Hele nette en rustige heren.

20 minuten voordat ze kwamen hebben ze even gebeld met de melding dat ik ze over 20 minuten er zouden zijn. Het waren twee keurige jongen mannen en kwamen eerst even kijken hoe en wat en gingen toen aan de slag. Heel voorzichtig allemaal en heel netjes met beleid. Na afloop hebben ze gevraagd of alles naar wens was. Ik ben uiterst tevreden, mijn complimenten.

Hele fijne ervaring

Wij zijn onlangs zowel in de vestiging in Duiven als in Nijmegen uitstekend geholpen. In Duiven werden wij door Annette met veel kennis van zaken en een vriendelijke aanpak begeleid, wat het aankoopproces een plezierige ervaring maakte. Ook in Nijmegen (mencay) was de service uitstekend. Een groot compliment voor beide vestigingen. Meer kan je als klant niet wensen.

Waardevol advies

Top geadviseerd, vriendelijke personeel

Prachtige moderne zitmeubels en eethoeken

Montel op Ekkersrijt is prachtig, modern en ruim. Je wordt er enthousiast ontvangen en -naar eigen wens - uitgebreid geholpen. De sfeer is laagdrempelig, vriendelijk, en enthousiast. Ik ben er verrassend goed geholpen en geslaagd voor een bank, stoel en vloerkleed. De foto’s van mijn interieur werden zorgvuldig bekeken en mijn smaak getoetst. Met veel geduld en klantvriendelijkheid ben ik fantastisch geslaagd. De levertijd is 3/3,5 maand. Ook dat valt reuze mee. Kortom: zeer aan te bevelen.

Fijn geholpen, mooie hoekbank gekocht

Had een hoekbank gezien op internet, deze stond in de showroom. Zit heerlijk en helemaal naar mijn zin. Mooie deal met 10% korting, goed geholpen door een hele leuke dame..

Een zeer prettige sfeer en personeel met veel geduld

Een fijne ervaring met Marieke in Leiderdorp. Veel geduld en veel kennis. Ze neemt de tijd en de klacht krijgt de tijd om na te denken en vragen te stellen Vrijdag gekeken en zaterdag terug gekomen met nog wat vragen en daarna de bank gekocht. Al met al een fijne ervaring. Met vriendelijke groet Karin Musters

Warm welkom

Uitstekend geholpen door Leonore. Vriendelijk, deskundig en meedenkend. Wat wil je nog meer.

Prettig

Prettig,fijne verkoopster, leuk gesprek en ongedwongen

Fijn geholpen

De vriendelijke verkoopster nam alle tijd om ons te helpen en adviseren. Hierdoor zijn we erg geslaagd de deur weer uit gelopen.

Vakkundig en snel

De aflevering was keurig op het aangekondigde tijdstip. Uitladen, uitpakken en montage was een vlotlopende operatie. De heren waren beleefd en vakkundig. Uitstekend!

Zeer vriendelijk, vakbekwaam en behulpzaam personeel en een giede sfeer

Gewoon top

Vriendelijk en snel

Bij de aflevering van onze bank met verhuislift brak per ongeluk een raam van het balkon. Zowel de bezorgers als de klantenservice reageerden vriendelijk, snel en geruststellend

Prima geholpen bij Montel

Aardige verkoper die ons goed heeft geholpen met al onze vragen en wensen. Mooie meubels zijn zeker te vinden bij Montel.

Fijn geholpen in de winkel en nu een prima bank in huis

Wij werden goed geholpen in de winkel. Er werd rustig de tijd genomen om onze wensen te bespreken en daar het best passende model bank bij te zoeken. Ook voor het uitzoeken van de details was voldoende tijd en hulp. Inmiddels is de bank geleverd en we zijn er heel blij mee. Hij is netjes gemaakt, keurig geleverd en neergezet en hij zit lekker. Nu maar hopen dat hij lang mooi blijft.

Prima service, prachtige bank

Prachtig bankstel gekocht, bijzonder fijn geholpen bij Montèl Breda. Afhaalservice voor levering op gewenst tijdstip. Banken waar nodig gemonteerd, aardige, nette mensen die de banken kwamen leveren. Alle afval werd direct weer meegenomen. Heel blij met alles.

Geweldig en met kennis geholpen

Netjes en optijd

Netjes en optijd geleverd. Erg blij met onze bank! Bedankt Montel!

Super goed ontvangen

Na binnengaan van de winkel al direct aandacht van de gastdame, welke uitzonderlijk veel wist over alle producten, welke ook door haar positieve instelling eigenlijk ons al een bank had verkocht.

Zeer goed geholpen door enthousiaste Jaimi!

Montèl Alkmaar verkoopt meubels van hoge kwaliteit en heeft deskundige adviseurs in dienst

Rilana begeleidde ons deskundig bij de aankoop, dacht actief mee en had direct antwoorden op al onze vragen. Aandachtspunt is de aanbetaling. Aanvankelijk zou die 10% van de aankoopprijs bedragen. Bij de aankoop werd circa 20% voorgesteld. Het bleef uiteindelijk 10%.

Deskundig advies

Goede prijs/kwaliteit

Ik voel me altijd serieus genomen

Elk bezoek kreeg ik een warm welkom én de ruimte om zélf rond te kijken zonder een medewerker te dichtbij. Er is altijd voldoende tijd, vooral het volle respect en dat ik altijd serieus word genomen.

Divers aanbod, efficiënte verkoper, goede kwaliteit!

Een goed advies en er werd alle tijd genomen met ook eventuele alternatieve voor onze ideeën.

Ons bezoek was min of meer spontaan, omdat wij ons bankstel willen vervangen. Wij waren gewoon oriënterend binnen gelopen. Eigenlijk direct zagen wij een bank die ons beviel. Wij kregen alle tijd om rustig en vrij rond te kijken. Na onze keus te hebben gemaakt is deze met Laura helemaal naar onze wens aangepast. Haar was niets teveel om uit- of toe te lichten en om ons het verschil te laten voelen van de zittingvullingen.

Op tijd en keurig geplaatst

Best beoordeeld uit 33 vestigingen

- Montèl Nijmegen | 9.4

- Montèl Son | 9.4

- Montèl Zwolle | 9.4

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.