Een fijne en professionele ervaring!

Bij Mandemakers in Beuningen zijn we geholpen door Kelly. In een informele en ontspannen sfeer heeft zij ons geholpen bij het samenstellen van onze droomkeuken. Kelly heeft veel kennis van producten, denkt actief mee en weet je echt te inspireren. Een fijne en professionele ervaring!

Prachtige keuken van Siematic

Contact met verkoper heel goed en er wordt tijd voor je genomen. Ik heb al meerdere keukens van diverse merken zelf geïnstalleerd. Dus de nieuwe keuken ook. Het inmeten van de bestaande keuken verliep goed, maar bij het plaatsen van de nieuwe keuken bleek toch een aantal dingen niet te kloppen. Met name het werkblad (composiet) paste niet goed en dat heb ik zelf maar aangepast. Uiteindelijk een prachtig resultaat. Wel even moeten wachten op een nieuw paneel, omdat de leverancier een verkeerde maatvoering had gehanteerd. We krijgen ook alleen maar opmerkingen 'Prachtige keuken, goede indeling, etc.) en echte kenners zien, dat ik de Siematic-keuken hoogwaardig heb geïnstalleerd en afgewerkt.

zeer goed en professioneel geholpen

vanaf het moment dat we voor Mandemakers kozen zijn we zeer goed en professioneel geholpen. Er werd goed meegedacht en niks was teveel om even te laten zien of te demonstreren, heel fijn!

Goed advies en prima kwaliteit keuken

We zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken. Vakkundig geplaatst en goede nazorg

☀️Het perfecte plaatje ☀️

Afgelopen zondag onze nieuwe keuken uitgezocht en besteld bij Niels Kingma van Mandemakers Groningen! Van A t/m Z heeft hij ons perfect geïnformeerd over mogelijkheden, meegedacht, geadviseerd! Hij geeft ook eerlijk zijn mening als hij het anders ziet dan wij het zien, waardoor je op die manier de perfecte keken voor jouw huis krijgt. En dat alles onder het genot van heerlijke wijntjes en een borrelplank. Dit maakt het nog eens aangenamer om een keuken uit te zoeken. Een gemoedelijke en huislijke sfeer!

Monteurs hebben netjes werk geleverd

Toppers

Goede communicatie en maatwerk in de oplossing. Ze denken in hoe wel….

uistekend

Alles is gedaan zoals we hoopten dat deze zou zijn.

Keurig en duidelijk

Van het begin tot het eind is alles keurig gegaan. Als er een verandering is dan moet de klant altijd overal een handtekening voor zetten zodat er geen onduidelijkheden zijn

Prima ! Klant is koning !!!!

Van aankoop t/m afronding perfect geholpen .

Hele service buitencategorie

Alle medewerkers buitengewoon vriendelijk, zeer vakkundig en vooral meedenkend.

Prima service!

Afspraak werd helemaal nagekomen .prettig geholpen

top keuken en service !

Mandemakers verkoopt goed kwaliteit keukens, zit wat hoger in de segment. Goed georganiseerd bedrijf achter de " schermen ", oog voor service en klant wensen. Het hele proces van A-Z verliep 100%. Mooie vestiging in Barendrecht. Elke dag genieten we van onze keuken tot heden na 3 maanden.

kundige adviseurs die de moeite en tijd in je keuken steken

zeer goed geholpen. nemen de tijd voor je en geven kundig advies.

Goede begeleiding naar eind advies en besluit.

Professioneel deskundig en zorgvuldig

Mooie ervaring en warm ontvangst. Alle tijd om de wensen goed op papier te krijgen. Natuurlijk nog heel benieuwd naar het eindresultaat. Maar heb er alle vertrouwen in. Verkoper Niels heeft ons super geholpen en geadviseerd.

Top ervaring door goede adviseur en mooie materialen

We hebben denk ik een unieke keuken in japandi stijl gekozen en met behulp van verkoopadviseur Jurjen Wierenga zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen.

Heel fijn

Samen met de verkoper hebben we onze keuken helemaal samen gesteld met geweldige adviezen Top

Kin ontwierp perfect, levering en montage waren top; een zorgeloze ervaring van begin tot eind.

Vanaf het eerste gesprek tot aan de aankoop hebben we het hele proces als heel prettig ervaren. Kin luisterde goed, dacht eerlijk en professioneel mee en gaf advies waar wij zelf nog niet aan hadden gedacht. Ons huis uit 1915 heeft een kleine en complexe keukenruimte, maar waar andere adviseurs geen passende indeling wisten te bedenken, schetste Kin binnen enkele minuten een ontwerp dat perfect bij onze stijl én de ruimte paste. Aanpassingen waren nooit een probleem en de communicatie bleef gedurende het hele traject duidelijk en ontspannen. De levering verliep daarna net zo goed. De keuken werd snel en secuur gebracht en de bezorgers waren opvallend vriendelijk; ze hielpen zelfs zonder afspraak onze oude koelkast naar beneden. De montage ging soepel en vakkundig: er werd snel, netjes en precies gewerkt en de oplevering was perfect uitgevoerd. Toen de monteurs vertrokken, stond er een strak afgewerkte keuken in een keurig achtergelaten ruimte. Een topervaring van begin tot eind. We zijn ontzettend blij met het resultaat en raden Mandemakers Barendrecht — en zeker Kin — van harte aan.

Huiselijk, warm, professioneel en deskundig geholpen bij het samenstellen van onze keuken.

Niels heeft ons fantastisch geholpen bij het realiseren van onze keuken. Heel deskundig met oog voor de klant heeft hij ons geholpen. Wat een oriënterend gesprek was werd aan het einde van de dag een akkoord op de keuken. Het voelde goed om deze keuze te maken. Helaas nog niet gebeld dat we de keukenprijs gewonnen hebben.

Professionele en klantvriendelijk

Max Pladet helpt je van A tot Z. De warme huiskamer sfeer bij mandemakers kaatsheuvel zorgt ervoor dat je daar de hele dag wel appeltaart wilt eten. Ze nemen de tijd voor je! Ik zou iedereen aanbevelen hier een keuken te kopen ze denken volledig mee in je ontwerp tot je tevreden bent.

Vriendelijk,netjes te woord gestaan

De verkoper luisterde aandachtig naar onze wensen en wist ze goed te vertalen in de samenstelling van de keuken. Ook het vervolg traject bleven we goed geïnformeerd vanuit de vestiging. Zowel per mail als telefonisch.

Super geholpen in het hele proces!

Top geholpen van kiezen tot aflevering!

Wat een geweldig team bij Mandenmakers Beuningen. We werden door iedereen hartelijk ontvangen met koffie, appeltaart en een heerlijke maaltijd. Speciaal dank aan Ayyoub voor het inspirerend meedenken en deskundig en eerlijk advies. Mede door hem hebben wij een prachtige keuken uitgezocht. Tot nu zeker 5 sterren, hoop dat het plaatsen en afwikkeling net zo goed en fijn verloopt. Familie Blom.

De klant is koning en metgezel!

Ontzettend goed geholpen door Remy, al direct bij de eerste afspraak. Hij kwam met een keukenidee waarvan wij dachten dat het onmogelijk was, maar hij bewees meteen het tegendeel. We werden hartelijk ontvangen en mochten zelfs gezellig mee-eten. De hele avond werd er met ons meegedacht en gezorgd dat alles klopte. Samen hebben we uiteindelijk onze droomkeuken ontworpen. We kunnen niet wachten om hem straks in het echt te zien!

Best beoordeeld uit 11 showrooms

- Mandemakers Keukens Groningen | 9.8

- Mandemakers Keukens Barendrecht | 9.5

- Mandemakers Keukens Kaatsheuvel | 9.5

- Mandemakers Keukens Beuningen | 9.3

- Mandemakers Keukens Amersfoort | 8.4

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!