Perfect en waardig

Het contact met Monuta verliep onder de gegeven trieste omstandigheden ongelooflijk goed. Vanaf het eerste moment voelde ik me gehoord en begrepen. Het voorstel voor de uitvaart sloot perfect aan bij de wensen van mij als nabestaande en was helemaal in de geest van de overledene. Daarom kijk ik met warme gevoelens terug op zowel de communicatie vooraf als op het uiteindelijke afscheid.

Warm, rustig, meedenkend en zorgvuldig.

Wij hebben de begeleiding van Tijn Poelmann als zeer prettig en professioneel ervaren. Een warm mens, die rust en vertrouwen uitstraalt, met je meedenkt en het overzicht houdt. Tijn, dankjewel, wij kijken terug op een mooi afscheid van onze lieve pap.

Zeer fijne samenwerking en goede service!

Prettige samenwerking, waarin met respect is gecommuniceerd en goed meegedacht. Samengevat, een zeer waardevolle inzet in een gecompliceerde en verdrietige periode. Hans Langhout van Monuta was precies degene die ons op een passende en ontzorgende manier door het hele uitvaart-proces heeft geleid.

Prettige begeleiding

Ondanks het overlijden heeft Monuta met name Herma Pijfers ons heel goed geïnformeerd en begeleid. Zij heeft alles tot in de puntjes geregeld.

Persoonlijke benadering

Prettig ondanks de situatie

Ze persoonlijk en net een stapje meer.

De fijne en persoonlijke begeleiding van André de Bruijn, was echt heel fijn, ook het meedenken en mogelijkheden aangeven was heel fijn. Je wilt dat alles perfect verloopt, want overdoen kun je het niet en André zorgt ervoor dat je dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Dank je wel Andre.

Fantastisch geregeld

Heidi markus heeft fantastisch de uitvaart verzorgd. Warm, liefdevol en waardevol.

Goede begeleiding

Goede afspraken

we kijken terug op een persoonlijke en respectvolle begeleiding .

Wij kijken als familie terug op een respectvolle uitvaart van onze moeder. Alle lof voor de begeleiding vanaf het overlijden tot en met de uitvaart. Het was persoonlijk en respectvol.

Professioneel, waardig en servicegericht.

Mede door de uiterst professionele en waardige wijze waarop uitvaartleider Danielle van der Steen (Monuta Voorburg) en haar team de uitvaart van onze tante hebben verzorgd, kijken wij met een heel goed gevoel terug op deze verdrietige gebeurtenis.

Heel fijn verlopen!

Nogmaals bedankt André, ook namens mijn vader en verdere familie. Fijn dat je er was en ons zo goed geholpen hebt. Het is een vreselijk verdrietige tijd en jij was de gene die mij stuurde wat ik moest doen. Het was een prettige samenwerking.

Fijne integere man

Marc Sepers is een toegankelijke warme persoonlijkheid, en hij ontzorgt.

Kei tevreden

Van begin tot eind goed begeleid Fijne mensen de uitvaart was goed verzorgd Je kon alle kanten op Hoe je wilde

Fantastisch bijgestaan door Richard Willemse!

Ondanks ons verdriet hebben de goede en professionele ondersteuning en begeleiding van Richard ervoor gezorgd dat we een hele fijne herinnering aan het afscheid van onze moeder hebben gemaakt. Dank je wel Richard daarvoor en ook voor het snelle schakelen en de mooie ideeën die je hebt aangedragen voor de uitvaart en alles erom heen.

Een verschrikkelijk mooie uitvaart van mijn vader en moeder

Ik wil namens onze familie, Audrey heel hartelijk bedanken voor de uitvaart van onze moeder 4 jaar geleden en van onze vader november jl. Door haar rust en vakkennis hebben wij ook onze rust gevonden. Ze heeft mij op beide uitvaarten zoveel rust gebracht en de uitvaarten met respect behandeld dat ik alleen maar kan zeggen Audrey je was een engel voor ons.

Fijn en duidelijk

Bernie metselaar heeft alles duidelijk en rustig uitgelegd. Voelde goed, zou hem zeker aanbevelen.

Alles was naar wens Goed geholpen Zowel voor de crematie Maar ook daarna

uitermate tevreden over uitvaartverzorging

We zijn vanaf het eerste contact zeer goed begeleid in het proces en willen in specifiek uitvaartverzorger Jan Kruit bedanken voor alle goede zorgen. Daarbij was Jan ook een fijne spreker tijdens de uitvaart, We kijken terug op een waardig afscheid van onze lieve vrouw/moeder/oma.

Goede begeleiding in een moeilijke periode.

Zeer vriendelijke man, denkt met alles mee en stelt goede ideeën voor. Wij zijn zeer tevreden over Andre Bakker, heeft van a tot z de uitvaart voor zover het kan perfect geregeld.

Geweldige dienstverlening

Professioneel en Respectvol

Monuta heeft ons heel goed ondersteund met de uitvaart van onze geliefde.

mooie uitvaart op een prachtige locatie met bekwaam en vriendelijk personeel

De uitvaart van mijn schoonzus en zwager waren prachtig verzorgd. Precies zoals zij dat wilden. Wij werden prima geholpen van ontvangst tot weggaan. Mijn complimenten voor locatie, personeel en begeleiding. Dank, dank, dank.

Fijn contact en aandacht

Wij zijn ontzettend goed opgevangen door Jos en het verzorgingsteam. Mede dankzij Jos zijn input en begrip hebben we een mooi afscheid kunnen regelen, dat ook weer heel mooi door hem werd begeleid. Alle complimenten aan Jos en zijn team.

Wij zijn geheel tevreden over Monuta

Het gehele proces rond de uitvaart is prima verlopen.

Best beoordeeld uit 96 leden

- Monuta Magis | 9.8

- Monuta Tilburg | 9.6

- Crematorium en begraafplaats Schifferheide | 9.5

- Crematorium Heidehof | 9

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.