Fijn geholpen en prima advies

Rustig zelf kunnen kijken en hulp gekregen toen daar behoefte aan was. Goed geadviseerd in setting en stoffen voor onze nieuwe bank.

Geweldige, deskundige en gastvrije service bij Montel Son!

Verkopers zijn allen zeer gastvrij. Dat merkten we al bij het eerste bezoek: je wordt gezien en krijgt alle tijd om rustig rond te lopen. Hetty heeft ons bij een offerte uitbrengen en de uiteindelijke koop geweldig en eerlijk advies gegeven, overal werd in meegedacht.

Fijn geholpen in Son

Van onze huidige, net 10 jaar oude, bank braken een paar veren waardoor we niet meer prettig zaten; verder tevreden over de bank. Vandaar opnieuw voor een Montel-bank gekozen. Fijn geholpen in de showroom in Son die ons gelukkig ook nog aan de gewenste kleur (idem van de vorige bank) kon helpen. Levering nog even afwachten, maar voor nu tevreden.

Geweldige service zeer klantgericht

Bank aangekocht binnen 10 minuten Naar 100% tevredenheid goed advies en snelle levertijd precies wat onze wensen waren

Geweldige service bij Montèl Son

Geweldige service bij Montèl Son. Alle mogelijkheden en extra's worden van te voren doorgenomen. Bijkomend is dat de bekleding van de bank al voor levering is behandeld dus geen geklooi met zelf inspuiten. Bij aankoop wordt alles stap voor stap met je doorgenomen, onder het genot van een bakje koffie. Zodra je hebt besteld wordt je online op de hoogte gehouden van de vorderingen en voor de levering krijg je te horen binnen welke tijdstippen dat je bank wordt geleverd. De levering van de bank was perfect op tijd, de bank werd netjes in elkaar gezet alles werd getest en het verpakkingsmateriaal is weer meegenomen door de bezorgers.

Goede service en meedenken over stof

Vriendelijke winkelmedewerker, onthaal met koffie. Duidelijke uitleg over keuze samenstelling banken en stof.

De service was top, zoals het hoort

De monreur Raymond stond ons zeer vriendelijk te woord en de bank ziet er weer als nieuw uit. Dankjewel

Super vakmensen

Vakvrouwalsverkoopsters

Goed geholpen en snel verholpen kleine gebreken

De bank hadden we vrij snel gekozen, waarna het wachten begon. Bij levering werd alles keurig geplaatst en kregen we duidelijke uitleg. Achteraf bleek de stoel te kraken en was de lakafwerking niet helemaal netjes. Gelukkig werd dit snel en professioneel opgelost door een zeer vriendelijke servicemonteur. Al met al een fijne ervaring. Over de duurzaamheid kan ik op dit moment nog niets zeggen.

Werd gedacht in oplossingen , vriendelijke kundige mensen, prima uitleg over de voor en tegens

Hele fijne klantvriendelijke ervaring

Hele prettige verkoper, denkt met je mee en stelt zich zeer flexibel op. We zijn superblij met onze nieuwe relaxstoel!

Super verkoper

Super geholpen veel interesse en eerlijkheid

Spontaan geholpen, duidelijke en open communicatie, goed advies

Goed en deskundig geholpen

Klantvriendelijk, en kennis

Klantvriendelijk en denken mee met de klant.

Goede service. En gelijk probleem aan gepakt echt top service

Uitstekend geholpen in de winkel door Damla. Bank is afgelopen donderdag bezorgd en voldoet tot nu toe aan alle verwachtingen.

Vriendelijk en deskundig personeel

Deskundig personeel

Efficient

Onze bank werd bezorgd door een kleinere auto, omdat de 1e keer de vrachtwagen niet over een bruggetje kon. Dat is later goed en snel opgelost. Bovendien namen ze onze oude bank mee, tegen een kleinr vergoeding.

prettig

werden door de verkoopster prettig geholpen, kregen niet het gevoel dat er druk werd uitgeoefend.

Goed geholpen, niet onder druk gezet

Prima blijft echter over dat ik nog een vraag heb

Krijg ik nog antwoord op mijn vraag van mijnheer Bram Nijman? Met vriendelijke groet

Een stijlvolle bank en een vlekkeloos proces – Montel maakt hun belofte helemaal waar!

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe bank van Montel! Het comfort, de afwerking en het design overtreffen onze verwachtingen ruimschoots. Vanaf het eerste advies in de winkel tot aan de levering bij ons thuis verliep alles soepel en professioneel. De bezorgers waren vriendelijk, punctueel en hebben alles netjes geïnstalleerd. Echt topservice!

Uitstekende service!

In de winkel heel fijn geholpen en de jongens die onze bank en stoel kwamen bezorgen waren ontzettend vriendelijk. Top service!

Best beoordeeld uit 35 vestigingen

- Montèl Alkmaar | 9.4

- Montèl Breda | 9.4

- Montèl Leiderdorp | 9.4

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.