Degelijk, stijlvol, maatwerk

Ben reeds 20 jaar klant bij Montel en heb in de vestiging Heerlen diverse zitmeubelen gekocht. Montel heeft een ruime en moderne keuze. Hun meubels zijn degelijk/duurzaam, goed/stijlvol ontworpen en geheel naar eigen wens aan te passen.

Heel goed

Betrouwbaar, behulpzaam en klantvriendelijk Over het algemeen zijn alle banken in Muntel van hoge kwaliteit.

Super tevreden, goed geholpen.

Ons huis had een update nodig en hierdoor kwamen we wederom bij Montel uit, Onze vorige bank was ons goed bevallen. Nu iets meer dan alleen een bank gekocht. Mijn persoonlijke mening: kwalitatief goede meubelen, eigentijds, en daarnaast super geholpen door het personeel.

Vakkundig personeel die je goede info geeft

Vakkundig personeel die goed behulpzaam zijn. Zeker een aanrader.

Goede vriendelijke service , mooie meubelen

werden vriendelijk en goed geholpen

behulpzaam en bekwaam personeel, goede keuze!

Wij wandelden bijna toevallig binnen en liepen met een bestelling buiten. Mooie, praktische meubels en zeer behulpzaam personeel. De communicatie na onze bestelling was top en de levering kwam op tijd en zoals gepland.

Uitstekend bediening

Vriendelijke behandeling en professionele

Uitstekende prijs product verhouding voor design

Ruime keuze in vorm en stoffen gelardeerd met een uiterst vriendelijke en ter zake kundige bediening.

Super bedankt

Goede service van de winkel en van het bedrijf .De mensen die het bankstel hebben gebracht waren super goed .

Een prima winkel ,met deskundig en vriendelijke medewerkers. Een prima product met de goede prijs. Wij voelen ons daar zeer welkom. 1 minpuntje is dat ik niet zelf mijn aankoop af kan halen in de winkel. Ik woon vlak in de buurt en nu kost mij dat 59 euro voor bezorgen. Misschien een puntje om over na te denken.

Se klant was koning

Wij kwamen voor een specifieke bank. We konden zoveel stalen als we wilden meenemen om thuis een paar dagen te kijken welke kleur het beste zou passen. s' Avonds besloten om ook de fauteuils te vervangen in dezelfde kleur als de bank. Omdat een fauteuil kiezen erg persoonlijk is (zitcomfort) werd tijd nog moeite bespaard om uiteindelijk de juiste keus te kunnen maken. We zijn door 2 personen geholpen. Het was aangenaam, constructief en we hebben het gevoel de juiste keus te hebben gemaakt, Daarbij viel de prijs alleszins mee. We zijn dus erg tevreden!

Goed geholpen fijne zaak

Vind wel de levering lang duren

Alle expertise en klantvriendelijkheid op 1 plek

Wat een geweldige ervaring bij Montèl! Vanaf het eerste moment voel je je echt gehoord en begrepen. Vooral Roanne en Thomas maken hier het verschil: hun expertise is indrukwekkend en ze denken oprecht met je mee. Geen standaardadvies, maar echt maatwerk dat perfect aansluit bij je wensen en stijl. Ze nemen de tijd, stellen de juiste vragen en komen met verrassende, creatieve oplossingen waar je zelf niet eens aan had gedacht. Dankzij hun klantgerichte aanpak voelt het hele proces ontspannen en inspirerend. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, vakkennis en persoonlijke service!

Mooie collectie meubelen en prettig geholpen.

Leuke ontvangst, mooie zaak met prachtige meubels. Heel fijn geholpen.

Prima geholpen

Namen alle tijd voor mij

Leuke ervaring

Goed en vakkundig geholpen

Montèl scoort goed in prachtig vormgegeven meubels van goede kwaliteit. Fijne, deskundige medewerker

We hebben bij Montèl onze ideale zitbank gevonden, we zijn ontzettend blij met het model de kwaliteit en de mogelijkheden qua afmetingen gen, ook over het zitcomfort kregen we een prima uitleg, evenals over de bekleding (stalen mochten mee naar huis). Uiteindelijk besloten om voor een zitbank te kiezen die perfect aansluit op onze wensen. We kozen ook voor jullie vanwege de jarenlange ervaring, woonkennis en betrouwbaarheid.

Prima!

Goed geholpen in de winkel. En ook fijn dat je zelf kunt bepalen wanneer de bezorger komt. De bezorgers waren zeer vriendelijk en keurig op de afgesproken tijd.

Behulpzaam en vriendelijk

Er wordt meegedacht met een oplossing om het toch passend te maken.

Prettig en goed geholpen

Goed geholpen door de interieurstyliste in opleiding en Rob Broeders die mee hebben gedacht met onze wensen.

Prettig winkelen. Goede hulp.

Duidelijk en deskundig

Positief en klantvriendelijk

Mooie winkel, die rust uitstraalt. Leonore heeft ons geholpen, goede uitleg, meedenken met alles, goed advies, neemt de tijd en het was ook heel gezellig!

Goed verkoop traject, meedenkend. Alleen veel te lange levertijden. Maar daar kan Montel Rotterdam niets aan doen

Best beoordeeld uit 33 vestigingen

- Montèl Son | 9.4

- Montèl Zwolle | 9.4

- Montèl Den Bosch | 9.4

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.