Werd goed te woord gestaan.

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Super geregeld

Een 10

Professionele en vriendelijke benadering

Voor ons draait alles om mensen, dus we waren erg tevreden met uw adviseur – Davy Pouderoyen. Hij was professioneel, to the point, legde alles uit en gaf zeer goede aanbevelingen. Hij was vriendelijk en sprak Engels, precies wat we nodig hadden.

Vriendelijk en deskundig personeel.

Het voelde meteen vertrouwd. Goed advies.

Naar volle tevredenheid geholpen, absolute aanrader

Mevrouw Koevoets was uitermate professioneel en behulpzaam, niet pusherig zoals in sommige andere winkels wel het geval was, we voelden dat er goed geluisterd werd naar onze wensen en deze werden ook waargemaakt, topper (y)

Onze klacht is op voortreffelijke wijze opgelost met grote voortvarendheid, onze complimenten.

Meer dan goed

Afspraken

Deze zijn zakelijk erg goed. -/

Prijs kwaliteit top met een zeer goede service

Zoals aangegeven en prima prijs kwaliteit verhouding een daarbij een zeer goede opvolging, installatie en communicatie..

Goede bezorging en goede montage plog

Afhandelling/bezorging/montage perfect verkoper/adviseur is meer met verkoop als advies bezig erg jammer

Fantastisch bedrijf

De verkoper Sander was duidelijk en vriendelijk. Bij de klanten service was Sandra de Bruin zeer actief en heeft ons buiten gewoon goed geholpen met de afwikkeling van de problemen zij verdient een dikke.10

Super ervaring

Van levering tot montage super ervaring alle 4 de werknemers perfectie heerlijk dat het zo kan.

Keuken concurrent Roosendaal een dikke 10!!

Wij zijn daar zoo goed geholpen.Vooral bij het uitzoeken door Gabriella .....het is een topteam heel klantvriendelijk we hebben een prachtige keuken en zijn er heeel blij mee.Roosendaal een dikke 10 van ons!!

Ondanks de vele tegenslagen,met het gebruik van de keuken,kwa kwaliteit,die niet goed is,moet ik zeggen dat de keukenconcurent er alles aan doet om de goede garantie te geven.

Goed geadviseerd en keurig gemonteerd

Alles netjes op tijd geleverd en gemonteerd

Goede begeleiding en plaatsing

Iedereen begeleid je goed en duidelijk langs alle stappen in het proces

In alle rust geholpen

Verkoper, was rustig, nam de tijd en was geen gladde praatjesmaker. Heb meteen aangegeven een eerlijke prijs te willen en geen handje klap te willen. Ook hier werd gehoor aan gegeven. Ook tijdens lunchtijd, werd er rekening gehouden met de klant en kregen we wat lekkers aangeboden.

Keukenconcurrent heeft voor ons de droom op een nieuwe keuken waargemaakt.

Vriendelijke en meedenkend personeel in de winkel. Inmeten bezorgen en plaatsen zijn allemaal vlekkeloos verlopen. En de communicatie met keukenconcurrent verliep ook goed.

Zeer vriendelijk en meedenkend

Een fijn gesprek gehad en goed mee gedacht. Hierdoor uiteindelijk precies de keuken die we voor ogen hadden

Een positieve ervaring

Medewerker gaf goede uitleg en kwam met alternatieven . liet ons alles zien en vertelde over voor en nadelen.

Van uitzoeken tot plaatsen keurig verzorgd. Max uit beverwijk heeft ons prima geholpen.

Heel erg fijn

Zowel het team in de winkel (Den Haag), het after sales team en klantenservice als de monteurs zouden van mij allemaal een 10 /10krijgen

Super fijne service

Snel reactie op een melding. Het duurt dan wel nog een paar weken voordat de monteur kan komen maar dat is niet erg. Echt goede service.

Heel goed georganiseerd

Alles is perfect geregeld vanaf aankoop tot plaatsing en de dag erna de realisatie van de aansluitingen. Er was een passtuk gebroken en deze wordt binnen 6 weken door de servicedienst vervangen. Verder kon je in de winkel altijd voor vragen terecht. Ik wist alleen niet dat je het verpakkingsmateriaal zelf weg moest brengen als er niets tijdens de aankoop was afgesproken. Dat was met hulp van de huurder geen probleem. Kortom het proces van de aankoop tot plaatsing was perfect geregeld. Dus Keukenconcurrent is wat ons betreft een aanrader.

professioneel netjes en vakkundig

Mijn keuken is maandag 6 en dinsdag 7 oktober geïnstalleerd en respect voor de monteur die in 1 dag de hele keuken heeft neergezet in zijn eentje alles was perfect ingemeten en bij die ene onvolkomenheid werd dat super opgelost de dag erna werd de waterleiding de afvoer en de kookplaat aangesloten en ook dat ging zeer snel en vakkundig Ook de uitleg was duidelijk

Best beoordeeld uit 46 vestigingen

- KeukenConcurrent Duiven | 9.5

- KeukenConcurrent Hoogeveen | 9.5

- KeukenConcurrent Cruquius | 9.4

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.