Niet allemaal naar wens

Als je de keuken koopt kan alles en wordt er heel enthousiast gedaan Kom je terug met problemen wordt er moeilijk gedaan Onze afzuigkap paste niet, was verkeerd gemeten, er komt geen goede oplossing Koelkast tot 3 keer een nieuwe gehad Is nog geen top koelkast Cooker is al vervangen, was ook stuk Zal jullie niet aanbevelen helaas

tweede momteur moeten komen voor goede montage

Duurde redelijk lang uiteindelijk goed gekomen

.Een positieve ervaring

Prachtige keuken die mede door geweldige monteur geplaatst is . Ondanks de in meetfout/ verkeerde indeling die naar alle tevredenheid wordt opgelost . Ik ben zeer tevreden over keukenconccurent Venlo . Vriendelijk personeel en ook de bezorging was netjes Al met al een zeer positieve ervaring met deze keukenzaak .

Goed, maar veel te veel informatie in een eerste bezoek

Goede adviseur/verkoper gehad die wist waar hij het over had. Altijd prettig maar wel erg aanwezig en druk. Veel informatie in een eerste gesprek over wat wij als klant graag hadden willen hebben. Afhandeling was wat rommelig omdat deze medewerker midden in ons aankoopproces in een andere filiaal is tewerkgesteld. Goede informatie ontvangen over het wel en wee van de keuken.

Mooie keuken en goede service

Omdat de keuken die we nu 20 jaar hebben ook van de Keukenconcurrent komt en we dat nog altijd een mooie en kwaliteitsvolle keuken vinden, gingen we voor onze verhuizing wederom hier shoppen. We zijn fijn geholpen en hopen van deze mooie keuken zeker net zo lang plezier te hebben.

Geen verkoop praatje. Geweldige keuken met super prijs /kwaliteits verhouding

Prima!

De keuze is groot, voor elk wat wils. We zijn netjes geholpen. Hebben een mooie keuken gekocht, de montage moet nog plaats vinden.

Komen na wat ze afspreken

Siper. Allesl

Fijne ervaring,positiever dan 20 jaar geleden

In december gaan kijken voor een nieuwe keuken.We werden ontvangen door Lize,die ons geadviseerd en begeleid heeft in het proces.Ze was vriendelijk, geduldig,aangezien ik onzeker was over diverse zaken of ik wel de goede beslissing nam. 2 weken geleden is de keuken geplaatst en ben heel erg tevreden. Een heel fijn team ,bedankt daarvoor

Prima service.

Prima service en problemen goed verholpen.

Prima resultaat

Gehele aankoop keuken inclusief overleg en mogelijkheid tot aanpassingen goed geregeled. Breed assortiment en praktisch alle combinaties mogelijk

Helemaal super!

Bij het uitzoeken van de keuken zijn wij echt ontzettend goed geholpen door Roy! Vanaf het eerste moment nam hij de tijd voor ons en werd er super goed meegedacht in alles wat we wilden. We voelden ons echt gehoord en meegenomen in elke stap van het proces, waardoor het maken van keuzes een stuk makkelijker werd. Wat het voor ons extra fijn maakte, was de ontspannen en gezellige sfeer. Er was ruimte voor grapjes en we hebben ook echt veel gelachen, wat het hele traject niet alleen professioneel maar ook gewoon heel leuk maakte. Dankzij Roy kijken we met een heel goed gevoel terug op deze ervaring. Absoluut een aanrader!

Uitmuntend

Het hele proces van A tot Z was professioneel, klantvriendelijk en servicegericht. Wij zijn uitstekend geholpen door de manager Klaas, Emiel en de rest van het team (locatie Zwolle). Gewoon een eerlijk en helder verhaal. Klachten worden direct opgepakt en opgelost. De monteurs Joost, Daniel, Raymond en de collega die de plinten heeft aangebracht. Waren zeer vakkundig en professioneel. Kortom mijn klantbeleving is en was 100%. Ik ben zeer tevreden en blij met mijn nieuwe keuken van de Keuken Concurrent.

Geweldige service, goed advies en een mooie keuken

Wij hebben voor ons nieuwbouwhuis onze keuken aangeschaft bij Quinta. We zijn heel erg goed geholpen met het uitkiezen van de juiste materialen, apparatuur en ook wordt er goed rekening met ons budget gehouden. Ik zou vele aanranden hun keuken bij Keukenconcurrent aan te schaffen!

Goede mensen, zeer behulpzaam, doen er alles aan om het tot een goed eindresultaat te te brengen

Tevreden

5 jaar geleden ook naar volle tevredenheid een keuken gekocht

Onbeschofte verkoop medewerker locatie Hengelo

Teken hier nooit een contract voordat je weet dat alles past. Want als je getekend hebt, hebben ze opeens geen tijd meer voor je terwijl je binnen 2 dagen de keuken nog gratis kunt annuleren en daarna gaat het geld kosten. Dit is de rede dat ik 3 sterren heb gegeven. Verkoop medewerker is zeer onbeschoft in de communicatie en ik wilde dus ook niet meer door hem geholpen worden. Uiteindelijk naar de filiaalmanager gegaan en deze heeft mij de volgende dag goed geholpen. De medewerker die gezegd had dat hij geen tijd had zat tijdens het gesprek aan de koffie corner met zijn telefoon te spelen! Hoe zo druk ! Door deze ervaring zal ik nooit meer een keuken in filiaal Hengelo kopen. Opmeten, levering en plaatsen is keurig gedaan door fijne medewerkers. Beschadiging van een lade en verkeerde maat besteklades wordt opgelost.

De keuken uitzoeken was een feestje!

Van begin tot eind een topervaring! Roy begon de eerste verkoopafspraak door te zeggen: "een keuken uitzoeken moet een feestje zijn!" en wat was het een feestje! De service door Roy is persoonlijk en vriendelijk, het advies is deskundig en op maat, en je voelt dat hij écht meedenkt met wat je wilt. Mijn vriend en ik zijn echt heel tevreden! De begeleiding van Roy was professioneel én menselijk tegelijk. Kortom: Keukenconcurrent levert niet alleen keukens, maar een ervaring die je met een glimlach afsluit. Dikke 10: absoluut een aanrader!

super

Goed geholpen door Semir heeft verstand van zaken, is precies geworden zoals we het samen verzonnen hadden. Topper

Gewldig

Alles conform afspraak en netjes afgehandeld

Zoal boven omschreven. Goede communicatie , gewenste wijzigingen perfect opgepakt en geregeld. Aflevering EN montage kan ik alleen maar als perfect betitelen.

maatwerk

korte lijnen, heldere communicatie, duidelijke afspraken, goed produkt.

Alles was uitstekend!

Zelfs de bezorgers waren bereid om de spullen even mee naar boven te dragen! Dank daarvoor!

Veel tijd en geduld

Van A tot Z, Uiterst tevreden!

Monique (filiaalmanager, lokatie Spijkenisse) heeft de tijd genomen om onze ideeën uit te werken en om ons te adviseren. Zij heeft ons zeer prettig geholpen met het samenstellen van onze droomkeuken. Monique is een geweldige verkoopster die je niet vaak meer tegenkomt vandaag de dag. Ook met Rob de monteur hadden we het getroffen. Hij heeft de keuken vakkundig gemonteerd. Rob nam de tijd en heeft oog voor detail en overlegde waar nodig om het beste resultaat neer te zetten. We zijn uiterst tevreden met onze prachtige keuken!

Best beoordeeld uit 46 vestigingen

- KeukenConcurrent Cruquius | 9.3

- KeukenConcurrent Heerlen | 9.3

- KeukenConcurrent Hoogeveen | 9.3

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.