuzes die er zijn.
Hij heeft het afscheid van mijn broer op een voortreffelijke wijze inhoud gegeven..
Beoordeling voor: Monuta Wouter Groenleer
Pierre
, Goes
Fantastisch
Maureen is erg gedreven om het goed te doen en doet ook graag een stapje meer om te helpen en advies te geven
Dat was en is erg waardevol ik denk dat ik geen betere had kunnen treffen dan Maureen ik vond haar geweldig
Beoordeling voor: Monuta Stavenuiter
Gerard
, Andijk
Goed geregeld
We zijn daar goed opgevangen,goeie service ,personeel was heel meegaand .super
Beoordeling voor: Crematorium Cereshof
Ella
, Emmer compascuum
Een zeer warm en menselijke begeleiding in een hele zware periode.
Vanaf het moment van dat ik het overlijden van mijn moeder doorgaf tot het einde zijn wij als familie en gezin op een bijzonder warme manier geholpen door Esther. Zelfs na de uitvaart is er oprecht interesse en krijgen we begeleiding. De 24-uurs familiekamers zijn van onschatbare waarde evenals de video die wij vanuit de livestream mochten ontvangen. Letterlijk alles is perfect geweest. Een hele diepe buiging voor deze mensen.
Beoordeling voor: Monuta Adrienne Klein Vlissingen, Middelburg en Veere
Jeroen
, Vlissingen
Super professioneel
Alles rondom de uitvaart van mijn vader is 100% perfect uitgevoerd. Het contact met de uitvaartverzorger is prettig. Van a tot z worden we meegenomen in alles wat moet gebeuren en waar we als familie ook een rol in hebben. Kortom: uitstekende dienstverlening!
Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk.
Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
• Iedereen mag een review schrijven zolang er voldaan wordt aan de gebruikersvoorwaarden. • Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Googlereviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch – iedere stem telt. • We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan. • Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd. • Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer. • Wil je meer weten? Bekijk ons privacybeleid en ontdek hoe we omgaan met gegevens en reviews.