Hoe je door de aankoop van een keuken een heel gelukkig mens kunt worden

Ik kom superlatieven tekort. Heel erg fijn is het dat er de tijd wordt genomen om een beetje te weet te komen wie de klant (ik) nou eigenlijk is. En wat de eisen en wensen zijn. Vervolgens wordt er stap voor stap invulling gegeven aan de "opbouw" van de keuken. Bij elke stap wordt uitgebreid en deskundig advies gegeven. Als de afmeting en indeling zijn vastgesteld volgt verdere invulling. Zoals materialen, kleuren. ook hierbij weer waardevol advies en uitstekende suggesties. Voor mij het moeilijkste van alles: welke apparatuur ga ik kiezen en van welke merken/fabrikanten? Ook hierbij was ik heel dankbaar voor de prima adviezen en suggesties. Het eindresultaat is een keuken waar ik alleen maar van kon dromen. Een droomkeuken dus. Helaas moet ik nog een hele tijd geduld hebben voordat de keuken echt mijn keuken zal zijn. Het wachten is op de bouw van de nieuwe woning. Maar dat ik nu al weet wat mijn keuken straks gaat worden geeft rust en maakt me happy. En dat allemaal ook nog eens voor een hele goede prijs!

Super netjes.

Super fijne ervaring met keukenconcurrent. Alles klopt en de keuken is heel netjes afgeleverd. En gemonteerd.

Nog steeds blij met onze keuken

Nog steeds blij met onze keuken

Snel, vakkundig en zonder problemen

Monteurs waren zeer goed, werkten netjes en alles vakkundig en zonder problemen in twee dagen gedaan. Echt top en super blij met onze keuken.

Blij met het eindresultaat

Ondanks dat er wat onduidelijkheden waren over de leidingen waar de vaatwasser komt te staan en in eerste instantie geen flexibiliteit om de keuken wat omhoog te zetten, is dit uiteindelijk door het meedenken van de collega's op kantoor alsnog goed gekomen. De keuken is netjes geleverd, gemonteerd en aangesloten. Alles is naar wens.

Ben tevreden

Was precies de juiste keuze.

Op een zaterdagmiddag liepen we per toeval bij keukenconcurrent naar binnen. Het was niet eens de bedoeling om een keuken te kopen. Vier uur later liepen we naar buiten en we hadden onze nieuwe keuken gekocht. We hadden meteen een goed gevoel bij keukenconcurrent en dat gevoel klopte volledig. We hebben nu, sinds een week, een keuken waar we trots op zijn. De apparatuur beoordelen we op dit moment niet, deze zijn we nog aan het ontdekken.

Een zeer mooie winkel met professionele verkopers

Goed en tevreden

Geweldige verkoper die echt luistert naar je wenseb

Ik heb mijn bezoek bij Keukenconcurrent Utrecht als zeer prettig ervaren. Ik werd welkom geheten, alles werd goed uitgelegd en ik werd kundig geholpen! Ik vertel het tegen al mijn vrienden en familie!

probleemloos

Uitstekende begeleiding bij de aankoop. Een uitstekende en snelle montage door de monteur (Marco) van "de keukenman". Ook het aansluiten van het water en apparatuur door monteur/loodgieter Ruud ging prima. Mooie keuken geworden !!

Prima afhandeling project keuken

Goed gesprek winkel, prima ingemeten, goed op de hoogte gehouden van de verschillende stappen in het proces. Evt vragen werden keurig beantwoord. Plaatsing naar tekening en mooi gedaan Tevreden dus

Zeer slecht advies kookeiland veel te groot

Prachtige keuken maar veel te groot kookeiland voor deze ruimte ook iov met keukenmonteur anders moeten plaatsen als ingetekend was door adviseur beter advies was op zijn plaats geweest door Ibrahim

Keurig meegedacht en snel en vriendelijk gewerkt. Een aanrader!!!

Van het begin tot het einde super service!

Ik was bezig met oriëntatie van een nieuwe keuken en kwam zo ook bij de keukenconcurrent in Son terecht. Het klikte vanaf de eerste minuut en heb zelfs nog steeds contact met de verkoper Bas van Woensel. Hij begeleide me super met met alle vragen. Het duurde even voordat ik de keuken in mijn nieuwe huis kon plaatsen en werd alles netjes tot die datum gereserveerd. En als er apparatuur niet meer leverbaar was, werd dat netjes vervangen door opvolgend van hetzelfde merk. De keuken is nu geplaatst en ook hier door een vakman eerste klas. Ik kan niet anders zeggen, want ik ben best kritisch en zag vrij snel dat hij dat ook is. Win win dus! Wat ben ik blij dat ik bij keukenconcurrent terecht was gekomen. Alles werkt perfect, ziet er prachtig uit en al met al een super tevreden klant. Ik zou zeggen: "Ga zo door!!!"

Helemaal top

De verkoper was geweldig en de monteur die de keuken heeft gezet is een vakman die geweldig werk heeft geleverd

Top service

Daniel heeft ons super goed geholpen om onze wensen voor een nieuwe keuken in kaart te brengen. Heeft hierbij duidelijke tips en advies gegeven. Het gesprek verliep ontspannen en er was veel ruimte voor vragen. Uiteindelijk tervreden de deur uit gegaan met onze droom keuken.

1 grote frustratie

We dachten een mooie keuken uitgezocht te hebben, we wilde exact dezelfde keuken als in de showroom. Eén of andere Randy uit Limburg heeft ons geholpen en we hadden het gevoel dat alles naar wens zou verlopen, het leek ons uiteindelijk ook niet zo heel moeilijk gezien wij exact dezelfde opstelling wilden als onze huidige keuken. Er zijn notabene 2 personen om in te komen meten geweest en bij beiden hebben we aangegeven dat het exact dezelfde maatvoering moest zijn. De eerste zei dat, dat waarschijnlijk niet mogelijk was, daaop zijn we terug gegaan naar het filiaal om de order te cancelen, maar helaas hebben wij ons toch over laten halen door Mischa dat het 100% goed zou komen en hij zou een ervaren inmeter sturen. Toen was de dag van plaatsing, wat ook meteen de dag van frustratie voor ons betekende, want het begon al met het verkeerde werkblad dat door deze Randy verkeerd besteld is, daarna was een passtuk niet de juiste maat, en tot overmaat van ramp is de keuken 3 cm te smal ( of verkeerd gehangen, gezien het passtuk wat over is nu te breed is ). Dezelfde middag wilde we gebruik maken van de magnetron, en je raad het misschien al die deed het niet, nu zijn we weken verder en KEUKENCONCURRENT zegt: de keuken is geleverd en geplaatst waar jullie voor getekend hebben en zeggen nu dat wij zelf alles na hadden moeten meten en checken of alles klopt wat hun besteld hadden , dus deze orde is voor hun een afgesloten hoofdstuk, op onze vragen waar het fout is gegaan zeggen hun dat ze niet bij het gesprek aanwezig waren en als wij vragen naar die bewuste Randy om die te willen spreken dan is er niemand thuis, en word er onder geen beding contact met hem.gelegd, dus nu zitten we met een afschuwelijke niet kloppende en zeker niet door ons uitgezochte keuken te kijken en ze komen ons op geen enkele manier tegemoet DUS ONS ADVIES IS: RIJDT DE KEUKENCONCURRENT HEEL HARD VOORBIJ

Vriendelijk personeel, goede service, mooie keukens voor een betaalbare prijs

Dankzij May Verdam voelde het hele proces warm, vertrouwd en zorgeloos.

Wij zijn super geholpen door May Verdam van KeukenConcurrent Barendrecht. Vanaf het eerste moment was ze ontzettend vriendelijk en betrokken. Ze denkt echt met je mee en let op alle kleine details die het verschil maken. May werkt heel professioneel, loopt alles stap voor stap na en neemt de tijd om alles duidelijk te laten zien en uit te leggen. Dat gaf ons een heel fijn en vertrouwd gevoel. Daarnaast is ze gewoon een heel prettig mens met een warm hart. Wij kijken met een heel goed gevoel terug op onze ervaring dankzij haar!

Alles is goed gegaan ben zeer tevreden.

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Levering en plaatsen van de keuken geweldig! Vakmannen die weten wat ze doen en plezier in hun werk uitstralen. De verkoop.. vriendelijk, maar 3x geweest en 3x een andere verkoper aan tafel gehad. Vond ik erg vervelend. Uitleg over de aansluiting en 't verleggen van stopcontacten had beter en duidelijker gemogen. Daar ik aangaf niks aan te kunnen passen ivm huurwoning. De keuken om mijn aanwezige aansluitingingen heen gebouwd zou moeten worden. Kwamen we er 1 dag voor de plaatsing achter dat dit niet was gebeurd en het verleggen met spoed uitgevoerd moest worden. Uiteindelijk is alles goed gekomen, maar dit was een punt van verbetering

Heel netjes en goed geholpen

Wij hebben 1 jaar geleden onze keuken besteld. In de tussen tijd was de collega die onze keuken had uitgetekend naar een ander filiaal over gegaan. De collega die ons toen geholpen heeft had nog wat andere ideeen. Uiteindelijk zijn we op een mooi resultaat uitgekomen samen. Dik tevreden over onze keuken. De monteur Bert is zeer proffesioneel en samen met zijn collega een mooi resultaat neergezet.

Dichtbij huis

Iets meer uitleg en mogelijkheden zou achteraf fijn geweest zijn

Goed advies, vriendelijk geholpen en netjes geplaatst.

Goed advies met meedenken in oplossingen en mogelijkheden, goede controle voor voorwerk, alles keurig op tijd bezorgd en gecontroleerd. De monteur heeft het allemaal netjes geplaatst en alles werd de volgende dag aangesloten waarbij de monteur de afvoeren wat anders heeft gevormd waardoor er meer kast ruimte ontstond. Hoefde niet, heeft hij wel gedaan. Tot volle tevredenheid geholpen en geadviseerd door team Helmond.

Best beoordeeld uit 46 vestigingen

- KeukenConcurrent Cruquius | 9.4

- KeukenConcurrent Amersfoort | 9.3

- KeukenConcurrent Hulst | 9.3

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.