Zeer goede vakmannen die netjes werkten en onze spullen netjes afleverden

Fijn contact, goede info, nette bezorging.

zie hieronder

Duidelijk, vriendelijk , ontspannen

zeer kundige medewerkster, vriendelijk en meedenkend.

Prachtige showroom en ontzettend veel keus, alles staat mooi opgesteld, goed bereikbaar en parkeerplaatsen aanwezig.

goede sevice

zowel inde winkel als bij de aflevering werd er op een prettige manier contact gemaakt en de problemen bij de levering zijn snel en naar tevredenheid verholpen.

Prina

Klantvriendelijk,zeer deskundig

Goed geholpen

Medewerkster was vriendelijk, zeer behulpzaam en kundig

Snelle meedenkende gastvrouw. Correcte opvatting van verkoop

Te beginnen was de koffie met snoepjes lekker en uitnodigend. De deskundigheid en het meedenken van de verkoopster was opvallend prettig. Het was een fijne hulptocht door de mogelijkheden die we konden kiezen.

Goede voorlichting, deskundig personeel, lekkere koffie !!

Gewoon goed

Warm en welkom

Zoals altijd waren we er zo uit. Goed advies en helemaal niet opdringerig. Mijn dochter( 12) vermaakte zich prima met kleurstalen, waartoe ze ook werd aangemoedigd. Heel erg leuk

Vriendelijk, prettig en geduldig geholpen

Wij zijn goed geholpen. Goede adviezen, vriendelijk, geduldig en zeker niet opdringerig

Prettig geholpen en keurige aflevering!

Wij zijn in de winkel prettig en deskundig geholpen. Communicatie en aflevering waren ook keurig, banken waren netjes afgeleverd.

Prima opgelost! Goed advies!

Prettige sfeer en mooie meubels!

Netje geholpen goed advies.

Fijne benadering netjes geholpen en goed advies

Prima service en deskundig advies

Een prettig bedrijf en goed geholpen

Goed verzorgd en prima afgeleverd.

De bezorgers waren beleefd en hebben alles prima in elkaar gezet en geplaatst. En alle afval mee genomen. Ik ben erg tevreden.

goed geholpen

Goede uitleg gehad mbt verschillende kwaliteiten. stoffen mee naar huis gehad voor kleurkeuze. Heel fijn

Fantastisch

“Annemieke is een topverkoopster! Ze heeft me fantastisch goed geholpen en gaf ook uitstekend advies. Inmiddels heb ik een prachtige bank aangeschaft, met bijpassende hockers. Het was een geweldige ervaring om hier een bank te kopen. Heel erg bedankt!!”

Vriendelijk en professioneel!

Wij zijn blij met de adviezen van de medewerker en niets werd ons opgedrongen. We kregen de stoffen mee naar huis en alle tijd om een goed besluit te nemen. Erg blij met onze bank!!

Alles liep voortreffelijk

Rustig rondkijken in de winkel (Utrecht), hulp wanneer nodig. Verkoopster had antwoorden voor alle vragen. Prijs aantrekkelijk. Aflevering precies op tijd, twee aardige jongens die werkten heel netjes (bank in elkaar zetten, oude bank en pakspul meegenomen) in rond een kwartiertje. Een prettige ervaring.

Goed advies met kop koffie erbij, Top

Wij zijn naar Montel gegaan voor Relaxstoel en werden goed ontvangen door Rianne en bood ons koffie aan en daarna samen uitgezocht naar de juiste stoel met de juiste maat en ze heeft het allemaal duidelijk uitgelegd en zijn uitgekomen bij het model Chic. Fijne zaak waar je goed geholpen wordt en tijd voor je nemen, bedankt Rianne

Prettig en correct geholpen door medewerkster

Prettig en correct geholpen door medewerkster.

Fantastisch zaak en zeer bekwaam personeel!

Fantastisch zaak en zeer bekwaam personeel!

Very nice

Good

Snel en vriendelijk

Gebeld met klantenservice voor paar kleine dingetjes over nieuw geleverde bank en stoelen. Vriendelijk te woord gestaan en na opsturen foto’s op redelijke termijn afspraak kunnen maken met service monteur. Service monteur was heel vriendelijk man met kennis van zaken. Na de dingetjes opgelost te hebben, heeft hij zelfs nog geholpen om vlekken. (ja nu al) in onze nieuwe bank en eetkamerstoelen te verwijderen.

Best beoordeeld uit 35 vestigingen

- Montèl Goes | 9.4

- Montèl Heerlen | 9.4

- Montèl Nijmegen | 9.4

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.